Jump to content

Gigabyte GeForce 670

Darap21

Recommended Posts

Δες και αυτά πρώτα

αν δεν βρίσκεις άκρη δοκίμασε και αυτό

Συμφωνώ απόλυτα με τις παρατηρήσεις σου για την γλώσσα, τα λάθη βγάζουν μάτι. Παρόλα αυτά και εσύ δεν είσαι άμεμπτος, το επάγγελμά σου το έχεις δηλωμένο ως Τεχνικός Δυκτίων

Gigabyte GeForce GTX 670 with WindForce 2X cooler | Hardware.Info United Kingdom

Μου προτηναν να παρω αφτη τη καρτα...Θελω και μια δικη σας γνωμη...Ευχαρηστω...:)

με το ίδιο budget μπορείς να επιλέξεις μια εκ των 7970 υλοποιήσεων. Οι επιδόσεις είναι καλύτερες απο 670.

7970 - Κάρτες Γραφικών | Skroutz.gr

Δες και αυτά πρώτα

αν δεν βρίσκεις άκρη δοκίμασε και αυτό

DEJBgAj.png

[MENTION=29447]DimiR21[/MENTION]

Σε τι ανάλυση παιζεις; Αν εισαι μεχρι 1080p και δεν τα θες ταπανταολατερμα μια χαρα θα σε καλυψει η συγκεκριμενη κάρτα.

Συμφωνώ απόλυτα με τις παρατηρήσεις σου για την γλώσσα, τα λάθη βγάζουν μάτι. Παρόλα αυτά και εσύ δεν είσαι άμεμπτος, το επάγγελμά σου το έχεις δηλωμένο ως Τεχνικός Δυκτίων

είσαι γάτος , ούτε που το είχα προσέξει τόσα χρόνια.

Αλλά ρε παιδιά , άλλο αναγραμματισμός και άλλο αναλφαβητισμός.

Δεν μπορούμε να σκάμε 2χίλιαρα για hardware και να μην ξέρουμε να γράφουμε Ελληνικά!

Όπως και να' χει ευχαριστώ , για την παρατήρηση!

Δεν μπορούμε να σκάμε 2χίλιαρα για hardware και να μην ξέρουμε να γράφουμε Ελληνικά!

Γιατί ο αναλφάβητος δε έχει δικαίωμα στο top hardware.

Ουρτ...

Sent from my LG-E970 using Tapatalk 2

Καταρχήν θα ήθελα να επισημάνω ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να σε θίξω και αν το έκανα σου ζητώ συγνώμη. Ως νέος στο site θα έπρεπε να είχα σκεφτεί λίγο παραπάνω προτού δημοσιεύσω την απάντηση μου. Και εμένα με εκνευρίζουν τα κείμενα που έχουν σημαντικά λάθη στη γλώσσα, απλά θεώρησα ότι μάλλον τον αποπήραμε τον άνθρωπο και γι' αυτό η παρατήρησή μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.