morius Μάρτιος 11, 2013 Author #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2013 Παιδιά πρωτού το πάω στην Toshiba επιχείρησα άλλη μία φορά να βάλω τα 7άρια πλέον και μαντέψτε!!! Μπήκαν!!! Αλλα πως...Ξεκινάει η εγκατάσταση...μόλις κάνει το restart και ξαναμπαίνει στο ίδιο "menu" και σου λέει ολοκλήρωση εγκατάστασης... κολάει εκεί κανα 30άλεπτο!!! Μετά κάνει restart και κάνει εκεί τα δικά του, κάτι ενημέρωσεις κτλ κ λέει μετά ο υπολογιστής θα κάνει επανεκκινηση μόνος του.. κολλάει και εκεί άλλα 15 λεπτά και τέλος κάνει το restart και το κλασσικό πλέον μήνυμα "Φόρτωση επιφάνειας εργασίας" άλλα 5 λεπτά!!!ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Μάρτιος 11, 2013 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2013 Είσαι σίγουρος ότι έχεις ψάξει το δίσκο για errors ή επικείμενο fail ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάρτιος 11, 2013 Author #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2013 Για μνημες το Checkara σιγουρα!! Για δίσκο το κοίταξα με ένα δεν θυμάμαι με πιο απόλα!! Τα υπόλοιπα δεν μου έβγαζαν καν δίσκο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Μάρτιος 12, 2013 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2013 Τσέκαρε τον σκληρό με το διαγνωστικό του κατασκευαστή του. Οι χρόνοι που γράφεις δείχνουν πιθανό πρόβλημα σε hardware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Απρίλιος 4, 2013 Author #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2013 Καλησπέρα και πάλι, πριν μία εβδομάδα πήγα το laptop στην Toshiba τελικά!!Η κοπέλα στην ρεσεψιόν που με εξυπηρέτησε ήταν απαράδεκτη, ούτε να ακούσει το πρόβλημα δεν ήθελε!!Τελικά σήμερα που παρέλαβα το laptop κατάλαβα ότι το καταχώρησε ως laptop χωρίς λογισμικό.Παρέλαβα λοιπόν σήμερα το laptop μου, με περασμένο το λογισμικό το αρχικό.Έρχομαι σπίτι το ανοίγω όλα οκ, μπαίνω στα BIOS επιλέγω από UEFI σε CSM και πάω να Bootarω τα windows 8 και μου ξαναβγάζει την μπλε οθόνη που σας έδειξα.Απ'οτι μου είπε το Laptop περνάει και από "εγκέφαλο" και δεν είχε κάποιο πρόβλημα. Τι κάνω τώρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Απρίλιος 4, 2013 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2013 welcome to the club.........(toshiba service center).κ εγώ δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω (αν ασχοληθώ κι άλλο μάλλον στο τέλος θα βγάλω καρκίνο με τους απαράδεκτους εκει πέρα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Απρίλιος 8, 2013 Author #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2013 Τι θα κάνουμε ρε φίλε; έχω φρίξει!!! Θέλω να βάλω αλλα windows γ@μώ το κερατό τους!!! Τι μ@λ@κία κλείδωμα έχει; Εσύ τι πρόβλημα έχεις φίλε μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Απρίλιος 12, 2013 Author #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2013 Λοιπόν, πήρα σήμερα πάλι την Toshiba, τους λέω ότι το laptop δεν ανταποκρινετε στα χαρακτηριστικα του, ότι πετάει μπλε οθόνες όταν παω να βάλω windows κτλ.Πραγματικά σπάσανε τα νεύρα μου!!! Μου λέει εν τελη ξαναφέρτο στο service και ζήτα να γίνει καθαρό format και να το παραλάβεις χωρίς λογισμικό!!! Ε και εκεί έμεινα!! Να το πάω να το κάνουν αυτό, ή μετα θα μου λένε τα δικά τους ότι δεν έχει εγγυηση λογισμικού τώρα, και το έκανες εσύ την ζημιά στην προσπάθεια σου να βάλεις windows κτλ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 12, 2013 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2013 Αν εχω καταλαβει καλα:Σου κανω quote ενα ποστ μου απο το Windows 8 thread..που ειχα γραψει πριν κατι μερες..Ι αμ σορρυ.Offtopic δεν είμαστε μιας και υπάρχει πολύ ψωμί στην εγκατάσταση των Windows 8 σε UEFI Mode που απαιτεί GPT.Για να περασεις τα Windows σε UEFI αρα και GPT (πχ βλεπε νεα μοδα M$.. για να παρει αυτοματα το Serial απο το BIOS του Laptop etc..) πρεπει να τροποποιησεις τα αρχεια της εγκαταστασης να υποστηριζουν UEFI και να ενεργοποιησεις και την αναλογη επιλογη στο BIOS. Αρα ισως απο εκει ηταν το ακυρο που ετρωγες.(How to install windows 8 in GPT partition format?)UEFI Bootable USB Flash Drive - Create in WindowsUEFI (Unified Extensible Firmware Interface) - Install Windows 8 withFor the record στο λαπτοπ που πηγα να περασω εκ νεου Windows 8 δεν επιασε..ισως επειδη παιδευομουν με Core Version.Οταν βρω χρονο θα ασχοληθω και θα ποσταρω.Για να μην τρως BSOD πρεπει να το γυρισεις σε Legacy Μode.Κυκλοφορει ενα ISO με UEFI support στον θειο Αλεκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.