Jump to content

infenion bt-5...ακουω σχολια...

haris1984

Recommended Posts

λοιπον...αποφασισα μετα απο αρκετο καιρο να ξανασχοληθω με τις μνημες μου....ετσι για να δω τι ψαρια πιανουν βρε αδερφε...διαβαζα και κατι αρθρα για το pat και μου μπηκαν ιδεες...

εχουμε και λεμε...εδω και αρκετο καιρο οι μνημες ετρεχαν στα 194 2.5-4-4-7(spd settings)...

πριν καμια βδομαδα ασχοληθηκα λιγο και οι μνημες εφτασαν στα ιδια mhz με 2-2-2-5...

μην παραξενευεστε που ολα ειναι στα 194...δεν παει παραπανω η cpu μου...

και σημερα ψιλοασχοληθηκα παλι και εφτασα τα 194mhz με 2-2-2-5 και το pat ενεργοποιημενο...μεμτεστ δεν εχω δοκιμασει ακομα αν και νομιζω οτι θα μου απενεργοποιησει το pat μιας και το συστημα ειναι υπερχρονισμενο(καταραμενο 865)... τα μονα τεστ που εχω κανει ειναι super pi 4&8M και τωρα τρεχω καμποση ωρα prime95...

μεχρι τωρα ολα κομπλε...ιδου και ενα screenshot...για πειτε γνωμες τωρα...

post-1040-1416071219,0674_thumb.jpg

2-2-2-5 σε 194?? Τι χρυσορυχειο ειναι αυτο?? Τα infineon που κυκλοφορουσαν στις pc3200 πριν κανενα τετραμηνο με 3-3-3-8 ποια ηταν? Παντως δεν πηγαιναν τοσο καλα και επεσα και σε ελατοματικη!

οπως δειχνουν τα πραγματα θα πρεπει να πιανουν και κατι παραπανω....με ταση 2.85βολτ αλλα απο οτι ειχα διαβασει οι ασους παιζουν γυρω στα 2.7-2.75 οταν η ρυθμιση ειναι 2.85...αρα με ψυκτρακια της προκοπης γιατι τωρα ειμαι με το σαντουιτς της ρεβολτεκ και με εναν 8αρη να τα βαραει και 2.9-3 βολτ θα πανε αρκετα καλα...ευελπιστω για 205-210...το θεμα ειναι οτι....με αυτα τα τιμινγκσ αμα βαλω τον επεξεργαστη 1mhz παραπανω φσβ τοτε πετανε ερρορ...το θεμα ειναι οτι ο επεξεργαστης δεν αντεχει τιποτα παραπανω...και με αυτο το 1 φσβ παραπανω πεταει ερρορς στο μεμτεστ...το θεμα ειναι οτι με τιμινγκσ 3-4-4-8 παλι πεταει λαθη μολις 1 mhz γρηγοροτερα...αρα πρεπει το μεμτεστ να τσεκαρει και cpu...δεν γινεται να πιανουν οι μνημες 194 με 2-2-2-5 και με πολυ πιο χαλαρα timings να μην ανεβαινουν ουτε 1 mhz...

για πειτε εσεις που ξερετε καλυτερα...τα λαθη του μεμτεστ μπορει να ειναι και απο ασταθεια της cpu?

ναι.....2.53 Β...για το μεμτεστ δεν μου ειπατε τι γινεται...τα τεστ τσεκαρουν και cpu?αν ναι ποιο ειναι το λιγοτερο cpu dependant τεστ για να τρεξω σε συχνοτητες που ειναι ασταθες η cpu oy?

παιδια...δεν ξερω τι παιζεται αλλα σαν να επεσα σε καλο κομματι...ή μηπως εξαπαταμαι??

με 164 fsb στη cpu(ειναι το μεγιστο με το οποιο κατάφερα να ποσταρω και να μπω στο μεμτεστ) ετρεχε απροβληματιστα στο μεμτεστ86 το τεστ #5 στα 205(410DDR) με τα ιδια timings(2-2-2-5) για καμποση ωρα...επαρκει το τεστ 5 για σταθεροτητα της μνημης???

αν βαλω πανω στην π4π800 cpu p4 c θα μου δωσει διαιρετη 1:1?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.