Jump to content

Αφήστε τον παππού να κ..... πιει νερό

GnF

Recommended Posts

το κουτί έχει κοπεί όπου χρειαζόταν (στο ταβάνι για να φύγουν οι γρύλιες, στον πάτο για να μπεί το 2x120 ψυγείο, και στο motherboard tray έχει ανοιχτεί τρύπα για ευκολότερη αλλαγή ψύκτρας.)

Επίσης μιας και μπροστά κάτω έχει μπεί ένα ακόμα 2x120 ψυγείο και ερχόταν μπροστά απο ένα μόνιμο και κλειστό πλαστικό έχει κοπεί και αυτό και έχει ξαναμπεί το mesh επάνω του.

Όλα τα κοψίματα έχουν λιμαριστεί σε σημείο που δεν φαίνεται ότι έχει γίνει κόψιμο.

Όλα καλά μέχρι που ένα καλώδιο απο το 24πινο που ήταν κολλημένο στην διαδρομή του, αντί να ειναι μονοκόμματο ξεκόλησε και εκεί αρχισε ο χορός....... Και όχι τίποτα άλλο αλλά είχα και δουλειά να κάνω.

Μητρική νεκρή την οποία μου την ανέστησε ηλεκτρονικός αλλάζοντας απο μια άλλη χαλασμένη το digi+ τσιπάκι. πάει το χειρότερο γιατί άντε βρες 1366 μητρική.

Κάρτα γραφικών νεκρή η οποία απλά δεν ανασταίνεται. Την μέτρησε την έψησε, την έκανε..... αλλά δεν λέει να δουλέψει με τίποτα.

Εν αναμονή λοιπόν να βρώ άλλη κάρτα γραφικών με μπλόκ για να ξαναδουλέψει το pc..... Αν βρώ καμία 6950 με κανα μπλοκ θα είναι καλά.

Μέχρι τότε θα πρέπει να ασχοληθώ με το φωτισμό. 4 led θα μπούν στο tank (2 επάνω και 2 κάτω). Και 1 rgb ταινία led θα μπεί για γενικό φωτισμό. Επίσης θα μπεί και 1 led το οποίο θα φωτίζει το panel απο πίσω με όλες τις συνδέσεις. Όλα θα είναι dimmable

απο τους ανεμηστήρες εκτός του ότι μου λείπει ακόμα 1ας και έχω βάλει στην θέση του ένα noctua, κάποιοι βγάζουν ένα γουργουρητό ήχο. σαν ένα απαλό γρρρρρρ. Ακούγεται λίγο όταν τους έχεις στο φουλ.

Η αντλία είναι στον αέρα κρεμασμένη με λάστιχο. Μέχρι να βρώ τρόπο να το κάνω καλύτερα είναι μια χαρά.

post-21880-1416077345,3572_thumb.jpg

post-21880-1416077345,4468_thumb.jpg

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.