Jump to content

Psu corsair και προβλήματα

msdx

Recommended Posts

Λιπών η ιστορία έχει ως εξής .Αγόρασα πριν κάμποσο καιρό ένα corsair tx850 v2 το οποίο είχε πρόβλημα με τον ανεμιστήρα γυρνούσε σε full στροφές το αντικαθιστώ με ένα tx750m το οποίο είχε και αυτό πρόβλημα έκανε σαν να διαβάζει δίσκος και το κλασσικό όταν πήγαινε να ξεκινήσει ο ανεμιστήρας έκανε θόρυβο .Το αντικαθιστώ με ένα gs800 χθες αυτό δούλευε μια χαρά ούτε θόρυβος ούτε τπτ και χθες το βράδυ ξαφνικά κλίνει το pc το βγάζω βάζω το παλιό όλα οκ ξανά βάζω αυτό δεν άνοιγε το pc και σήμερα το πήγα πίσω .Δεν θα πω τπτ για την corsair δεν χρειάζεται φαίνεται από τα παραπάνω τι είναι .Απλά έχει κανείς να μου προτείνει ένα τροφοδοτικό από το πλαίσιο που να είναι αξιόπιστο προφανώς corsair γιατί δεν έχει τπτ άλλο το πλαίσιο.

Δεν έχει και μεγάλη ποικιλία το ΠΛΑΙΣΙΟ σε Corsair PSU. Απλά να ξέρεις ότι το πρόβλημα δεν είναι σε συγκεκριμένο μοντέλο αλλά σε παρτίδα που παραλαμβάνει το εκάστοτε μαγαζί. Το ίδιο έπαθα με το fan σε ΗΧ650 από msystems αλλά οι τύποι εκεί έστειλαν πίσω σε Corsair όλη την παρτίδα.

Δυστυχώς απο Πλαίσιο δεν έχεις επιλογές. Έχει τύχει ολόκληρη παρτίδα τροφοδοτικών να παρουσιάζει πρόβλημα σε αρκετούς.

Γιατί δε παίρνεις καλύτερα ένα modular corsair και αν σου ξαναβγάλει θέμα στείλτο Corsair εσύ. το Πλαίσιο μόνο για όφελος του στέλνει στην corsair.

Πίεσε το πλαίσιο αν μπορείς να πάρεις καλύτερο και ποιο ακριβό. Πες τους 3 φορές αλλαγή έγινε πως την είδαμε τώρα;

Μετά όταν κάνεις RMA στην corsair αν μπορείς κράτα τα χαρτιά απο RMA πλαισίου και πες στείλτους τα με το ticket ώστε να αποφύγεις τα μεταφορικά αποστολής όσο μπορείς.

Στην corsair δεν έκανα rma ακόμα για να αποφύγω τα μεταφορικά αλλά έτσι όπως πάει δεν θα τα γλιτώσω. Αλλά μου φαίνεται περίεργο να έχει τόσα προβληματικά και μάλιστα διαφορετικά μοντέλα. Και πιο ακριβό να διαλέξω έχω την εντύπωση ότι θα πέσω σε προβληματικό .Σκέφτηκα και για αυτό

Corsair 650HXEU professional modular - Τροφοδοτικά (PSU) - plaisio.gr

H ποιοτητα των psu της corsair ειναι της πλακας... Εχω κανει RMA 3 ΑΧ1200.

Και το πιο ακριβο να παρεις αν ο Κινεζος που το συναρμολογει εχει στρ@βογ@μησει το προηγουμενο βραδυ προβληματικο θα βγει και αυτο.:p

Αν μπορεις παρε το ΑΧ που εχω στην υπογραφη μου, εχει βγει αστερι.

Λοιπον με βαση το συστημα σου προτεινω απο 650 μεχρι 800 watt:

XFX ProSeries 750W XXX Edition Semi-Modular (Bronze) | Skroutz.gr

OCZ, Τροφοδοτικά, HardWare, Ηλεκτρονικό Κατάστημα Ψηφιακής Τεχνολογίας,

Thermaltake Smart M650W | Skroutz.gr

η επιλογη των μαγαζιων εγινε εντελως τυχαια,απλα ηθελα να σου δειξω τα μοντελα.

προσωπικα δεν εχω δοκιμασει κανενα απο αυτα,αλλα ξερω οτι ολα τους σπερνουν απο ποιοτητα

Τελευταία έχω δεί πολλά corsair για rma. Και όχι μόνο psu. Δεν ξέρω τι έγινε. Ενώ βγήκε στην αγορά πολύ δυναμικά με κουτιά και υδροψύξεις φέτος & πέρσυ είχε χοντρό θέμα με τα χιλιάδες rma.

Τι υδροψύξεις, τι κουτιά και συγκεκριμένα ηλεκτρονικά parts τους, Τι τροφοδοτικά. Πολύ πράμα.

Πάλι καλά μόνο μνήμες corsair παίρνω και αποφεύγω τα υπόλοιπα αν γίνεται. Αν και το 1ο ζευγάρι που πήρα corsair στην ζωή μου ήταν πέρσυ και το έκανα και rma μετά απο μια βδομάδα. Το δεύτερο δεν έχει κάνει κιχ ακόμα.

Το flash drive το έχω στείλει ήδη 3 φορές στο 2012 και χρόνο δεν έχει κλείσει. Αφού μου στείλαν και την επόμενη γενιά flash drives γιατί με βαρέθηκαν. Τα λεφτά όμως που έχω δώσει για να στείλω θα αγόραζα άλλο ένα ίδιο.

H ποιοτητα των psu της corsair ειναι της πλακας... Εχω κανει RMA 3 ΑΧ1200.

Και το πιο ακριβο να παρεις αν ο Κινεζος που το συναρμολογει εχει στρ@βογ@μησει το προηγουμενο βραδυ προβληματικο θα βγει και αυτο.:p

Αν μπορεις παρε το ΑΧ που εχω στην υπογραφη μου, εχει βγει αστερι.

Λοιπον με βαση το συστημα σου προτεινω απο 650 μεχρι 800 watt:

XFX ProSeries 750W XXX Edition Semi-Modular (Bronze) | Skroutz.gr

OCZ, Τροφοδοτικά, HardWare, Ηλεκτρονικό Κατάστημα Ψηφιακής Τεχνολογίας,

Thermaltake Smart M650W | Skroutz.gr

η επιλογη των μαγαζιων εγινε εντελως τυχαια,απλα ηθελα να σου δειξω τα μοντελα.

προσωπικα δεν εχω δοκιμασει κανενα απο αυτα,αλλα ξερω οτι ολα τους σπερνουν απο ποιοτητα

To ax εκτος ότι δεν το έχει βγαίνει και πολύ παραπάνω.

Δεν μπορώ να πάρω από άλλο κατάστημα αν μπορούσα θα έπαιρνα enermax.

κανε rma request και ανεφερε ολα αυτα που εχεις παθει και ποσα τροφοδοτικα εχεις αλλαξει και πες τους να σου κανονισουν αυτοι ticket οπου θα περασει να παραλαβει η ups/tnt και δεν θα πληρωσεις... αλλιως ζητας advance rma οπου σου δευσμευουν το ποσο μεχρι να παραλαβουν το τροφοδοτικο αυτοι και αφου εχεις παρει εσυ το δικου σου το καινουργιο.. για μενα μονοδρομος το rma στην μαμα corsair

Μεταφορικά έτσι κι αλλιώς δε πληρώνεις αν είναι αγορασμένο κάτω απο 30 ημέρες,αλλά για να μη ξεμείνεις απο pc θα χρειαστεί advanced rma δλδ κάρτα για να σου δεσμεύσουν το ποσό.Και πάλι όμως δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις (μάλλον πολλές είναι βασικά) που και αυτό που στέλνουν είναι προβληματικό.

Εγώ θα δοκίμαζα πάντως άλλο ένα TX750M για το γαμώτο.Πιο ακριβό σου είπα και στο ξαναλέω.ΜΗΝ πάρεις!!!

Τώρα αν συνεχίσεις να είσαι γκαντεμόσαυρος πάρε πιστωτικό βάλτο αγγελία και πάρε κανα enermax ή cm. :p

Όσο για τη Corsair έχει παραγίνει το κακό με τη πάρτη τους.Κρίμα γιατί ήταν απ' τις καλύτερες εταιρίες...

Στην corsair δεν έκανα rma ακόμα για να αποφύγω τα μεταφορικά αλλά έτσι όπως πάει δεν θα τα γλιτώσω. Αλλά μου φαίνεται περίεργο να έχει τόσα προβληματικά και μάλιστα διαφορετικά μοντέλα. Και πιο ακριβό να διαλέξω έχω την εντύπωση ότι θα πέσω σε προβληματικό .Σκέφτηκα και για αυτό

Corsair 650HXEU professional modular - Τροφοδοτικά (PSU) - plaisio.gr

Αυτά που έγραψα παραπάνω για τα Corsair PSU ήταν για το ΗΧ650 αν δεν έγινα αντιληπτός. Αν το ρισκάρεις ας είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις και αυτό. Στην δική μου περίπτωση από msystems δεν υπήρξε πρόβλημα για επιστροφή αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα σε στραβοκοιτάξουν ή ακόμη και θα σου αρνηθούν επιστροφή από ΠΛΑΙΣΙΟ.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=4r5yZuYLEUs]New Corsair HX650 PSU Squeaking - YouTube[/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.