Freedom Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2013 Κυριες και κύριοι... Τις επομενες 2 βδομάδες σκεφτομαι να παρω μια vga, δεν βλεπω να βγαινει τιποτα καινούριο απο καμια απο τις δυο εταιρίες οπότε θελω να εξετάσω τις επιλογές μου... Οι επιλογές μου για GTX670 (πιστωση απο συγκεκριμένο μαγαζί) ειναι οι εξης: ASUS - GTX670-DC2-2GD5 GIGABYTE - Graphics Card - NVIDIA - PCI Express Solution - GeForce 600 Series - GV-N670OC-2GD Η διαφορα που θα πρεπει να καλυψω απο το πορτοφολι μου για μια απο αυτες τις 2 θα ειναι μαξιμουμ 20 ευρω. Τιποτα απο οσα benchmarks/reviews εχω διαβασει δεν με πειθει να παρω την οδό για μια GTX680, μεγάλη η χρηματική διαφορα, μικρό το αβανταζ στο performance τουλαχιστον στα δικά μου ματια. Οποιος εχει αντιθετη αποψη παρακαλώ να με διαφωτίσει. Σε περίπτωση που παω για 680 η φθηνοτερη ειναι η Gigabyte OC 2Gb (GV-N680OC-2GD) και θα πρεπει να σκάσω και 110 απο την τσεπη μου... Αναλυσεις 1080p, μονο ένα μονιτορ, μανιακος με τις full maxed ρυθμισεις, το ΑΑ και το AF, ΟΠΟΥ με παιρνει παντα, First Person κυρίως... Οτι και να αγοραστει θα οβερκλοκαριστεί (παραδοσιακά). Αν στο μέλλον δεν βγει κατι σημαντικά δυνατοτερο ή αν βγεί και δεν έχω χρηματική άνεση ίσως τραβήξω τον δρόμο του sli...ίσως λέμε... Τις σκέψεις σας και ευχαριστώ προκαταβολικά.
HellhammeR Μάρτιος 7, 2013 #2 Μάρτιος 7, 2013 ποσο είναι το πιστωτικο? Για AMD δεν το σκεφτόμαστε καθόλου? 7970 με λεφτά της 670 παίρνεις και κλοκάρει και καλύτερα. 680 όντως δεν αξίζει στο budget που είσαι αλλά η 7970 είναι λουκουμάκι. Αλλά μην πάρει refference, δεν υπάρχει ο θορυβος της σε Full Load... πραγματικά, εγώ την έδωσα γιαυτόν ακριβώς τον λόγο και πήρα 680, μην με ρωτήσεις γιατί δεν πείρες 7970 σε άλλη υλοποιηση, πες με fanboy και τελιώσαμε
Freedom Μάρτιος 7, 2013 Author #3 Μάρτιος 7, 2013 ποσο είναι το πιστωτικο? Για AMD δεν το σκεφτόμαστε καθόλου? 7970 με λεφτά της 670 παίρνεις και κλοκάρει και καλύτερα. 680 όντως δεν αξίζει στο budget που είσαι αλλά η 7970 είναι λουκουμάκι. Αλλά μην πάρει refference, δεν υπάρχει ο θορυβος της σε Full Load... πραγματικά, εγώ την έδωσα γιαυτόν ακριβώς τον λόγο και πήρα 680, μην με ρωτήσεις γιατί δεν πείρες 7970 σε άλλη υλοποιηση, πες με fanboy και τελιώσαμε Φιλτατε Κολασόσφυρε... Η τιμή αυτής GIGABYTE - Graphics Card - ATI - PCI Express Solution - Radeon HD 7000 series - GV-R797OC-3GD είναι ακριβώς και η πιστωση που εχω (=την παιρνω και δεν δινω και φραγκο). Δεν ξέρω, και παλι απο τα benches δεν με πειθει, αν μιλαγαμε για τις Ghz αλλαζει το θεμα... Και εμένα μπορεις να με θεωρήσεις Nvidiaκια (και Intelάκια) αλλα ειλικρινα αυτή την στιγμή προσπαθω να σκεφτω οσο πιο πρακτικα γινεται και με γνωμονα και το μελλον (τι να σου κανω, 1000 ευρω δεν τους τα σκαω για την poutan). Αν τα πραγματα γίνουν δυσκολα μαλλον θα προτιμουσα sli παρα cf. Δεν ειμαι απολυτος (ναι, εχω μια ροπη προς Nvidia, δεν ειχα σοβαρά θεματα ποτε), το συζηταμε, τις σκέψεις σας/γνωσεις σας θελω...εχουμε καιρο (να τελειωσω πρωτα τα τεστς της καινουριας mobo, να στησω κανονικα το συστημα κοκ)...
HellhammeR Μάρτιος 7, 2013 #4 Μάρτιος 7, 2013 Την 7970 την πάς στο 1000αρικο για πλάκα απο το πρώτο boot χωρίς ιδρώτα (τόσο πρέπει να είναι και αυτήν η Gigabyte out of the box). Εγώ την είχα 1100/1550 χωρίς πρόβλημα, πήγαινε και παραπάνω αλλά δεν άντεχα τον θόρυβο.. Τώρα, δεν ξέρω άν κλοκάρουν το ίδιο όλες, και συγκεκριμένα η υλοποιήση της Gigabyte πόσο καλά αποτελέσματα θα σε δώσει, εγώ Asus reference είχα.
vagos Μάρτιος 7, 2013 #6 Μάρτιος 7, 2013 Φιλε μου εγω εχω την asus που αναφερεις. Της εχω περασει και το bios της ΤΟΡ και την εχω κλοκαρει κιολας. Ολα τα παιχνιδια που παιζω ειναι στην αναλυση που ζητας και τα παιζω ολα τερμα με το συστημα της υπογραφης. Μονο στα Far Cry 3 και Crysis 3 εχω msaa x4 και οχι x8. Σε κανενα αλλο παιχνιδι δεν εχω κανει υποχωρισεις. Και απο θορυβο πραγματικα δεν παιζεται ακομα και στο 100%.
sstav Μάρτιος 8, 2013 #8 Μάρτιος 8, 2013 προτείνω MSI TwinFrozIV GTX670 ....[ame]http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/b008bx2cfy/geizhals07-21/ref=nosim?m=A3P5ROKL5A1OLE[/ame]350 στην πόρτα σου..
Freedom Μάρτιος 8, 2013 Author #9 Μάρτιος 8, 2013 προτείνω MSI TwinFrozIV GTX670 ....MSI GeForce GTX670 Nvidia Graphics Card (2GB, PCI-E 2.0 x16): Amazon.co.uk: Computers & Accessories 350 στην πόρτα σου.. Οι επιλογές μου για GTX670 (πιστωση απο συγκεκριμένο μαγαζί) ειναι οι εξης:
sstav Μάρτιος 8, 2013 #10 Μάρτιος 8, 2013 my bad ...αν θες και σε ενδιαφέρει κανονίζουμε να περάσεις να τεστάρεις την MSI στο σύστημά μου.. (να μάθω και 4 πράγματα παραπάνω..)
Freedom Μάρτιος 8, 2013 Author #11 Μάρτιος 8, 2013 my bad ...αν θες και σε ενδιαφέρει κανονίζουμε να περάσεις να τεστάρεις την MSI στο σύστημά μου.. (να μάθω και 4 πράγματα παραπάνω..) Κανενα προβλημα αδερφε, no worries...αν ήταν να δώσω απο την τσέπη μου παντως σιγουρα θα επαιρνα 680 (εχω παραδεχτεί πολλάκις το ψυχαναγκαστικό μου συνδρομο, λολ) απο γερμανια, οι διαφορές στις τιμές ειναι εκμαυλιστικές... (μπαααα, μαλλον εγώ θα μάθω 14 πραγματα παραπάνω, το OC των 6χχ δεν εχει και πολυ σχεση με των 5χχ οπότε θα χρειαστώ μελέτη στις νεες μαλακ...ωπα, τεχνολογίες εννοουσα της Nvidia... ) EDIT: οπααααααα, τωρα ειδα στην υπογραφή σου την GTX580...μουχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα!!! Θα κλοκάρουμε??? (προσεξε τι θα απαντησεις γιατι σε βλεπω για RMA) Νομιζα οτι ειχες 670...
sstav Μάρτιος 8, 2013 #12 Μάρτιος 8, 2013 οκ...εγώ πάντως την έχω 2 μήνες τώρα ακόμα μαμά ...κάθε φορά που μπαίνω στο pc για την λίγη ώρα που έχω διαθέσιμη τρέχω κανα παιχνιδάκι αν και πολύ θα το ήθελα να κλοκάρω/benchάρω...
takis-pa Μάρτιος 8, 2013 #13 Μάρτιος 8, 2013 Φιλε [MENTION=58]Freedom[/MENTION] καλημερα.Να πω και εγω την γνωμη μου.Εγω λοιπον ειχα (αν θυμασαι) 690,680 και τωρα 7970 (Την giga με τα 3 φουρφουρια) Λοιπον σημερα για ΜΙΑ καρτα σ ΕΝΑ Μονιτορ πας σε 7970 καρφι.Η καρτα ειναι πολυ δυνατη.Κατεβαζεις και drivers απο ΑΜD και καθαρισες.Η 690-680 στα παιχνιδια (referens) ακουγονταν αρκετα, τουτη εδω παιζουν μεχρι 60% τα φουρφουρια ειναι πολυ πιο αθορυβη και απο θερμοκρασια εως 58 βαθμους οταν η 680 βαρουσε 70.Ελπιζω να σου εδωσα να καταλαβεις. (Παντα ολα αυτα ειναι προσωπικες αποψεις)
sstav Μάρτιος 8, 2013 #14 Μάρτιος 8, 2013 [MENTION=58]Freedom[/MENTION]δεν έχω αλλάξει την υπογραφή μου και μπερδεύτηκες...την MSI GTX670 έχω.....από μαμά παίζει στα 1202 o πυρήνας με max 65 βαθμούς ...δεν την έχω κλοκάρει ακόαμ...
Freedom Μάρτιος 8, 2013 Author #15 Μάρτιος 8, 2013 Φιλε [MENTION=58]Freedom[/MENTION] καλημερα.Να πω και εγω την γνωμη μου.Εγω λοιπον ειχα (αν θυμασαι) 690,680 και τωρα 7970 (Την giga με τα 3 φουρφουρια) Λοιπον σημερα για ΜΙΑ καρτα σ ΕΝΑ Μονιτορ πας σε 7970 καρφι. Η καρτα ειναι πολυ δυνατη. Εεεεεεεεεεεπ, σε τσάκωσα!!! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες Τακη, διαφώτισε με όμως αν έχεις χρόνο, τι σε ώθησε να πάς απο την 680 στην 7970. Τί βιωσες σε πραγματικές συνθηκες (δεν μας ενδιαφερουν τα bench, πραγματικο gaming μονο). Γιατί κάποιος πηγαίνει απο 680 σε 7970? (ενα μονιτορ, 1080p) Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Freedom Μάρτιος 8, 2013 Author #16 Μάρτιος 8, 2013 [MENTION=58]Freedom[/MENTION]δεν έχω αλλάξει την υπογραφή μου και μπερδεύτηκες...την MSI GTX670 έχω.....από μαμά παίζει στα 1202 o πυρήνας με max 65 βαθμούς ...δεν την έχω κλοκάρει ακόαμ... EM ΠΕΣ ΤΟ ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ!!! Ειπαμε, το γηρας αλλα μην αποτρελαθω!!! ΥΓ: Δηλαδή θα κλοκάρουμε 2600Κ??? Μουχαχαχαχαχαχαχαχα...interesting...
sstav Μάρτιος 8, 2013 #17 Μάρτιος 8, 2013 τον έχω στα 4,5 με 1,31 στην sabertooth....την κάρτα να δω θέλω...
Freedom Μάρτιος 8, 2013 Author #18 Μάρτιος 8, 2013 τον έχω στα 4,5 με 1,31 στην sabertooth.... Καλά είσαι... την κάρτα να δω θέλω... Δεν κατέχω πραμα απο OC στις 6άρες...θα πρεπει να πιασω μια στα χερια μου και να ασχοληθω κανένα 2ημερο μαν (και φυσικα να διαβάσω και μερικά πραγματα πριν ξεκινησω), οπότε σε αυτή την φάση δεν ειμαι ο καταλληλος... :no:
takis-pa Μάρτιος 8, 2013 #19 Μάρτιος 8, 2013 Λοιπον εγω δεν ειμαι fanboy καμιας εταιριας. Μου προκαλουσε το ενδιαφερον να δοκιμασω στο μηχανακι μου και 7970 λογω zpaf που ηταν ενθουσιασμενος. Καποια στιγμη που πηρε ο φιλος μου ο Χρηστος csaris τις δυο 7970 τις εφερε σπιτι και τις εβαλα επανω και εντυπωσιαστηκα με αυτο που εβλεπα in game παντα. Ειχαν πολυ ωραιο περιβαλλον σχεδον το ιδιο με την 680 μου τοτε. Ειχα εναν ενδοιασμο με τους drivers αλλα αν βαζεις official δεν εχεις θεμα. Να σκεφτεις οτι δεν εκανα φορματ απο nVidia σε Ατι απλα απεγκατασταση οι πρωτοι εγκατασταση οι δευτεροι και ολα παιζουν τελεια. Σημαντικο επισης ειναι οτι η 7970 ειναι και αρκετα πιο φθηνη απο την 680. Ελπιζω να μην εγινα κουραστικος
HellhammeR Μάρτιος 8, 2013 #20 Μάρτιος 8, 2013 αφού σε λέει και ο αποπάνω ότι δεν υπάρχει θέμα με τον θόρυβο και τις θερμοκρασίες της gigabyte, το μόνο που μένει να σε πεί είναι πόσο έχει δοκιμάσει να την πάει και την πείρες
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.