Jump to content

Για να ξεμουδιαζουμε και λιγο.... (56k warning)

unseen

Recommended Posts

mm ok εγω με τους πατερα μου και τον ορειβατικο συλλογο θεσσαλονικης εχουμε ανεβει αρκετα βουνα και τον Ολυμπο εννοειτε. Απο τοτε που κατεβηκα αθηνα εχω ξεκοψει , θα ηθελα πολυ να ξαναρχισω

Μπράβο ρε παιδιά.

Εγώ λέω να συνεχίσετε να βάζετε τέτοιες φωτογραφίες εδώ μπας και ξεκολλήσουμε και αποφασίσουμε ποτέ να πάρουμε την οικογένεια κανένα ταξιδάκι.....

EYΓΕ....

Παιδιά οι Κρητικοί μπορούμε να κανονίσουμε καμμιά εκδρομούλα!!Όποιος ενδιαφέρεται ας ενημερώσει και αν μαζευτούμε κανονίζουμε κάτι...Unseen oι φωτογραφίες είναι απίθανες!!!!

Καλά ρε Unseen δεν αντέχω έχω πεθάνει απο τα γέλια !!!:D Δείτε photo και θα καταλάβετε....

http://briefcase.pathfinder.gr/download/unseen/26483/313339/0/HPIM0544.jpg

Πήρε μαζί του και το Freon (δεν άντεξε) και το πάσαρε στο άτυχο γαιδουράκι στα δεξιά !!! LOL :D:woot:

Αρχική απάντηση από Kostas7GTR [Σήμερα, στις 13:31]

Καλά ρε Unseen δεν αντέχω έχω πεθάνει απο τα γέλια !!!:D Δείτε photo και θα καταλάβετε....

http://briefcase.pathfinder.gr/download/unseen/26483/313339/0/HPIM0544.jpg

Πήρε μαζί του και το Freon (δεν άντεξε) και το πάσαρε στο άτυχο γαιδουράκι στα δεξιά !!! LOL :D:woot:

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις:hmm:

Ωχχ με καταλαβατε... πως μου ξεφυγε ρε γμωτο... Η θερμοκρασια ηταν ~5 βαθμους... οποτε λεω αν βαλω ενα Phase change εκει το condeser θα ψυχεται αψογα...οποτε να πως βγηκε το μουλαρι...

Υγ.ηθελα να σπασω το φραγμα των -60 με ενα σταδιο.... :p

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 16:28]

Ωχχ με καταλαβατε... πως μου ξεφυγε ρε γμωτο... Η θερμοκρασια ηταν ~5 βαθμους... οποτε λεω αν βαλω ενα Phase change εκει το condeser θα ψυχεται αψογα...οποτε να πως βγηκε το μουλαρι...

Υγ.ηθελα να σπασω το φραγμα των -60 με ενα σταδιο.... :p

Χε χε .. ’μα κάνεις Cascade εκεί απάνω ποιός σε φτάνει μετά ...!!!:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.