Jump to content

Πρόβλημα με Sony Vaio Driver Win8

Dionysis

Recommended Posts

Γειά σας. Έχω ενα SONY VAIO SVE1711W1E και θέλησα να κάνω χρήση του δικαιώματος της αναβάθμησης σε Windows 8. Αφού λοιπόν τα κατέβασα και έκανα καθαρή εγκατάσταση(Format), εγκατέστησα όλους drivers gia windows 8 (απο την ιστασελίδα της sony) απο την αρχή, διαπίστωσα οτι στην διαχείρηση συσκευών μου εμφανίζει ερωτηματικό, το εξής μήνυμα. "Intel® HM76 Express Chipset LPC Controller - 1E59". Ξαναέκανα φορμάτ εγκατέστησα ξανά τους drivers εναν - έναν ξαναέκανα έλεγχο μηπως παρέλειψα να κατεβάσω κάτι άλλο, αλλά τίποτα ξανά τα ίδια. Μηπώς έχε ιδέα τι μπορεί να συμβάινει? ευχαριστώ.

Δοκίμασες να παρακάμψεις τον driver για το chipset που αναφέρεις (μέσω sony) και να ψάξεις για τον driver μέσω του windows Update των windows 8 ?

Ναι το έκανα και αυτό. Δεν το ετνοπίζει μέσω windows update. Κατέβασα drivers και απο την intel αλλά πάλι τπτ. ή η sony θα μας χαζέψει ή η Microsoft ή η intel. Aυτό πρώτη φορά μου συμβαίνει δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.