ultraex2005 Φεβρουάριος 26, 2014 #81 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2014 ολα τερμα στα 1080p!! αλλα το sli θελει δουλιτσα ακομη !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Φεβρουάριος 26, 2014 #82 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2014 Σαν να εχεις στο τραπεζι αστακομακαροναδα (SSAA) και βουτας και το χερι στις φακες (FXAA) H αστακομακαροναδα δεν τρώγεται παρεα με την φακή Ορεστη και χωρις FXAA η VRAM παλι στα 3686MB στο ιδιο σημειο με πριν. Παμε ενα καλο τωρα στα 1080p με την κουτση@1200/1600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Φεβρουάριος 26, 2014 #83 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2014 άντε να βγει και στο steam να το παίξουμε κι εμεις οι κοινοί θνητοί !:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Φεβρουάριος 27, 2014 #84 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2014 Ορεστη και χωρις FXAA η VRAM παλι στα 3686MB στο ιδιο σημειο με πριν.Παμε ενα καλο τωρα στα 1080p με την κουτση@1200/1600 Δεν υπάρχει conflict αλλα... Εγω το ειπα γιατι πας και maxaαρεις τα sets και πετας και FXAA. Το FXAA ειναι (Low quality AA) αντι του SSAA που ειναι το (Ultra quality AA). Εσυ που εχεις δυνατή καρτα βάζεις μόνο SSAA και ένας με αδύναμη το ξερατό FXAA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagosman Φεβρουάριος 27, 2014 #85 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2014 Είστε κολλημένοι με την μπάλα ε; Εδω ο κόσμος καίγεται που σπίλωσαν τον Τιτάνα των stealth και εσεις ακόμα κοιτάζετε ποιος την έχει πιο μεγάλη; Ποιος τα χ3Ζ31 τα bench απο την στιγμή που το παιχνίδι είναι για κλάματα; Ο gamer τελικά απολαμβάνει ενα καλό παιχνίδι ή ενα καλο bench αποτέλεσμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Φεβρουάριος 27, 2014 #86 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2014 καλά δεν ειναι και τπτ οπτικώς να πεις ουάου.Τυπική unreal με μετρια εφεδάκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Φεβρουάριος 27, 2014 #87 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2014 Τα ρολογια δεν λεγανε να μεινουν σταθερα οχι μονο ingame αλλα ουτε στο menu του παιχνιδιου. Σκουπα ο οδηγος με την βοηθεια του atiman uninstaller και εγκατασταση παλι. Voila ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
herc2k Φεβρουάριος 27, 2014 #88 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2014 τουλαχιστον αξιζει σαν benchmark tool :jump1: χαλαλι τα 45 euro:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Φεβρουάριος 27, 2014 #89 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2014 Τα ρολογια δεν λεγανε να μεινουν σταθερα οχι μονο ingame αλλα ουτε στο menu του παιχνιδιου.Σκουπα ο οδηγος με την βοηθεια του atiman uninstaller και εγκατασταση παλι. Ρε τι τραβατε εσεις οι κοκκινοι καθε λιγο με τους drivers, ηθελα ναξερα δεν κουραστηκατε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Φεβρουάριος 27, 2014 #90 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2014 Ρε τι τραβατε εσεις οι κοκκινοι καθε λιγο με τους drivers, ηθελα ναξερα δεν κουραστηκατε; Αν θες να εισαι μπροσταρης ... Mantle/TrueAudio δεν κουραζεσε ... Thief: Grafikkarten- und Prozessor-Benchmarks - Optimale Hardware für die Diebestour [update] Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Φεβρουάριος 27, 2014 #91 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2014 Εσεις (καποιοι) κοντευεται να τελειωσετε το game και εγω περιμενω αυριο να το ανοιξω steam θελοντος :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Φεβρουάριος 27, 2014 #92 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2014 δεν έχω καταλάβει το story όταν με το καλό το τελειώσεται στείλτε μου ένα μ 280x max out 1080pmax frames 72,7avg frames 53min πρέπει να είναι bugarismeno 0 έλεγε Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Φεβρουάριος 28, 2014 #93 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2014 Με το μηχανακι μου. Το παιχνιδι παιζεται με adaptive vsync απο τον driver με 120 fps καρφωτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Φεβρουάριος 28, 2014 #94 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2014 εγώ πάλι είπα σήμερα να το δοκιμάσω μιας και το κέρδισα στον διαγωνισμό...και σκέφτομαι μιας και το pc έχει μια ηλικία να κάνω πρώτα το bench...le results1680*1050 (amd 14.2 beta-very low settings)min 9.3 fpsavg 21.2 fpsmax 35.2 fpsεντάξει δεν περίμενα και τρελές επιδόσεις αλλά το 20 fps κάπως μου ήρθαν.... μου φαίνεται πως την αναβάθμιση δεν την γλιτώνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrooooo Φεβρουάριος 28, 2014 #95 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2014 ψηνεται κανεις σας να μας μιλησει για το game και οχι για τα fps του?κατα προτιμηση καποιος που εχει παιξει τα προηγουμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Φεβρουάριος 28, 2014 #96 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2014 ^^Αυτός που έχει παίξει τα προηγούμενα δε νομίζω να παίξει αυτό.:whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrooooo Φεβρουάριος 28, 2014 #97 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2014 εγω που εχω παιξει τα προηγουμενα και θελω να δω αν θα τα σκασω που το ξερω αυτο αν αντι να διαβαζω γνωμες εδω, διαβαζω benchmarks? τι σχεση εχουν αυτα με το game? Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Φεβρουάριος 28, 2014 #98 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2014 [MENTION=9802]takis-pa[/MENTION]Tακη, με την μια καρτα τι Fps εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Φεβρουάριος 28, 2014 #99 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2014 ψηνεται κανεις σας να μας μιλησει για το game και οχι για τα fps του?κατα προτιμηση καποιος που εχει παιξει τα προηγουμεναΔε το έχω παίξει ακόμα - περιμένω να βγει σε bargain, από ότι βλέπω δεν αξίζει full price. Είδα 1-2 ώρες playthrough όμως, από story δε ξέρω να σου πω, αλλά από gameplay έχω μια εντύπωση.Είναι πολύ πιο linear και κλειστό. Οι χάρτες νοιώθουν απλά δωμάτια συνδεδεμένα μεταξύ τους.Χριστέ μου υπάρχει ΤΡΕΛΟ θέμα με τα voices. Άμα νομίζεις ότι το skyrim με το ίδιο μπλα μπλα των φρουρών ήταν κουραστικό, φαντάσου εδώ τι γίνεται. Παίζεις σε δύσκολο επίπεδο δυσκολίας, είσαι ένα τέταρτο στο ίδιο δωμάτιο και ακούς ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ 30-40 φορές τον ίδιο διάλογο. Επίσης, ΠΟΛΥ σπαστικό, όταν ξεκινάνε το μπλά-μπλα, ακόμα και άμα αλλάξεις δωμάτιο, δεν αλλάζει το volume του διαλόγου. Φαντάσου, μιλάει ο φρουρός, τον ακους το ίδιο καλά 2 δωμάτια παρά δίπλα...Και μετά θέλουν και trueaudio οι @@ρες...η έλειψη reverb τους πείραξε...ΑΙ φρουρών = τούβλο. Σε ακούν όταν περπατάς πάνω σε "γυαλιά" αλλά όχι όταν ανοίγεις πόρτες πίσω τους ακριβώς. Ή όταν είσαι πίσω τους και κλέβεις κάτι που βρίσκεται ακριβώς μπροστά τους.Πολύ περιορισμένη χρήση των gadgets (βέλη κτλ). Άσε που είναι μερικές περιπτώσεις που δε βγάζουν νόημα. Σβήνεις μια φωτιά με water arrow. Ο φρουρός στο ίδιο δωμάτιο, 5 μέτρα μακριά την ξανα-ανάβει. Σβήνεις άλλη φωτιά σε άλλο δωμάτιο, ΔΙΠΛΑ στο φρουρό. Στα @@ρια του, αυτός ο φρουρός μάλλον την βρήσκει στα σκοτάδια και δε κάνει τίποτε.2-3 ειδών φρουροί όλοι και όλοι. Όσο είδα, τύποι με σπαθιά και τύποι με crossbows. Εκτός από τους story χαρακτήρες δλδ.Αυτά ήταν τα αρνητικά που είχα στο playthrough. Ήταν και κάποια άλλα (κακή απόδοση, desync διαλόγου με το τι γινόταν - oi υπότιτλοι όμως έτρεχαν κανονικά) αλλά μπορεί να είναι console specific. ¨Ηταν ps4 το gameplay που είδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Φεβρουάριος 28, 2014 #100 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2014 [MENTION=11419]9000+rpm[/MENTION] Πανο εδω ειμαι. Η καρτα μαμα ρολογια παντα. Οσο αφορα το παιχνιδι θα συμφωνησω με τον φιλο απο πανω αλλα εγω το λιγο που εχω παιξει (βγηκαν καποια αλλα θεματα με το μηχανακι σημερα) μου αρεσει και δεν μετανοιωνω για τα 40€ που εδωσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.