zpaf Φεβρουάριος 16, 2014 #41 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2014 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=iAQhxHmptS8]Lockdown Mission Playthrough - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagosman Φεβρουάριος 17, 2014 #42 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2014 Δυστυχώς μου φάνηκε αρκετά γραμμικό.Πολλά QTE's ακόμα. Χρήση του καταραμένου Focus (ευτυχώς απενεργοποιείτε) Οχι τοσο moody γραφικά, ειναι αρκετά πιο ζωηρά και καθαρά απόσο θα ήθελα. Εχει κάποιος άλλος να προσθέσει κάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ntontotis Φεβρουάριος 17, 2014 #43 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2014 Σαν πρώτη ματιά που του έριξα σήμερα, φαίνεται αρκετά ικανοποιητικό. Τώρα για τα gadgets εντάξει δεν είναι και ο Batman αλλά...:toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 17, 2014 #44 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2014 Έγινε release; Στο steam (ενώ έχω κλειδί) μου λέει coming soon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Φεβρουάριος 17, 2014 #45 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2014 Όχι ακομα, 28 Φλεβάρη. Σου λεει coming soon γιατι μένουν ακομα 10 μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Φεβρουάριος 18, 2014 #46 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2014 Μολις παρελαβα και εγω το κλειδι μου. Υπομονη λιγες ημερες ακομα.:rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnIV Φεβρουάριος 18, 2014 #47 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2014 Ξεκίνησα το Deadly Shadows για προθέρμανση (μετά απο 10 χρονια το ξαναπαίζω)να μπαίνουμε στο κλίμα σιγά,σιγά Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Φεβρουάριος 18, 2014 #48 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2014 Εδω παει και το ... για να δουμε τι θα ακουσουμε ...[ame=http://www.youtube.com/watch?v=hTdFjV8MHVw]Rocket Man AstoundSound AB 480p - YouTube[/ame]Importance of AMD TrueAudio in Thief explained by Eidos Montreal - PC - News - HEXUS.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Φεβρουάριος 20, 2014 #49 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2014 Λέτε να έχει 3rd person mode το παιχνίδι?Thief's New Third-Person Mode Explained - ThiefΘα φέρνει αρκετά στο Assassin Creed τότε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Φεβρουάριος 20, 2014 #50 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2014 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=of_3FxnsCZc]THIEF - Launch Trailer - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosX Φεβρουάριος 20, 2014 #51 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2014 Ξεκίνησα το Deadly Shadows για προθέρμανση (μετά απο 10 χρονια το ξαναπαίζω)να μπαίνουμε στο κλίμα σιγά,σιγά βάλτο ατο δύσκολο και αν περάσεις απο το ορφανοτροφείο πές μας μετά ψυχολογία σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Φεβρουάριος 21, 2014 Author #52 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2014 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=ikbhH0C3Nqg]Thief Gameplay: First Mission (Features, Looting, Stealth vs Aggressive) - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Φεβρουάριος 21, 2014 #53 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2014 Το 'εβάλα' στο 360 αλλά το έβγαλα ASAP γιατί μου φάνηκε ως ενας ανέμπνευστος και μονότονος κλώνος του dishonored...ειναι και ψιλοκακό port οπότε για να μη φάω νίλα, θα το δοκιμάσω αργόοοοτερα στο pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Φεβρουάριος 21, 2014 #54 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2014 Ωχ, τέτοια λέγε μου και το περίμενα όσο τί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Φεβρουάριος 21, 2014 #55 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2014 2.5 ωρες το δοκιμασα και συμπερανα αυτο που ειπα. Ελπιζω να βγω λαθος και στη συνεχεια να αλλαζειΣτάλθηκε από το ZTE-BLADE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Φεβρουάριος 21, 2014 Author #56 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2014 [MENTION=28647]artyom[/MENTION] τα παλια τα χες παιξει στο καιρο τους?Δηλαδη το feeling του game ειναι μαπα?Γιατι τα παλια ειχαν απιστευτη ατμοσφαιρα gameplay Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Φεβρουάριος 21, 2014 #57 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2014 Τα παλιά δε τα έχω παίξει καθόλου Οσο για το feeling γενικά στην κονσόλα, τα βιντεακια κολλάνε, που & που crashes, υποτιτλοι εκτος χρόνου.Οποτε αστο καλυτερα να το απαντησει καποιος αλλος που θα το εχει στο pc και θα εχει παιξει τα παλια. Κριμα πάντως γιατί φτάνουμε μάρτιο και δεν εχουμε μεγαλό παιχνίδι μέχρι στιγμής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Φεβρουάριος 21, 2014 Author #58 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2014 Kοιτα εγω προσωπικα ειχα καει με τα πρωτα τα παιζα μεχρι και σε καθυστηρημενα επιπεδα δυσκολιας ειδικα το 2ο αλλα ειμαι και λιγο μαζοχα γιατι μου αρεσε και το deadly shadows κυριως λογω exploration -γραφικων και επειδη ειχε ολοκληρη την πολη σαν ατμοσφαιρα.Σα lore δε επιανε τα 2ο πρωτα αλλα δε το λεγες και ασχημο γενικα εκλεινε καλα τον κυκλο της τριπλετας Pagans-Hemmerites-Keeper οτι δε υπαρχει καλος και κακος οπαδος αλλα καλος και κακος ανθρωπος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Φεβρουάριος 21, 2014 #59 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2014 Εδω ειμαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny6RED Φεβρουάριος 21, 2014 #60 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2014 Έχει γίνει το Preload από χθες και δε νομίζω να έχω ενθουσιαστεί τόσο πολύ για κυκλοφορία παιχνιδιού, μετά το BF4, όσο για το Thief 4. Ελπίζω μην γίνει καμιά στραβή όπως με το BF4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.