Jump to content

Επιλογή GTX670 (χλωμό για 680)

Freedom

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

2 slot καρτες, κανενα προβλημα. Αντε και 2 14άρηδες noctua να βαρανε απο πανω, open bench case. Δεν βπλεπω καποιο θέμα... ;)

ΥΓ: προφανως για SLI δεν νομιζω οτι θα ασχολιομουν με OC αλλα και παλι εχω μια σακουλα ανεμιστηρες, κανω κανεναν τεχνητο τρουλο απο πανω τους με αυτους και τελειωνει η υποθεση, λολ...ΑΝ γινει sli...αν παω σε 670...αν...αν...αν... ;)

(φακ)

Οποια και να παρεις θα μεινεις ευχαριστημενος, εγω αγορασα πριν κανα μηνα την 670 Signature2 αν με ρωτησεις ξανα παρ' ολο που εμεινα ευχαριστημενος και απο θερμοκρασιες αλλα και απο θορυβο θα ηθελα να δοκιμασω καποια 7970.

Ο διαιτητης σφυρίζει αράουτ, ο προπονητής ζητάει αλλαγή, [MENTION=324]billpeppas[/MENTION] μπαινει στον αγωνιστικό χώρο και ρίχνει την πρόταση του... ;)

ΥΓ: ακόμα γραφω το προγραμμα για την κληρωτιδα, πολλα bugs (φακιν 1604!!!) :rant:

Απλά να αναφέρω ότι η Asus GTX670 DC2 TOP την οποία φοράω και τα παίζει όλα στα 1440p ξαφνικά μετά από 9 μήνες αποφάσισε να τα τινάξει. Δεν μπορεί ούτε καν να κάνει boot στο Catleap 1440p monitor και παίζει μέχρι 800x600 στο δεύτερο monitor που έχω με πολλά artifacts, οτιδήποτε παραπάνω οδηγεί σε crash/reboot.

Αύριο πάω για RMA στην m-systems και για να βοηθήσω λίγο και εγώ αυτή τη στιγμή για 7970 θα κοίταγα.

Sent from my Galaxy Note II using Tapatalk 2

• 2 weeks later...

Τελικά όντως η Asus παρέδωσε πνεύμα και αφού δεν υπάρχει το μοντέλο πλέον στην αγορά η msystems μου αντικατέστησε την κάρτα με την gigabyte windforce 680, πραγματικά άψογη εξυπηρέτηση.

Sent from my Galaxy Note II using Tapatalk 2

Για έμενα το κατάστημα msystems ειναι η κορυφή του rma στη Ελλάδα,μπράβο τους που

σου έδωσαν την 680.

Ο διαιτητης σφυρίζει αράουτ, ο προπονητής ζητάει αλλαγή, [MENTION=324]billpeppas[/MENTION] μπαινει στον αγωνιστικό χώρο και ρίχνει την πρόταση του... ;)

ΥΓ: ακόμα γραφω το προγραμμα για την κληρωτιδα, πολλα bugs (φακιν 1604!!!) :rant:

Αυτό μου ξέφυγε.

Ποτς γένειν αυτό ?

Υπάρχει καμμιά αλλαγή στα δεδομένα ή όπως ξεκίνησες το thread ?

[MENTION=324]billpeppas[/MENTION], καλή ερώτηση Μπίλ...το έχω "παγωσει" προσωρινά, υπάρχει και πλάνο Β, το μελετάω....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.