Jump to content

ssd και 1 g ram σε netbook

johnamd

Recommended Posts

καλυσπερα αντικατεστισα τον σκληρο του netbook μου me ena ssd ,ειδα μεγαλη διαφορα ομως η ram ειναι 1 giga χωρις δθνατοτητα αναβαθμισησ. αν αυξησω το page file ston ssd θα βελτιωση τη λειτουργια της μνημησ? καπιο αλλο teak?euxaristv

Εξαρτάται από τη χρήση που κάνεις. Λογικά για netbook που χρησιμοποιείται για Internet και emails νομίζω ότι 1GB είναι αρκετό. Δεν χρειάζεται να πειράξεις τίποτα άλλο.

Τρέξε την εκτίμηση επιδόσεων αν τρέχεις windows 7 και θα κάνει μόνο του τα περισσότερα tweaks που χρειάζονται. Προσωπικά ίσως να μείωνα και το pagefile σε 512ΜΒ στη θέση σου αλλά και η ρύθμιση από τα ίδια τα windows καλή είναι.

OK. Απλά πρέπει να τρέξεις την βαθμολογία μια φορά στα windows (τουλάχιστον στα 7) μετά την αλλαγή δίσκου για να πάρει χαμπάρι το λειτουργικό ότι έχεις SSD και να πράξει αναλόγως.

Νομίζω ότι είσαι κομπλέ. Ρίξε μια ματιά και στο thread που έχει ο Λάμπης για SSD για να κάνεις άμα θες και κάνα μικρό tweak αν και διαφορές δεν θα αισθανθείς γενικότερα με τις ταχύτητες που έχουν οι τωρινοί SSD.

http://www.thelab.gr/skliroi-diskoi-elegktes-kai-optikes-syskeyes/how-to-ssd-performance-tips-74238.html

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.