marina_l Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2013 Καλησπέρα σε όλους! Στα πλαίσια της διπλωματικής μου εργασίας στο ΠΜΣ του τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του ΠΑ.ΜΑΚ. κάνω μία έρευνα με στόχο τη διερεύνηση της σχέσης ανάμεσα στις Στρατηγικές Γλωσσικής Εκμάθησης, τη Συναισθηματική Νοημοσύνη και τους Στόχους Επίτευξης. Αν λοιπόν είστε ενήλικες, έχετε μητρική γλώσσα την ελληνική και μαθαίνετε την αγγλική ως ξένη γλώσσα, θα σας παρακαλούσα να αφιερώσετε λίγα λεπτά από το χρόνο σας και να απαντήσετε στο εξής online ερωτηματολόγιο https://docs.google.com/a/uom.edu.gr/spreadsheet/viewform?fromEmail=true&formkey=dHBqMVhCaXpCXzlBR1pnMmVweld6N0E6MQ Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας. Μαρίνα Λαλιώτη
sotiris Μάρτιος 4, 2013 #3 Μάρτιος 4, 2013 Κουράστηκα μόνο που είδα τις ερωτήσεις!Μα γιατί κανείς δεν φτιάχνει απλά ερωτηματολόγια να μπορούμε να απαντήσουμε κι εμείς οι χαζοί, για να απαντήσω 30 ερωτήσεις ανά σελίδα χρειάζεται διδακτορικό στη γιόγκα!
billpeppas Μάρτιος 4, 2013 #4 Μάρτιος 4, 2013 Χάρη στον απίστευτο έλεγχο των συναισθημάτων και των νεύρων μου, αποφάσισα να παραμελίσω το επίθετο σου και να σε βοηθήσω συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο σου. Καλή επιτυχία. Και που 'σαι, αν έχεις συγγενική σχέση με τον Λαλιώτη του ΠΑΣΟΚ το παίρνω πίσω, σβήσε την εγγραφή μου
marina_l Μάρτιος 4, 2013 Author #6 Μάρτιος 4, 2013 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθειά σας!! sotiris στην πραγματικότητα δεν μελετώ αυτό που λέω, θέλω να δω πόσες ερωτήσεις αντέχετε να απαντήσετε
billpeppas Μάρτιος 4, 2013 #7 Μάρτιος 4, 2013 Τι??? Δεν είναι ωραίο όνομα το Μαρίνα??? Χιουμοράκι ε ? Καλό το Μαρίνα... ή μάλλον κακό, με έκαψε πρόσφατα...
Guest Μάρτιος 4, 2013 #9 Μάρτιος 4, 2013 Κουράστηκα μόνο που είδα τις ερωτήσεις!Μα γιατί κανείς δεν φτιάχνει απλά ερωτηματολόγια να μπορούμε να απαντήσουμε κι εμείς οι χαζοί, για να απαντήσω 30 ερωτήσεις ανά σελίδα χρειάζεται διδακτορικό στη γιόγκα! Μπορείς να παραδεχτείς όμως ότι δεν ξεκίνησε με "Είναι πολύ σημαντική η έρευνα..." και οι προτάσεις δεν ήταν κόπιες γλαφυρότητας σαν εκείνες που θες να τις στραγγαλίσεις και να φωνάζεις "ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΕΡΕΥΝΑ - ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΕ".
Tsakonas Μάρτιος 5, 2013 #10 Μάρτιος 5, 2013 To συμπληρωσα το ερωτηματολογιο για το μεταπτυχιακο σου, θα ηθελα κι εσυ να απαντησεις ενα ερωτηματολογιο για το διδακτορικο μου...
marina_l Μάρτιος 5, 2013 Author #11 Μάρτιος 5, 2013 Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια που μου προσφέρετε Tsakonas πολύ ευχαρίστως να απαντήσω κι εγώ, στείλε link (ή μήπως να ψυλλιαστώ ότι με δουλεύεις;;;; )
wesker Μάρτιος 5, 2013 #12 Μάρτιος 5, 2013 Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια που μου προσφέρετε Tsakonas πολύ ευχαρίστως να απαντήσω κι εγώ, στείλε link (ή μήπως να ψυλλιαστώ ότι με δουλεύεις;;;; ) Δεν θες να ξέρεις.....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.