Jump to content

επιλογη psu

xriskrik

Recommended Posts

Γεια σας παιδια

Hρθε η ωρα για αντικατασταση του τροφοδοτικου μου (coolermaster real power m520) με νεο και λιγο μεγαλυτερο καθως αυτο σπανια μεν αλλα κανει restart μονο κατα τη διαρκεια παιχνιδιων, οταν στρεσσαριστει δηλαδη(δεν φταινε μνημες-τσεκαριστηκαν με memtest, gpu-νεα κτλ)

Οποτε ας μεινει στην ακρη εφεδρικο

Δεν ασχολουμε με oc ουτε sli - crossfire κτλ

λιγο gaming, cad, office , internet κτλ

θα προστεθει μονο ενας ssd

http://www.visionstu...&step=undefined

Απο το νεο psu θελω:

• budget 100 ευρω maximum
  • modular(εστω και semi)

• αθορυβο
  • σταθεροτητα-αξιοπιστια

με μια γρηγορη αναζητηση αυτο με καλυπτει?(διαβασα καλα σχολια για το συγκεκριμενο και ειναι και αθορυβο + 5 χρονια εγγυηση)

http://www.e-shop.gr...l?id=PER.806790

καθε αλλη προταση δεκτη

για το συστημα της υπογραφης μου παντα

thnx

Θα σου πρότεινα αυτό που ήδη έχεις υπόψη σου από Coolermaster. Το δικό μου σύστημα της υπογραφής πάντως παρόλο που είναι με 1000αρι τροφοδοτικό σε full load μαζί με την οθόνη βλέπω max κατανάλωση 400W. Κάτι πρέπει να παίζει με τα 3 rails των 12V. Ίσως τραβάει πολύ ρεύμα από κάποιο από τα 3 rails και επεμβαίνει protection του PSU στο παλιό σου τροφοδοτικό. Πάντως τα νέα τροφοδοτικά και αυτό που συμφωνούμε παραπάνω, έχουν μια μόνο rail 12V και δίνουν όλα τα Amber εκεί οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα. Το πιο σημαντικό είναι ότι όντως είναι Silent όπως λέει και το όνομα.

EVGA | Products

Εχει και σε 650w, full modular, sleeved καλωδια και πολυ καλο aftersale support δεν το εχω δοκιμασει αλλα σιγουρα θα παει για μελλοντικη αγορα.

Σε skroutz πάντως δεν δείχνει διαθεσιμότητα Ελλάδα σε EVGA PSU εκτός από ένα 1500άρι κατόπιν παραγγελίας και κόστους 460€

Παρτο απο εξω πιο φτηνα θα σου βγει.

Αλλά αν χρειαστεί εγγύηση θα πρέπει να στέλνει πάλι εξωτερικό και τα τροφοδοτικά δεν είναι ακριβώς ελαφριά. Υπάρχουν αρκετές αξιόλογες προτάσεις σε τροφοδοτικά εντός Ελλάδος με επιλογή για σχετικά αξιόπιστο κατάστημα για aftersale τεχνική υποστήριξη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.