Jump to content

Gaming ποντικι για μεγαλη παλαμη

Blinky

Recommended Posts

Αλλα να βρω σε μαγαζι mionix να δοκιμασω απλα δεν παιζει οποτε παλι ρισκο και εκει....

Δύσκολο να βρεις κάποιον Ελλάδα που να το έχει. Εγώ που το έψαχνα, έφαγα τον κόσμο και δεν. Ακόμα κι από Amazon, δεν το είχαν διαθέσιμο και το πήρα από ebay. Θα σου έλεγα να έρθεις να το δεις, αλλά και μακρυά μένω και είμαι από μετακόμιση, οπότε δεν τα έχω στήσει όλα. Αν θέλεις πάντως, στείλε πμ, να δούμε μήπως βρούμε άκρη να το δοκιμάσεις. Για palm πάντως, πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο υπάρχει.

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

+1 για mionix, απλα να ξερεις οτι δεν βολευει και πολυ αν παιζεις με low-sens και σηκωνεις το ποντικι συχνα. Μπορει σε κανενα μαγαζι να εχουν το SteelSeries Ikari που μοιαζει αρκετα για να δοκιμασεις.

• 4 months later...

λοιπον παιδες ψαχνω μεγαλο Μousepad ειχα αυτο το cyber snipa Micro-fibre Mouse Mats gamer mat | Cyber Snipa

αυτο με το ματι και επειδη χυθηκε χυμος πανω θελω να παρω το αλλο με το sniper αλλα ενω κανει 15 με εξοδα αποστολης παει 51 :p ξερεται που μπορω να το βρω? με βολεψε παρα πολυ το υπαρχον...

Οπωσδήποτε θελω κατι με εικονα αλλα οχι κατι απλό αλλα οπως της cybersnipa η κατι post apocalyptic-nuclear οχι λολ η κανα diablo. Και δεν ξερω και πολλες εταιρίες παρα μονο madcatz k razer

• 5 months later...

Μια και το θέμα είναι ποντίκι για μεγάλη παλάμη και πρόσφατα έγινα κάτοχος ενός Razer DeathAdder 2013, ας πω την άποψη μου.

Το μήκος της παλάμης μου είναι (από την αρχή του παράμεσου μέχρι το τέλος παλάμης) 20 εκ.

Πέρα από τα ποντίκια του κιλού στις διάφορες εργασίες ,το μoνo καλό ποντίκι που είχα ήταν το LOGITECH G500. Έκατσε στο χέρι μου , λίγο βαρύ βεβαία το καταλαβαίνεις , αλλά κάθετε στη παλάμη. Επίσης έπιασα και το Logitech MX518 άλλα δεν με ικανοποίησε.

Διαβάζοντας το παραπάνω θέμα θα έπαιρνα το Roccat Savu, άλλα μια και ο Blinky το πήρε και δεν τον βόλεψε απορρίφθηκε (έχουμε σχεδόν την ίδια παλάμη).

Επόμενο ποντίκι στη λίστα ήταν το CM Storm Recon.

Αυτό που με απέτρεψε από το συγκεκριμένο ποντίκι είναι ότι το DPI είναι 800-1600-3200-4000 σταθερά χωρίς ενδιάμεσες τιμές , εκτός και αν δεν κατάλαβα καλά. Βλέπεται είχα μάθει να παίζω με 1200 , οπότε δεν ήθελα να το διακινδυνέψω.

Επιπλέον ήθελα ένα ποντίκι που να σου παρέχει και ενδιάμεσες τιμές. Και επειδή όταν το πολύ ζαλίζεις κάνεις και κινήσεις εξτρεμιστικές πήρα το Razer DeathAdder 2013.

Δεν θα μιλήσω για ποιότητα κατασκευής , άλλωστε αυτά μπορείτε να τα βρείτε στο διαδίκτυο.

Θα μιλήσω για τον υποκειμενικό παράγοντα.Το πως κάθεται στο χέρι και υπάρχει μόνο μια λέξη για αυτό, τέλεια. Όπως ένα κλειδί σε μια κλειδαριά, τόσο τέλεια που ο εγκέφαλος δεν προβάλλει την παραμικρή αντίσταση άρνησης, δυσφορίας.

Βέβαια όπως προείπα δεν έχουν περάσει και πολλά αξιόπιστα ποντίκια από τα χέρια μου, αλλά όσο νουμπάς και να είσαι όταν ζεις στη μέσα νύχτα και βλέπεις λίγο φως θα το προσέξεις.

Αυτά για το υποκειμενικό μέρος της υπόθεσης.

Τώρα σε σχέση με το LOGITECH G500 είναι απείρως καλύτερο.

Και τώρα τα αρνητικά, τα οποία συνοψίζονται στο Synapse 2.0.

Δεν αλλάζει προφίλ όταν ξεκινάει ένα παιχνίδι ή τουλάχιστον δεν έχω βρει εγώ τρόπο να το κάνω.

On-The-Fly Sensitivity , επειδή έχει μόνο πέντε κουμπιά , στη επιφάνεια εργασίας μπορείς να συνδέσεις κάποιο που δεν το πολυχρησιμοποιείς με το DPI και πατώντας το, αναδύεται ένα παραθυράκι που δείχνει τις αλλαγές (κυκλικα). Μέσα σε παιχνίδι όμως συνήθως και τα πέντε χρειάζονται. Το κλικ της ροδέλας που δοκίμασα κάνει τις αλλαγές αλλά παραθυράκι δεν αναδύεται και είσαι στα τυφλά.

Το διαπίστωσα διότι έχω δεύτερη οθόνη και είχα το λογισμικό ανοιχτό.

Από την άλλη μπορεί να ισχυριστεί κάποιος πόσοι είναι αυτοί που αλλάζουν το DPI μέσα σε ένα παιχνίδι.

Και για να τελειώνω, ενώ με το G500 έπαιζα με DPI 1200 και polling rate 1000 και έχοντας βρει την ευαισθησία που με βόλευε μέσα στο παιχνίδι με καινούργιο ποντίκι, οι ίδιες ρυθμίσεις δεν έκατσαν καθόλου.

Εδώ χρησιμοποίησα DPI 800, polling rate 500 και αύξησα την ευαισθησία μέσα στο παιχνίδι (BF4).

Υποθέτω ότι και για το CM Storm Recon θα γινόταν το ίδιο.

Mouse pad έχω το Razer Goliathus. Υπάρχει κάποιο που θεωρείται καλύτερο για το συγκεκριμένο ποντίκι?

Επίσης οι γνωρίζοντες αν έχουν κάποια συμβολή , είναι ευπροσδεκτη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.