Jump to content

Για να ξεμουδιαζουμε και λιγο.... (56k warning)

unseen

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ολη την ημερα στα pc εχω γινει σκ@τ@. Παλιοτερα ειχα πολλα χομπι, τωρα με τα γαμωπισι δεν κανω τιποτα αλλο. Αυτα σκεφτομουν χτες και τρελαθηκα. Εψαξα βρηκα τα πραγματα που ειχα και εφυγα για το βουνο. Ολυμπος power... την επομενη φορα θελω παρεα. Μερικες φωτογραφιες ακολουθουν...

post-60-1416071219,1107_thumb.jpg

κι εδω ειναι το καταφυγειο.. Για την αναβαση εκανα ~2:40 ωρες και για την καταβαση ~ 1:40.

post-60-1416071219,1559_thumb.jpg

κι εδω η αφεντια μου. Με εβαλα και αβαταρ για να το βλεπω και να ξεσηκωνομαι.

Αχχ που ειναι ο παλιος ο μαχιμος-πεζοναυτης unseen!! με φαγανε τα κυκλωματα!

Υγ. Το καπελακι μου παει μουρλια.! Μου πεταξε η μανα μου το jungle και τωρα θα φοραω αυτο... :(

post-60-1416071219,1689_thumb.jpg

ετσι πρεπει φιλε....πρεπει να ηταν πολυ γαματα αλλα και πολυ κρυο....και οπως ξερεις ΑΤΙΜΗ η θερμοκρασια...:happy2: :hehe::rofl::coax:

Αντε να αρχησει και η περιοδος του κυνηγιου να παμε να παρουμε λιγο καθαρο αερα....πω..πω με ξεσηκωσες τωρα:worship: :worship:

Αρχική απάντηση από $George Vasil$ [Σήμερα, στις 22:27]

:worship: Που πευτει αυτο δεν το εχω ακουστα;;;

Ασε βρηκα,ρωτησα την big mama...:happy2:

ρε παιδια...............................!!!!!

μολις τελειωσε το καλοκαιρι και οι διακοπες για τους περισσοτερους απο μας....τι ποσταρισματα ειναι αυτα τετοιες μερες που προσπαθουμε να επανελθουμε στα καθημερινα και βαρετα...........

Ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.