Jump to content

Προβλημα στην αποδοση SSD 840 128 GB

johnys7

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω τον SSD 840 128 GB ..Τρεχω Crystal Disk Mark και παιρνω το εξης αποτελεσμα που φαινεται στη εικονα:

Μπορει καποιος να βοηθησει?

Ευχαριστω.

post-29094-1416077121,0298_thumb.png

Τι σύστημα έχεις (μητρική & cpu) ? Σε τι mode είναι (IDE/AHCI/Raid) ? Τι drivers έχεις επάνω αν είναι σε AHCI/Raid mode ?

Moar info plz

λοιπον: CPU: AMD FX8350 (4GHZ) , MOTHERBOARD: GIGABYTE GA-970A-D3, ειναι σε mode: AHCI, DRIVERS δεν ξερω δεν μπορουσα να βρω γιατι εχω λειτουργικο windows 8 64bit...Αν μπορεις να μου πεις καποιο λινκ για τα στοιχεια που σου εδωσα ή κατι αλλο που να λυσει το προβλημα.

Καταρχήν για να παρεις καλα νούμερα πρεπει να απ ενεργοποιήσεις οτι power state υπάρχει στο bios όσων αφορά τον επεξεργαστή..

*S2

Ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σας.Οσον αφορα τους drivers καποια βοηθεια?

Για να μη στα λεμε ενα ενα, ρίξε μια ματια εδω που τα εχει μαζεμένα ο μαστορας:

http://www.thelab.gr/skliroi-diskoi-elegktes-kai-optikes-syskeyes/how-to-ssd-performance-tips-74238.html

Για drivers εδω: GIGABYTE - Motherboard - Socket AM3+ - GA-970A-D3 (rev. 1.0/1.1)

(Το "AMD Chipset Driver (include chipset \ sata raid driver)" βασικα σε καιει)

Παιδιά μπορείτε να εξηγήσετε την σημασία των λέξεων raid ahci κτλπ πχ πότε ένας ssd είναι raid και πότε ahci? Raid 0 πχ

Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Samael, αυτα που εχει στον οδηγο, αν τα κανω θα βελτιωθει η αποδοση του SSD μου?Γιατι και τους drivers για την chipset βρηκα και παλι τιποτα...... :/ :fie:

Παιδια δεν ξερω τι γινεται...βρηκα μια διαδικασια για να κανω αυτο που μου λετε μεσα απο τα Windows γιατι αλλιως τρωω bluescreen αν το κανω κατευθειαν απο BIOS.Ακολουθω λοιπον τα εξης βηματα αλλα και παλι δεν γινεται τιποτα:.

post-29094-1416077121,9291_thumb.png

Αν μπορεις, κανε ενα φορματ.. Ενεργοποίηση ahci απο bios και στο καπακι φορματ

*S2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.