Costasdr Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2013 Παίδες καλησπέρα. Μια (μάλλον) δύσκολη ερώτηση αφού όπου και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι. Είμαι από χτές κάτοχος μιας asus formula V και ενός i5 3570k και δυστυχώς έχω μείνει με μια TRUE Black με 2 Noctua σε Push-Pull στο χέρι από το προηγούμενο mobo (socket 775 Q6600 CPU). Δυστυχώς η stock είναι φυσικά απαράδεκτη και επειδή δε θέλω να σκάσω και άλλα ευρώπουλα, υπάρχει περίπτωση να βρώ κάπου (εσωτερικό ή εξωτερικό με όσο γίνεται μικρότερα έξοδα μεταφοράς) μετατροπέα από 775 σε 1156 ή 1155 (κάπου είδα να λένε ότι είναι ακριβώς το ίδιο); Δυστυχώς όπου έψαξα μέχρι τώρα ή δε βρήκα ή βρήκα discontinued ή εξαντλημένα bolt kits. κάθε βοήθεια πολύ ευπρόσδεκτη! :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Μάρτιος 6, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2013 socket 1155 και socket 1156 έχουν ακριβώς τις ίδιες διαστάσεις σε cooler. Για Ελλάδα χλωμό το κόβω. Επί εποχής socket 1156 ίσως και να έβρισκες κάτι και πάλι δύσκολα. Ρίξε καμιά ματιά σε ebay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάρτιος 6, 2013 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2013 Εδώ που είμαι (Πολωνία) υπάρχει. Αν μπορείς να κάνεις υπομονή μέχρι το Πάσχα που κατεβαίνω Αθήνα, θα το έχεις, εκτός αν θες το ρίσκο να στο στείλω με ταχυδρομείο (προσωπικά ποτέ δεν είχα προβλήματα) Λίγο κάτω από 10€ κοστίζει + όποια μεταφορικά (μαξ 2-3€ φαντάζομαι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costasdr Μάρτιος 6, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2013 Εδώ που είμαι (Πολωνία) υπάρχει.Αν μπορείς να κάνεις υπομονή μέχρι το Πάσχα που κατεβαίνω Αθήνα, θα το έχεις, εκτός αν θες το ρίσκο να στο στείλω με ταχυδρομείο (προσωπικά ποτέ δεν είχα προβλήματα)Λίγο κάτω από 10€ κοστίζει + όποια μεταφορίκά (μαξ 2-3€ φαντάζομαι)[ATTACH]55056[/ATTACH]Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ με σώζεις. Όχι δε το βιάζομαι και αν μένεις και Αθήνα όπως βλέπω θα μπορούσες να με εξυπηρετήσεις πολύ. Όποτε μπορείς το αγοράζεις και μου λες με pm πότε και πώς θες να βρεθούμε. Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panic Μάρτιος 6, 2013 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2013 Μάλλον αυτό ψάχνεις. 1 τελευταίο έμεινε λέει.Thermalright LGA1366 Bolt Thru Kit Rev.B Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάρτιος 6, 2013 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2013 Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ με σώζεις. Όχι δε το βιάζομαι και αν μένεις και Αθήνα όπως βλέπω θα μπορούσες να με εξυπηρετήσεις πολύ. Όποτε μπορείς το αγοράζεις και μου λες με pm πότε και πώς θες να βρεθούμε. Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι. No problem Αν τυχόν το βρεις μέχρι τότε, ενημέρωσε το thread γιατί θα το αγοράσω λίγο πριν έρθω Μάλλον αυτό ψάχνεις. 1 τελευταίο έμεινε λέει.Thermalright LGA1366 Bolt Thru Kit Rev.B Αυτό είναι για socket 1366. Δεν μας κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkiller Μάρτιος 6, 2013 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2013 παντοσ αν δεν βρεισ ακρη , εχει μια παρα πολυ καλη προσφορα το πλαισιο!!! Corsair CPU Cooler Air Series A70 (Intel 775,1156,1366 & AMD AM2/AM3) - Ψύκτρα CPU - plaisio.grαξιζει με το παραπανω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Μάρτιος 6, 2013 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2013 παντοσ αν δεν βρεισ ακρη , εχει μια παρα πολυ καλη προσφορα το πλαισιο!!! Corsair CPU Cooler Air Series A70 (Intel 775,1156,1366 & AMD AM2/AM3) - Ψύκτρα CPU - plaisio.grαξιζει με το παραπανω!!Προσφορά και Πλαίσιο είναι 2 πράγματα δύσκολα. Αν πρόσεξες είναι εκθεσιακό κομμάτι το οποίο στο μεταφράζω ότι είναι-ήταν σε βιτρίνα ή προσβάσιμο στο κοινό. Πολύ πιθανό να μην υπάρχουν όλα τα συνοδευτικά της συσκευασίας και είναι πολύ πιθανό να έχει καταπονηθεί η γρατσουνιστεί η επιφάνεια επαφής με το CPU.Γενικά η εμπειρία μου λέει μακριά από ΠΛΑΙΣΙΟ και ειδικά όταν πρόκειται για εκθεσιακά κομμάτια.Επίσης, με 5-9€ παραπάνω αγοράζει την Xigmatek Gaia του κουτιού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkiller Μάρτιος 7, 2013 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2013 Προσφορά και Πλαίσιο είναι 2 πράγματα δύσκολα. Αν πρόσεξες είναι εκθεσιακό κομμάτι το οποίο στο μεταφράζω ότι είναι-ήταν σε βιτρίνα ή προσβάσιμο στο κοινό. Πολύ πιθανό να μην υπάρχουν όλα τα συνοδευτικά της συσκευασίας και είναι πολύ πιθανό να έχει καταπονηθεί η γρατσουνιστεί η επιφάνεια επαφής με το CPU.Γενικά η εμπειρία μου λέει μακριά από ΠΛΑΙΣΙΟ και ειδικά όταν πρόκειται για εκθεσιακά κομμάτια.Επίσης, με 5-9€ παραπάνω αγοράζει την Xigmatek Gaia του κουτιού.μπορει να ειναι και ετσι οπωσ λεσ, μπορει και να μην ειναι, δεν εχει να χασει τιποτα ομωσ να παρει ενα τηλ, να ρωτησει, η ακομα καλυτερα, αν εχει την δυνατοτητα, να την δει και απο κοντα.. αν φυσικα ενδιαφερθει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costasdr Μάρτιος 7, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2013 Παιδιά ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια απλά επειδή δε θέλω να πάει χαράμι η TRUE θα περιμένω επικοινωνία από τον fantoma. Προχωράς κανονικά με την αγορά όποτε μπορέσεις φίλε μου και επικοινωνούμε με pm για τα περαιτέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Μάρτιος 7, 2013 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2013 μπορει να ειναι και ετσι οπωσ λεσ, μπορει και να μην ειναι, δεν εχει να χασει τιποτα ομωσ να παρει ενα τηλ, να ρωτησει, η ακομα καλυτερα, αν εχει την δυνατοτητα, να την δει και απο κοντα.. αν φυσικα ενδιαφερθει..Ναι μπορεί ... αν και από προσωπική εμπειρία στο παρελθόν όποτε έμπλεξα με εκθεσιακά κομμάτια κατέληξα να τα επιστρέφω. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η επιφάνεια επαφής της ψύχτρας με τον επεξεργαστή δεν είναι καθρέφτης αν καταλαβαίνεις τι λέω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.