karmen1983 Μάρτιος 30, 2013 #41 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2013 Αμα βάλεις στο Cosmos S σπρέι στα χερούλια ή οπουδήποτε, θύμισε μου να μη σου ξαναμιλήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GnF Μάρτιος 30, 2013 Author #42 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2013 Αμα βάλεις στο Cosmos S σπρέι στα χερούλια ή οπουδήποτε, θύμισε μου να μη σου ξαναμιλήσω. ακούω. Αν δεν άκουγα δεν θα ρώταγα καν δεσποινίς. Θα έκανα ότι μου κατέβαινε. :fight: Για πές. Αλουμίνιο ε? damn........ και τις σήτες? μαστα καλα θα πλερώσω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάρτιος 30, 2013 #43 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2013 ειναι εκτος Ελλάδος πλέον και έχει σταματησει το άθλημα τι θεμα εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GnF Μάρτιος 30, 2013 Author #44 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2013 ειναι εκτος Ελλάδος πλέον και έχει σταματησει το άθλημα τι θεμα εχεις? κανένα απλά δεν βλέπω δουλειές του πλέων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GnF Μάρτιος 31, 2013 Author #45 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2013 nice έκανα και 2 τρύπες τυφλές στον πάτο του τανκ για να μπούνε 2 λευκά led. έχουν γίνει ακριβώς στο μέγεθος του led και έτσι μπαίνει σφήνα μέσα kai φωτίζει το παραλληλόγραμμο κομμάτι στο κέντρο του τανκ που είναι για να εμποδίζει τον αέρα από την είσοδο να πάει στην έξοδο.Την δευτέρα θα πάω μέχρι το βοτανικό να κόψω και ένα καινούργιο τέτοιο κομμάτι για να το αντικαταστήσω μιας και αυτό είναι σπασμένο. Καλά πάμε. Πήρα και το τριπλό ψυγείο το οποίο είναι όχι απλά σε τέλεια κατάσταση (και δεν μιλάω εξωτερικά αυτό δεν με ενδιαφέρει καθόλου, λέω εσωτερικά. Καθαρίστηκε και περιμένει να αρχίσει το project.Κόπηκε το κουτί στο επάνω μέρος εκεί που είναι να μπει το τριπλό, και έφυγαν οι σήτες. Πάμε στο τροφοδοτικό.ήταν κατά κάποιο τρόπο, κάποια καλώδια του sleeved. Αν μπορείς να το πεις sleeved αυτό. Το ξήλωσα όλο. Απαράδεκτο. Δεν νομίζω να μπορώ να πω κάτι περισσότερο. Το μεγάλο πρόβλημα έρχεται σε 2 σημεία. 1ον κάνανε sleeve (αν λέγεται έτσι αυτό το πράγμα) και βγάλανε όλα τα φις χωρίς να τα αλλάξουν. Αποτέλεσμα τουλάχιστον τα μισά βγαίνουν με το παραμικρό.......και έχω κάτσει από εχθές το απόγευμα και ξανά πρεσάρω τα φις όλα μα όλα.............Αν συνεχίσω έτσι ίσως να πρέπει να κάνω την δευτέρα και αλλαγή στις έδρες πρεσαρίσματος της πένσας, και η facom τις χτυπάει τις έδρες κάνα 15αρι αν θυμάμαι. damn....2ον τα 2 8απινα της που πάνε στην μητρική δεν βλέπω να φτάνουν και μάλλον θα φτιαχτεί κολλητή προέκταση. Πολύ δουλειά έχει πέσει ρε γμτ :sick:Και εννοείται δεν θα γίνει sleeve σε τροφοδοτικό μιας και το θεωρώ από εμπειρία λόγω δουλειάς το χειρότερο πράγμα που έχει εμφανιστεί. Το βλέπω σαν μάστιγα να το πώ καλύτερα. Καταστρέφεις όλα σχεδόν τα φις και τα κουμπώματα τους, κανείς σχεδόν δεν κάθεται να ξανά πρεσάρει όλα τα φις με καινούργια. Και προσφέρει τι? Οπτικά και καλά καλύτερο? Κάνεις τα καλώδια πιο χοντρά και γεμίζεις το κουτί? Για να έχεις τα μαλλιά μέσα να φαίνονται? μπλιαχ. η όλα μαζί σε ένα sleeve όπως έρχονται τα πιο πολλά τροφοδοτικά ή μην το ακουμπάς γιατί ζημιά θα κάνεις. καλό όχι. Προεκτάσεις? αναφέρω απλά ότι το 90% των ηλεκτρολογικών προβλημάτων προέρχεται από κακή επαφή. Ξαναλέω εγώ θα το αποφύγω σαν το διάολο το λιβάνι και ας μην αρέσει. Ποσώς και με ενδιαφέρειdamn το τροφοδοτικό αυτό στα πιο πολλά καλώδια έχει AWG16 οπότε για την προέκταση θα πρέπει να πάω σχεδόν σε 1,5αρι καλώδιο.....Και μένει να σκεφτώ τρόπο για fill port και drain. To drain μπορεί να γίνει και με σωλήνα απο εσωτερικά με quick disconect (έχω κανα 2). Το Fill το σκεφτόμουν επάνω πίσω απο τους ανεμηστήρες κάτω από το πλαστικό αφαιρούμενο καπάκι.Έχει κανείς υπόψη του κάπου να κάνω επινικέλωση 2 block? (cpu και motherboard) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 31, 2013 #46 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2013 Ποιο τροφοδοτικό έχεις ωρέ; Και ανέβασε καμια φωτογραφία να σε πιάσουμε καλύτερα Για επινικελώσεις μου είχε πει ο Σωτήρης κάποιον στον Αγιο Δημήτριο. Πέτρο νομίζω θα τον ρωτήσω και θα σου πω αν και σίγουρα θα σου πει ο Γιώργος που να βρεις ps Πάρκαρα 4GHz και κάτι τον 920 τελικά. Ήττα ps2 Πάω για καφεδάκι . ζήλια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάρτιος 31, 2013 #47 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2013 Το ολο κραξιμο για το δηθεν σλιβαρισμα παει σε εμενα και δικαιολογιμενα! Το παραδεχομαι και δεν θα παρεξηγησω το οποιο κραξιμο για αποζημιωση εχω μερικα extension και σλιβαρισμενα και οχι....οτι χριαστεις πες μου και σορρι για την ταλαιπορια :/ PS1 για το κουτι παντος δεν εφταιγα εγω PS2 παω και γω για καφε :P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
GnF Μάρτιος 31, 2013 Author #48 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2013 Ποιο τροφοδοτικό έχεις ωρέ; Και ανέβασε καμια φωτογραφία να σε πιάσουμε καλύτερα Για επινικελώσεις μου είχε πει ο Σωτήρης κάποιον στον Αγιο Δημήτριο. Πέτρο νομίζω θα τον ρωτήσω και θα σου πω αν και σίγουρα θα σου πει ο Γιώργος που να βρεις ps Πάρκαρα 4GHz και κάτι τον 920 τελικά. Ήττα ps2 Πάω για καφεδάκι . ζήλια σου για καφεδάκι ε? Και δεν μας λες τιποτα παρα μονο οτι πας. Καααααλααααααααααα κουμπαρα καλαααααααα. Εχε χαρη που σε συμπαθησα αλλιώς :shout: Το ολο κραξιμο για το δηθεν σλιβαρισμα παει σε εμενα και δικαιολογιμενα! Το παραδεχομαι και δεν θα παρεξηγησω το οποιο κραξιμο για αποζημιωση εχω μερικα extension και σλιβαρισμενα και οχι....οτι χρειαστεις πες μου και σορρι για την ταλαιπορια :/ PS1 για το κουτι παντος δεν εφταιγα εγω PS2 παω και γω για καφε :P:P Ρε μαν δεν τρέχει. Να σε ρωτήσω. Τα pin τα έβγαζες με κανα "ειδικό" εργαλείο? Γιατι αν τα έβγαζες με τέτοιο δείξε μια πιο είναι για αποφυγή. Σε πάρα πολλά έχει καταστρέψει τα ανάποδα μεταλλικά που συγκρατούν το Pin στην θέση του μέσα στην πλαστική φυσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάρτιος 31, 2013 #49 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2013 Ναι με ειδιο από το mdpcSent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GnF Μάρτιος 31, 2013 Author #50 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2013 Ναι με ειδιο από το mdpcSent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2μάλιστα. έχει κάνει το άτιμο ζημιά σε πολλά πινάκια. εκτός και αν δεν πίεζες το καλώδιο απο πίσω προς τα μπροστά την ώρα που έβαζες το εργαλείο μέσα. σε αυτή την περίπτωση αν τα δοντάκια έχουν πιάσει πλαστικό και το εργαλείο προσπαθεί να τα κλείσει θα τα στραβώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GnF Απρίλιος 3, 2013 Author #51 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2013 Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η παραγγελία σας με τα παρακάτω στοιχεία είναι έτοιμη πρoς αποστολή στον χώρο σας μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να δείτε τη πορεία της στον εξής σύνδεσμο....ένα μπράβο απο εμένα στο eworld. πραγματικά επαγγελματίες. Έκανα την παραγγελία και ζήτησα να κάνω κατάθεση σε τράπεζα. Αυτόματα τα παιδιά εκεί, βάλανε τα πράγματα στην άκρη (πχ το top της αντλίας είχαν μόνο ένα κομμάτι), για να μην τα δώσουν πουθενά, και ας μην είχα πληρώσει ακόμα. Έτσι μου μένει να παραλάβω αυτά και να μου έρθει και το cpu block, από την Μυτιλήνη από τον αγαπητό παλίκαρο που τόσο με έχει βοηθήσει. Πραγματικά μέχρι στιγμής όλα καλά. Κάτσε τώρα να δούμε και πώς θα γίνει η λούπα γιατί τα ζόρια νομίζω θα είναι εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Απρίλιος 4, 2013 #52 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2013 Τα παλικαρια στο eworld ειναι πραγματικα επαγγελματιες. Πρωτη επιλογη και υστερα msystems ειναι απλα οτι καλυτερο υπαρχει σε service Link to comment Share on other sites More sharing options...
GnF Απρίλιος 4, 2013 Author #53 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2013 Τα παλικαρια στο eworld ειναι πραγματικα επαγγελματιες. Πρωτη επιλογη και υστερα msystems ειναι απλα οτι καλυτερο υπαρχει σε service για το msystems, είμαι πελάτης και συνεργάζομαι χρόνια. Πραγματικά απο τα καλύτερα μαγαζιά της αγοράς, και όχι απλά τώρα τελευταία, αλλά απο πολύ παλιά το μαγαζί φέρεται άκρως επαγγελματικά. Άψογη εξυπηρέτηση, αψογότατο σερβις. Μέχρι και πράγματα που μπορεί να μην έχουν προσπαθούν να σου φέρουν αν το χρειάζεσαι, ακόμα και αν το κέρδος απο την όλη συναλλαγή για αυτούς είναι σχεδόν μηδαμινό. Για το eworld πραγματικά δεν είχα πολλές γνώσεις, μιας και έκανα απλά μικρο αγορές. Τέτοιες τακτικές όμως αξίζουν ένα μπράβο. Αν τώρα μπορούσαν να έχουν και καλύτερο φπα (τρόικα ακούς), να μπορούν να γίνουν και λίγο πιο ανταγωνιστικοί, θα ήταν ότι πρέπει, αλλά πραγματικά αυτό δεν είναι δικό τους λάθος. Και δεν μιλάω μικρότερο μόνο σε αυτούς αλλά σε όλα (από μεταφορές, βενζίνες, μεσάζοντες, μέχρι ότι άλλο μπορεί να είναι στην μέση.) Γιατί δυνατότητα ανταγωνισμού με το εξωτερικό απλά δεν δύναται να υπάρχει με το τωρινό καθεστώς. Ίσως το eworld μπορεί λόγω του ότι είναι εκτός αθήνας να είναι σε καλύτερη θέση απο τα εντός εδώ μαγαζιά, ίσως λέω λόγο μικρότερου κόστους συντήρησης. Και πάλι ίσως. Συγκεκριμένα στην επικοινωνία μου μαζί τους (eworld). Καλημέρα για την τάδε παραγγελία, βλέπω ότι είναι ακόμα στην συλλογή προϊόντων, βέβαια δεν έχω πληρώσει απλά θέλω να μάθω αν κάποιο προϊόν δεν υπάρχει, και συγκεκριμένα το top της αντλίας, το οποίο δεν το έχετε πια στο site Επειδή είχαμε μόνο ένα κατά την παραγγελία (η οποία είχε γίνει 4-5 μέρες πριν το τηλέφωνο) σας, το βάλαμε στην άκρη για να είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να εξυπηρετήσουμε την εν λόγω παραγγελία. χωρίς να είναι σίγουροι αν τελικά πληρώσω (ειδικά με την σημερινή κατάσταση), βάλανε τα πράγματα στην άκρη. Δεν ξέρω αλλά τουλάχιστον σε εμένα αυτό μόνο επαγγελματισμό δηλώνει. Και καμία σχέση δεν έχω με τα 2 αυτά μαγαζιά εκτός απο πελάτης τους. Ούτε και θέλω να κάνω κάποια διαφήμιση. Απλά πιστεύω ότι τέτοια πρέπει να τα αναφέρουμε. Εκτός θέματος αλλά......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GnF Απρίλιος 4, 2013 Author #54 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2013 και ξαναγυρνώντας πίσω στο αρχικό θέμα. απο τα τελευταία scetchup και πολύ πιθανό επειδή είναι πολλά τα πράγματα που θα μπούν μέσα να είμαι εντελώς εκτός πραγματικότητας χωροταξικά. Δεν πειράζει καλό είναι να παίρνω μια ιδέα. λογικά μέχρι δευτέρα-τρίτη θα έχω όλα τα πράγματα οπότε και ξεκινάω. όλα είναι στην σειρά. Δεν παρεμβάλονται ψυγεία ανάμεσα στα μπλοκ. Με ενοχλεί ακόμα που δεν μπορώ να στείλω την ροή μετά τα block πρώτα στο πάνω τριπλό και μετά στα άλλα 2. Αλλά αυτό μάλλον θα το δώ πως θα γίνει στην πράξη. Και πιθανότατα να πρέπει να παραγγείλω κάποια ακόμα ρακόρ αλλά μόνο αφού αρχίσω να τοποθετώ μέσα στο κουτί θα μάθω τι μου λείπει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Απρίλιος 4, 2013 #55 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2013 η αντλια πρεπει να ειναι παντα χαμηλοτερα απο το τανκ . βαλτην ακριβως απο κατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GnF Απρίλιος 4, 2013 Author #56 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2013 η αντλια πρεπει να ειναι παντα χαμηλοτερα απο το τανκ . βαλτην ακριβως απο κατω ευχαριστώ παρέλαβα και απο eworld τα πράγματα όλα. Μια χαρά. Μένει το cpu waterblock το οποίο έρχεται απο Μυτιλήνη απο τις 28/3 που το έχει δώσει ο φίλτατος ablosom. Αν έχουν το θεό τους στα ελτα ρε γμτ. Το πήγαν στα ελτα στον πειραια. Πήρα τηλέφωνο εκεί και επειδή λέει βρήκαν το λάθος το έστειλαν στα ελτά εδώ δίπλα μου και θα φτάσει εδώ την δευτέρα. Μου είπαν κατα τις 11 θα το έχουν εκει και να περάσω να παραλάβω. Ρώτησα αν γίνεται να πάω στον πειραιά να το πάρω αλλά το έχουν στείλει ήδη λέει? quiz. πόσες μέρες χρειάζεται κάτι να πάει από τον Πειραιά στο νέο ψυχικό? αν αναλογιστώ το πόσες έκανε από την Μυτιλήνη, καλά μου λένε δευτέρα: P Δεν πειράζει έχω χρόνο να πάω να πάρω οπτικές ίνες για κάτι που θέλω να βάλω μέσα στο κουτί, και να φτιάξω ένα πανελ που θα καταλήγουν αυτές (αν και αυτό θα μείνει μάλλον στο τέλος για να δώ που και πώς χωράει. Πιθανό να μπεί στο πλεξι καλύπτρα που θα κρίβει την λαμαρίνα απο τα drive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GnF Απρίλιος 10, 2013 Author #57 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2013 μπράβο ρε [MENTION=12897]absolom[/MENTION] , παρέλαβα το cpu block και είναι τέλειο. Πεντακάθαρο, και με όλα τα παρελκόμενα, στο μαμά κουτί και μέχρι και το manual έχει βάλει ο τρελός μέσα. Πραγματικά άψογος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GnF Απρίλιος 14, 2013 Author #58 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2013 Άλλη μία αργοπορία. Αλλάχτηκε η κάρτα 5870 (asus reference) με μία msi 5870 lightning. Μου έδωσαν και το waterblock της.Οι διαφορές στα waterblock είναι ότι ενώ το waterblock της EK για την reference έπερνε 0,5mm και 1mm thermal pads, της msi παίρνει μόνο 1mm παντού. Οπότε πρέπει να παραγγείλω και άλλες 2 σειρές απο 1mm thermal pads. Αυτό δεν είναι πρόβλημα βέβαια αφού υπάρχουν σε μαγαζί εύκολα και θα τα έχω μέσα στην εβδομάδα.Εκεί που έχω ένα μικρό πρόβλημα είναι με τα spacers που χρειάζεται αυτό το waterblock. Μου έχουν δώσει μόνο 3 απο τα 9 που χρειάζονται. Οι οδηγίες εγκατάστασης του block είναι εδώ.Ψάχνοντας λοιπόν βλέπω ότι τα spacers αυτά είναι 10 x standoff 6/3x2,5. Η ek δεν τα έχει πλέων σε stock οπότε πρέπει να βρώ τρόπο είτε να τα φτιάξω είτε να τα αγοράσω. Καμιά ιδέα? Δεν έχω και παχύμετρο και πολύ φοβάμαι ότι πρέπει να είναι ακριβώς ίδια σε πάχος για να κάνει σωστή επαφή το block σε όλη την κάρτα. Και δεν καταλαβαίνω και το 6/3x2,5. τι εννοεί 6/3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Απρίλιος 14, 2013 #59 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2013 Μήπως είναι 6/32 και το 5 πάει αλλού?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GnF Απρίλιος 14, 2013 Author #60 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2013 Μήπως είναι 6/32 και το 5 πάει αλλού??αν κοιτάξεις στα ανταλλακτικά που πούλαγε η EK (δεν το έχει βέβαια σε stock) θα δεις ότι τα γράφει ακριβώς έτσι (10 x standoff 6/3x2,5). Βέβαια μιας και έχω 3 από αυτά με ένα παχύμετρο θα τα μετρήσω για να ξέρω ακριβώς πόσο είναι. Χρειάζομαι απλά ένα καλό παχύμετρο, οπότε αύριο θα κάνω μια βόλτα από το μηχανουργείο του θείου μου.Εκτός και αν λέει για εξωτερική διάμετρο, διάμετρο τρύπας και ύψος.Και θα πρέπει να φτιαχτούν από κάποιο υλικό που να μην συμπιέζεται και να έχει και ανοχές σε θερμοκρασίες λογικά. Αυτά που έχω μοιάζουν να είναι από acetal αλλά δεν παίρνω και όρκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.