Jump to content

Gaming ποντικι για μεγαλη παλαμη

Blinky

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Το Roccat Kone XTD με το Razer Goliathus μου εκανε συνεχεια κολπα στο tracking τοσο που νομιζα οτι εχω χαλασμενο κομματι, πηρα το Taito 3mm πριν το κανω RMA και μεχρι στιγμης ειναι αψογο κανενα προβλημα απολυτως, ειναι λιγο ποιο αργο βεβαια οποτε επρεπε να αυξησω λιγο το DPI.

Αυτά τα Hybrid pad Product: Hybrid Pad » EPIC GEAR τι το διαφορετικό έχουν απο τα κλασικά cloth? έχει δοκιμάσει κανένας να μας πεί το feeling στο ποντίκι αν έχει καλύτερο tracking κτλπ ? ;)

Νομίζω και το qpad ct hybrid θεωρείται. Δεν είναι cloth, δεν είναι plastic, σαν cloth με ένα layer που το κάνει λίγο πιο σκληρό αλλά με άνετο glide.

Θα σου πει ο grunt :upside:

που είσαι?? [MENTION=2162]GruntGR[/MENTION] :D
Nice and even glide, feels very smooth.” “Hyperglide works very nice with the Q-Pad, soft and easycontroled glide!” ”Heaven is a place on earth, or at least is this tape together with Q-pad heavenly. Very low friction, but still not too low” "A pure ten, nothing to complain about!".

Fragbite.se - Fragbites Big Mouseskate-test

Εχω ενα roccat sense στο pc της δουλειας και ενα noidpad eclipse στο pc στο σαλονι, για desktop χρηση μια χαρα ειναι, σε fps δεν με πολυβολευουν γιατι αμα ιδρωσει λιγο το χερι μου μετα κολλαει το δερμα πανω στην επιφανεια.

Επισης ξενερωνεις πολυ οταν αρχιζει και φθειρεται με την καθημερινη τριβη το coating.

The transformation of the Qpad is indeed a strange one. Once you've passed the super-slick first phase, you will soon notice that the more you play, the more it seems like it's reaching a status quo, from which there is no way out. Hyperglides are still providing good performance, but the slowness is already there, adding an insecure feeling of "how long will this last?". The best thing to do at this point is not to change your (hyper)glides, since that would only return you to the beginning of the cycle, bringing back the freshness of a new Qpad, which would feel great for a while, but eventually would lead back to the point where you already are, making your lengthy adjustive efforts vain. A cycle of inconsistency.

There is a point where the Qpad will simply not become much slower. Unfortunately, this point is somewhere far from the level of a new Qpad and a lot closer to regular cloth pads

MOUSEPADS 2005 by Feuersturm

Επειδή ψάχνομαι λίγο κι εγώ για ποντίκι για μεγάλη παλάμη.

Για all around χρήση (ελάχιστο gaming όμως), το Roccat Kone XTD είναι καλή επιλογή; για γύρω στα 1600DPI-2000DPI χρήση.

Μήπως το Deathadder 2013 θα βόλευε περισσότερο?

Δεν υπάρχει κατάστημα για δοκιμή του grip.

Παντως το Savu ξαναεγινε διαθεσιμο στο Public στα 35ε και το τολμησα... Ελπιζω να μη μου φανει μικρο για 10mm σε σχεση με το Kone και δεδομενου οτι κανω claw grip...

Επισης απο mousepads θα παρω αυριο και το Steelseries 9HD και το Corepad Cerro και οποιο κατσει καλυτερα...(υποψιαζομαι το Cerro).

[MENTION=51]jax7480[/MENTION]

Δεδομενου οτι δε μπορεις να κανεις δοκιμη, θα ελεγα πηγαινε στο Deathadder που ειναι στανταρακι, αφου αλλωστε δεν θες και πολυ DPI...μαλλιστα αν βρεις το 3.5g ακομα καλυτερα πιστευω αφου και πιο δοκιμασμενο ειναι και πιο φτηνα θα το παρεις χωρις να χανεις κατι...

Το μονο που ισως σε απογοητευσει στο deathadder ειναι αν θες το ποντικι σου "βαρυ". Το τονιζω γιατι αν και εγω προσωπικα το θελω ελαφρυ, οι πιο πολλοι με μεγαλες παλαμες θελουν να ειναι και βαρυ οποτε εκει το Kone που ηδη ξεκιναει βαρυτερο και παιρνει και εξτρα βαριδια μπορει να ειναι καλυτερο...

Μη νομιζεις οτι ειναι και παναλαφρο το Deathadder, το 3.5g που το εχω διπλα μου και το ζυγισα τωρα ειναι 112g χωρις το καλωδιο...αλλα το παλαιοτερο Kone το θυμαμαι αισθητα βαρυτερο...

Εχω μεγαλα χερια και εχω δοκιμασει πολλα ποντικια μεχρι να βρω ενα που να μου κανει.. Το XTD ειναι αρκετα μεγαλο ισως το μεγαλυτερο που εχω δοκιμασει αλλα εχει ενα προβλημα στο grip για μενα, δεν εχει καπου να ακουμπας το μικρο δαχτυλο βεβαια αν το grip σου ειναι διαφορετικο και απλα θες μεγαλο μεγεθος δεν θα εχεις προβλημα. Επισης ο sensoras κανει μερικα κολπακια στα cloth pads, στα θετικα ειναι η αψογη ποιοτητα κατασκευης και αισθηση των πληκτρων.

Σου προτεινω να δεις το mionix naos 8200/5000 τα οποια για μενα εχουν το ιδανικο grip και δεν φαινεται να παιζει ρολο το μεγεθος του χεριου ετσι οπως ειναι φτιαγμενο αλλα παροτι ειναι ολο rubber η αισθηση των πλαγιων πληκτρων δεν ειναι τοσο καλη οσο του XTD. Τα left/right πρεπει να εχουν τα ιδια switches αλλα κανουν λιγο περισσοτερο θορυβο στο mionix..

Τα πιο comfortable mouse που εχω δοκιμασει θα τα εβαζα καπως ετσι:

Mionix Naos 8200

Steelseries Ikari(Σχεδον ιδιο αλλα το mionix ειναι λιγο ποιο πλατυ)

Logitech performance MX

Roccat Kone XTD

DeathAdder (Αδιαφορο grip ουτε καλο ουτε κακο, κανει τη δουλεια μια χαρα.)

Ειμαι σιγουρος οτι ξεχναω καποια αλλα αυτα εχω δοκιμασει τον τελευταιο καιρο..

2 μερες παλευω με το Savu να το συνηθισω...δυστυχως αποδειχτηκε μικρο :(

Βαρεθηκα να αγοραζω νεα ποντικια/Mousepads και να αποτυγχανω και να ψαχνω να τα πουλησω...απ'οτι φαινεται παω για Deathadder 2013...

Παντως για το Savu σχετικα με το tracking του επειδη μου φαινεται λιγακι περιεργο (στα 1600 dpi) με τι polling rate το τρεχετε? Και θελει καμια αλλη ρυθμιση?

Για μεγάλη παλάμη νομίζω πιο πολύ βολεύει το KONE XTD, από το deathadder.

Βασικά, καλύτερο grip μέχρι τώρα έχω βρει μόνο στο G400 και το MX518 που έχω ακόμα. Ίσως και το G500, αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει αρκετή ώρα.

Το KONE XTD είναι το πιο κοντινό στα παραπάνω.

Το ξερω οτι το Kone ειναι αψογο σε μεγεθος αλλα στον αισθητηρα μου αρεσε πιο πολυ το deathadder και αφου ηταν επαρκες σε μεγεθος λεω να παω στα σιγουρα και να μην ξαναγορασω ποντικι για 5 χρονια (οπως ειχα κανει με το diamondback...ισως αν εβρισκα ενα τετοιο καινουριο...αλλα απιθανο)

Το ξερω οτι το Kone ειναι αψογο σε μεγεθος αλλα στον αισθητηρα μου αρεσε πιο πολυ το deathadder και αφου ηταν επαρκες σε μεγεθος λεω να παω στα σιγουρα και να μην ξαναγορασω ποντικι για 5 χρονια (οπως ειχα κανει με το diamondback...ισως αν εβρισκα ενα τετοιο καινουριο...αλλα απιθανο)

Δεν είσαι μόνος σου φίλε, μετά το πρώτο diamondback...το χάος και για μένα. Mε τα hyperglidez του και τα όλα του, μέχρι και usb cord του είχα αλλάξει αλλά με άφησε δεν άντεξε. Από τότε απλά συμβιβάζομαι.

Κατέληξα να χρυσοπληρώνω ως τελευταίο κομμάτι εν έτη 2012 σε μαγαζί της Αθήνα ένα diamondback 3g και συνεχίζω ακάθεκτος αν και με άλλο σενσορα.

Βάλε μου καλούπι diamondback και avago3090 και αφήστε τους άλλους να κατασκευάζουν 100 διαφορετικά μοντέλα...αλλά αυτό θα σκότωνε το κέρδος τους οπότε σου λένε κάπως πρέπει να αγοράζει ο καταναλωτής να ξενερώνει και να ξαναγοράζει. Για να λέμε εξέλιξη τα...dpi και τα braided cords.

Γλυκοκοιτάζω το zowie FK.

Δεν είσαι μόνος σου φίλε, μετά το πρώτο diamondback...το χάος και για μένα. Mε τα hyperglidez του και τα όλα του, μέχρι και usb cord του είχα αλλάξει αλλά με άφησε δεν άντεξε. Από τότε απλά συμβιβάζομαι.

Κατέληξα να χρυσοπληρώνω ως τελευταίο κομμάτι εν έτη 2012 σε μαγαζί της Αθήνα ένα diamondback 3g και συνεχίζω ακάθεκτος αν και με άλλο σενσορα.

Βάλε μου καλούπι diamondback και avago3090 και αφήστε τους άλλους να κατασκευάζουν 100 διαφορετικά μοντέλα...αλλά αυτό θα σκότωνε το κέρδος τους οπότε σου λένε κάπως πρέπει να αγοράζει ο καταναλωτής να ξενερώνει και να ξαναγοράζει. Για να λέμε εξέλιξη τα...dpi και τα braided cords.

Γλυκοκοιτάζω το zowie FK.

Αμα σου περισσευουν 130 ευρω....

Razer Diamondback Le Chameleon Green Neoprene LAN Pak 100 Genuine New | eBay

:p

Εγω παντως κατεληξα και ειμαι αναμεσα σε Deathadder 3G , Deathadder 2013 και Logitech G400.

Τονιζω αυστηρα για claw-grip και αποκλειστικα στα 1800 dpi χρηση...

Ποιο πιστευετε καλυτερο? [MENTION=2162]GruntGR[/MENTION]

Το Deathadder 3G το βρισκω μονο 25 ευρω καινουριο και με καλυπτει μαλλον...

Το 2013 το βρισκω 55 ευρω και το G400 παιζει γενικα στα ~35 ευρω...

Ειχες deathadder, βαζεις αγγελια οτι το πουλας, παιρνεις savu, τωρα θες να ξαναπαρεις DA.

Γκρινιαζεις οτι το savu σου πεφτει πολυ μικρο ενω ζητας mouse αποκλειστικα για claw grip

Την Βισση τι την εχεις ? :p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=D_ZX1PWtfus]Sxizofreneia -Anna Vissi Refren - YouTube[/ame]

Ειχες deathadder, βαζεις αγγελια οτι το πουλας, παιρνεις savu, τωρα θες να ξαναπαρεις DA.

Γκρινιαζεις οτι το savu σου πεφτει πολυ μικρο ενω ζητας mouse αποκλειστικα για claw grip

Την Βισση τι την εχεις ? :p

Sxizofreneia -Anna Vissi Refren - YouTube

hah ε τι να κανω...πειραματιζομαι...

Δε θα το ειχα παρει το Savu, κατα βαθος το ηξερα οτι θα βγει μικρο...αλλα ας οψεται το public που το ξαναφερε στα 35 ευρω και τα υπερ-θετικα σχολια για την αποδοση του. Τι να το κανεις ομως αν δε σε βολευει....

Ευτυχως εχασα μονο 5 ευρω απο αυτη τη δοκιμη, δε βαριεσαι...

Εχω σχεδον καταληξει να παρω Deathadder 2013, με μια μικρη ταση προς Mionix 3200 απλα επειδη ειναι τεραστιο (δε θελω να την ξαναπατησω με το μεγεθος). Απλα στο mionix νομιζω οτι δεν εχει νοημα το τρομερο του σχημα με τη θεση για ring και pinky fingers απο τη στιγμη που θα κανω claw και οχι palm...δε ξερω βεβαια και να θα ενοχλει γιατι αν δεν ενοχλει τοτε μπορω απλα να εποφεληθω απο το μεγεθος του και ας μην χρησιμοποιω τις θεσεις αυτες. Αλλα να βρω σε μαγαζι mionix να δοκιμασω απλα δεν παιζει οποτε παλι ρισκο και εκει....αρα μαλλον Deathadder 2013 και τελος.

Με το 2013 λουζεσαι και το synapse 2.0 ομως για το οποιο μονο ασχημα εχω διαβασει, το deathadder 3G ειναι πολυ καλο deal, ελαφρως μικροτερο LOD απο 3.5G στις ιδιες επιφανειες και λεπτο ευλιγιστο καλωδιο σαν του abyssus, οχι εκεινη η braided μουφα :p

Πραγματικα πολυ σπανιο να βρεις 3G, ασε που θα σου κακοφανει στο 2013 τo μειωμενο βαρος. Εγω θα το χτυπαγα αμα ητανε σε καλη λειτουργικη κατασταση, μην ξεχασεις μονο να βαλεις το 1.29VDC firmware, το χρειαζεσαι γιατι απο default ειναι με angle snapping on

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.