sotiris Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2004 ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ Τσίμπησα έναν mobile xp 2500+ για αντικατάσταση του palomino 2000+. Η άχρηστη η MSI μου ενώ ξεκίνησε κανονικά στα ....800MHz:zzz: με το που έβαλα 10*200, τα παιξε. Έβγαλε κάτι artifacts στην αρχική οθόνη του bios και χρειάστηκε κάνα μισάωρο και 4-5 clear cmos για να ξαναβρεί τη μνήμη!!!!! Ακάθεκτος κάνω update bios (βάζω το 5.80 από 5.70) και ξανά τίποτα. Bootάρω στα 1200 (12*100) και το ψάχνω. Από αυτό το site: http://forums.pcper.com/showthread.php?t=347298&highlight=k7n2+delta βρήκα αυτό το site(θέλει login στο yahoo): http://groups.yahoo.com/group/k7n2mod/files/Braziliantech%20Expert%20Bios%20K7N2%20Delta%20series/ και κατέβασα το πρώτο αρχειάκι, το οποίο ταιριάζει ακριβώς στη mobo μου. ξεκινάω το live update της msi και φτιάχνω μια δισκέτα. κάνω rename το bios που κατέβασα στο όνομα που είχε περάσει η msi στη δισκέτα, reboot και... ΠΑΜΕΕΕ. όπως λέγανε και στο forum που διάβασα, τα προβλήματα λύθηκαν, και δε χρειάζεται να αλλάξω μητρική. το modded bios έχει προσθέσει και τα χαμηλά voltage του mobile, σε περίπτωση που κάποιος θέλει να τον δουλέψει χαμηλά . έμεινα με την απορία όμως... ΤΟΣΟ Μ@Λ@ΚΕΣ είναι στην msi και δεν μπορούν να βγάλουν ένα σοβαρό bios????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliendna51 Σεπτέμβριος 27, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Για να μην ανοίγω άλλο thread, ένας φίλος μου έχει την k7n2delta-L και πήρε έναν sempron. Για τον βλέπει σωστά το bios έπρεπε να κάνει ανβάθμιση. Το original bios που έδινε η ίδια η MSI δεν το δεχόταν.. Κατεβάσσαμε και δοκιμάσαμε αρκετά τα οποία δεν τα δεχόταν, και μετά είδα αυτό το thread. Είπαμε να δοκιμάσουμε αυτό το bios και, ω του θαύματος, το δέχτηκε.. Το αποτέλεσμα κατα πολύ χειρότερο.. Τώρα, αφότου ξεκινήσει, δεν μπορεί να συνεχίσει να κάνει τίποτα.. Ούτε πληκτρολόγια, ούτε δισκέτες βλέπει, ότι ρυθμίσεις κι αν κάνουμε στο bios! Πώς θα ξαναβάλουμε το παλιό bios τώρα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.