Jump to content

Αγορά χώρου -Αποθήκες για PC/media player myxtreamer

sstav

Recommended Posts

Καλησπέρα στην παρέα

Ενδιαφέρομαι για αγορα αποθηκευτικού χώρου (2 σκληρούς δίσκους) που θα χρησιμοποιηθούν τόσο για μεταφορά αρχείων από PC (θα κουμπώνονται σε βάση με USB3) καθώς και αναπαραγωγή στο media player myxtreamer pro....

Eπειδή έχω καιρό να αγοράσω, ποιές είναι οι επιλογές που έχω; Ακούω άσχημα για τους Green της WD....Oι επιλογές μου είναι Seagate LP 2ΤΒ/3ΤΒ ή WD RED 2TB/3TB ή ακόμα κάποιον Hitachi 7K4000 ή κάτι άλλο;

Οι 3ΤΒ/4ΤΒ θα έχουν πρόβλημα με το xtreamer pro;

Επίσης ψάχνουμε και καλές τιμές (θα γίνει αγορά 2 δίσκων)

Ευχαριστώ εκτων προτέρων.....

Οι 3ΤΒ/4ΤΒ θα έχουν πρόβλημα με το xtreamer pro;

XtreamerPro Firmware

Ver 2.6

* Music JukeBox - use your Grooveshark account to browse and play music

* DVD backup

* 3TB drives support

* xHELP

Οι 3ΤΒ έχουν 50€~ διαφορά με τους 4ΤΒ. Σύμφωνα με την παραπάνω παράθεση, δεν θα το ρισκάριζα. Με τη διαφορά (50+50) παίρνεις έναν 2ΤΒ και είσαι στην ίδια χωρητικότητα.

Οι τιμές στους σκληρούς δίσκους των 4ΤΒ έχουν προσγειωθεί σε σε απολύτως λογικά επίπεδα τους τελευταίους μήνες. Δες εδώ την τελευταία πρόταση της Seagate. Προσοχή πρέπει να δοθεί στο θέμα της εγγύησης. Όπως βλέπεις, ο Seagate έχει δύο χρόνια, ενώ ο 7Κ4000 της Hitachi έχει τρία χρόνια.

O 7K4000 φαίνεται σαν αξιόπιστη πρόταση. Τον έχω από τον περασμένο Αύγουστο στο Shinobi μου, τους τελευταίους 2-3 μήνες ουσιαστικά σε χρήση 24/7 να ανεβοκατεβάζει. Γρήγορος, αθόρυβος (σχεδόν dead silent) και με μηδενικούς κραδασμούς. Τον αγόρασα από ebay καινούριο στα 240 ευρώ, και να φανταστείς ότι η τιμή του στα ελληνικά καταστήματα τότε ήταν στα 510 ευρώ! :o

Εδώ βλέπεις τα γκάζια του, όπως έχει μετρηθεί στη δική μου μητρική (Asus P5G41T-M LX).

Hitachi4TB_firstmeasure.jpg

Αντίστοιχο transfer rate πρέπει να περιμένεις και από τον ST4000DM000 της Seagate.

Από τις καλύτερες επιλογές για την αγορά του 7Κ4000 είναι κατά την ταπεινή μου άποψη το Quietpc.com. Εάν έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ, μπορείς να τον αγοράσεις στα 200 ευρώ (γλυτώνοντας τον ΦΠΑ).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.