djtaz13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2013 Καλησπερα. Θελω να αγορασω κατι παπουτσια απο ενα site και εκειπου ειμαι ετοιμος να κανω checkout μου βγαζει το εξης σφαλμα:Unable to process payment. Please contact the merchant as the shipping address provided by the merchant is invalid, and the merchant has requested that your order must be shipped to that address.Τι πρεπει να κανω? Να πω οτι εχω αγορασει αρκετες φορες με αυτο τον λογαριασμο paypal και την συγκεκριμενη διευθυνση αλλα ειναι η πρωτη φορα πουαγοραζω απο αυτο το site.
makio Μάρτιος 7, 2013 #2 Μάρτιος 7, 2013 δεν βαζεις και το site να ριξουμε μια ματια?υπαρχει περιπτωση να ειναι απατη...(πχ θα στειλει μυνημα οτι και καλα δεν μπορει να ολοκληρωθει ετσι η συναλλαγη και να στειλεις τα λεφτα μεσω πχ western union κλπ)
narta Μάρτιος 7, 2013 #3 Μάρτιος 7, 2013 Προσεχε το αυτο με WU μου εχει τυχει αρκετες φορες και ΟΛΕΣ ηταν απατη. WU στελνουμε μονο σε ατομα που εχουμε πιει κανα ποτακι face to face και ειναι στην Μποτσουανα και πρεπει να κανουν εγχειρηση χθες (γιου γκετ δε ποϊντ)
djtaz13 Μάρτιος 7, 2013 Author #4 Μάρτιος 7, 2013 δεν βαζεις και το site να ριξουμε μια ματια?υπαρχει περιπτωση να ειναι απατη...(πχ θα στειλει μυνημα οτι και καλα δεν μπορει να ολοκληρωθει ετσι η συναλλαγη και να στειλεις τα λεφτα μεσω πχ western union κλπ)Το site ειναι το Shoes & Fashion, Online With Free Shipping
djtaz13 Μάρτιος 7, 2013 Author #5 Μάρτιος 7, 2013 Προσεχε το αυτο με WU μου εχει τυχει αρκετες φορες και ΟΛΕΣ ηταν απατη. WU στελνουμε μονο σε ατομα που εχουμε πιει κανα ποτακι face to face και ειναι στην Μποτσουανα και πρεπει να κανουν εγχειρηση χθες (γιου γκετ δε ποϊντ)Λες να το πιστολιασω? Ελεγα μπας και ειναι ψιλοσυχνο φαινομενο...
zomg Μάρτιος 8, 2013 #7 Μάρτιος 8, 2013 Στο "contact us" δεν υπάρχει ούτε τηλέφωνο, ούτε κάποιο άλλο στοιχείο.(εκτός άμα τα 'χουν αλλού και δεν τα βρήκα) Πόσο πιο ύποπτο από αυτό?
makio Μάρτιος 27, 2013 #9 Μάρτιος 27, 2013 (δεν ανοιγω νεο θεμα μιας και ο τιτλος με καλυπτει)προσπαθω εδω και 3-4 μερες να ολοκληρωσω μια αγορα στο ebay (usa) αλλα στο τελευταιο ΄σταδιο' ,δλδ εκει οπου πατας 'confirm and pay' βγαινει μυνημα σφαλματος =We weren't able to process your PayPal payment.If you encounter this message more than once, please contact 'PayPal Customer Service' for further assistance.Error code: 70043 11611 στην αρχη ειπα οτι εχει φαει καποιο κολημα οποτε αφου δοκιμασα 2-3 φορες το αφησα για την αλλη μερατο προβλημα ομως συνεχιστηκε οποτε αρχισα να ψαχνομαι! διαπιστωσα οτι δεν ειχα κανει confirm την prepaid καρτα της Κυπρου -το εκανα ,περασα το 4ψηφιο και ολα οκ με την καρτα ,αλλα οχι με την αγορα!επικοινωνησα και με τον πωλητη ο οποιος δηλωσε αγνοια για το θεμα...στο γουγλη βρηκα αναλογες αναφορες αλλα χωρις να εχει δωθει απαντηση/λυση....καπου διαβασα οτι στις usa ισχυει νομος περιορισμου/απαγορευσης εξαγωγης προιοντων τεχνολογιας κλπ (?)εν τω μεταξυ εχω κανει αγορες και πριν αλλα και μετα την προβληματικη περιπτωση αλλα οχι απο USA (ευρωπη,ανατολη κλπ)επειμενω (ακομα) στη συγκεκριμενη αγορα λογω της μεγαλης διαφορας τιμης (πανω απο διπλασια -πλαστικα για λαπτοπ)εχει καποιος συναντησει αναλογο προβλημα? για πειτε καμια ιδεα βρε παληκαρια!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.