tsihlini Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2004 Που θα βρω radiator και tank σε e-shop ξενο η ελληνικο με αντικαταβολη??? :nerd: Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Σεπτέμβριος 11, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 www.checkmate.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsihlini Σεπτέμβριος 11, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από xylokastro www.checkmate.gr εκτος απο την φωτια πουθενα αλλου?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Σεπτέμβριος 11, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 το ξέρω οτι ειναι φαρμάκι στις τιμές αλλα έχει μεγαλη γκάμα, κοιτα στο hacshop Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsihlini Σεπτέμβριος 11, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από xylokastro το ξέρω οτι ειναι φαρμάκι στις τιμές αλλα έχει μεγαλη γκάμα, κοιτα στο hacshop αυτο δεν εχει αντικαταβολη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Σεπτέμβριος 11, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 δεν ξέρω , γιατί θες με αντικαταβολή και όχι π.χ κατάθεση σε τράπεζα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Σεπτέμβριος 11, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 Δεν νομίζω να βρεις και ξένο e-shop με αντικαταβολή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.