Darap21 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2013 Gigabyte GeForce GTX 670 with WindForce 2X cooler | Hardware.Info United Kingdom Μου προτηναν να παρω αφτη τη καρτα...Θελω και μια δικη σας γνωμη...Ευχαρηστω...
dimos313 Μάρτιος 6, 2013 #3 Μάρτιος 6, 2013 Δες και αυτά πρώτααν δεν βρίσκεις άκρη δοκίμασε και αυτόΣυμφωνώ απόλυτα με τις παρατηρήσεις σου για την γλώσσα, τα λάθη βγάζουν μάτι. Παρόλα αυτά και εσύ δεν είσαι άμεμπτος, το επάγγελμά σου το έχεις δηλωμένο ως Τεχνικός Δυκτίων
HellhammeR Μάρτιος 6, 2013 #4 Μάρτιος 6, 2013 Gigabyte GeForce GTX 670 with WindForce 2X cooler | Hardware.Info United Kingdom Μου προτηναν να παρω αφτη τη καρτα...Θελω και μια δικη σας γνωμη...Ευχαρηστω... με το ίδιο budget μπορείς να επιλέξεις μια εκ των 7970 υλοποιήσεων. Οι επιδόσεις είναι καλύτερες απο 670. 7970 - Κάρτες Γραφικών | Skroutz.gr
Aias Μάρτιος 6, 2013 #5 Μάρτιος 6, 2013 εγω θα σου προτεινα καμια gtx 680 μεχρι 400 ευρω απο τις αγγελιες.
Antonis21 Μάρτιος 6, 2013 #6 Μάρτιος 6, 2013 Υπαρχει και η 7970 αν σε ενδιαφερει στα 400 εκτος αν θες μονο nvidia
narta Μάρτιος 6, 2013 #7 Μάρτιος 6, 2013 Δες και αυτά πρώτααν δεν βρίσκεις άκρη δοκίμασε και αυτό [MENTION=29447]DimiR21[/MENTION] Σε τι ανάλυση παιζεις; Αν εισαι μεχρι 1080p και δεν τα θες ταπανταολατερμα μια χαρα θα σε καλυψει η συγκεκριμενη κάρτα.
asikamin Μάρτιος 6, 2013 #8 Μάρτιος 6, 2013 Συμφωνώ απόλυτα με τις παρατηρήσεις σου για την γλώσσα, τα λάθη βγάζουν μάτι. Παρόλα αυτά και εσύ δεν είσαι άμεμπτος, το επάγγελμά σου το έχεις δηλωμένο ως Τεχνικός Δυκτίωνείσαι γάτος , ούτε που το είχα προσέξει τόσα χρόνια.Αλλά ρε παιδιά , άλλο αναγραμματισμός και άλλο αναλφαβητισμός.Δεν μπορούμε να σκάμε 2χίλιαρα για hardware και να μην ξέρουμε να γράφουμε Ελληνικά!Όπως και να' χει ευχαριστώ , για την παρατήρηση!
narta Μάρτιος 6, 2013 #9 Μάρτιος 6, 2013 είσαι γάτος , ούτε που το είχα προσέξει τόσα χρόνια.Αλλά ρε παιδιά , άλλο αναγραμματισμός και άλλο αναλφαβητισμός.Δεν μπορούμε να σκάμε 2χίλιαρα για hardware και να μην ξέρουμε να γράφουμε Ελληνικά!Όπως και να' χει ευχαριστώ , για την παρατήρηση!Γιατί ο αναλφάβητος δε έχει δικαίωμα στο top hardware. Ουρτ... Sent from my LG-E970 using Tapatalk 2
dimos313 Μάρτιος 6, 2013 #10 Μάρτιος 6, 2013 είσαι γάτος , ούτε που το είχα προσέξει τόσα χρόνια.Αλλά ρε παιδιά , άλλο αναγραμματισμός και άλλο αναλφαβητισμός.Δεν μπορούμε να σκάμε 2χίλιαρα για hardware και να μην ξέρουμε να γράφουμε Ελληνικά!Όπως και να' χει ευχαριστώ , για την παρατήρηση!Καταρχήν θα ήθελα να επισημάνω ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να σε θίξω και αν το έκανα σου ζητώ συγνώμη. Ως νέος στο site θα έπρεπε να είχα σκεφτεί λίγο παραπάνω προτού δημοσιεύσω την απάντηση μου. Και εμένα με εκνευρίζουν τα κείμενα που έχουν σημαντικά λάθη στη γλώσσα, απλά θεώρησα ότι μάλλον τον αποπήραμε τον άνθρωπο και γι' αυτό η παρατήρησή μου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.