geogeoland Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2013 Παίδες, απλά και γρήγορα: έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο λιπαντικό που να μην είναι ηλεκτρικά αγώγιμο και να πωλείται σε υγρή μορφή ή ακόμη καλύτερα σε spray? Ευχαριστώωω!
zomg Μάρτιος 4, 2013 #3 Μάρτιος 4, 2013 Παίδες, απλά και γρήγορα: έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο λιπαντικό που να μην είναι ηλεκτρικά αγώγιμο και να πωλείται σε υγρή μορφή ή ακόμη καλύτερα σε spray? Ευχαριστώωω!Μπρίζες γ@μάς;
Lakisss Μάρτιος 4, 2013 #4 Μάρτιος 4, 2013 Μπρίζες γ@μάς; Βλέπω έχεις κάτι νέο και ουσιώδες να παραθέσεις στη κουβέντα!
o polonos Μάρτιος 5, 2013 #5 Μάρτιος 5, 2013 Βλέπω έχεις κάτι νέο και ουσιώδες να παραθέσεις στη κουβέντα! Ελα τωρα, δεν παιζει να μην γελασες αυθορμητα
geogeoland Μάρτιος 5, 2013 Author #6 Μάρτιος 5, 2013 Thanks για το πρώτο ποστ... Τώρα περι πριζών.. λίγο ρηχές μου φαίνονται, όταν τελειώσω με το CD-player που σκούζει το πορτάκι του όμως, θα το σκεφτώ να επεκτείνω τους ορίζοντες μου. Επι του θέματος τώρα... υπάρχει πέρα απο κάτι το τελείως εξειδικευμένο και κάποιο υλικό εύκολα ανευρέσιμο που να μπορεί να κάνει παρόμοια δουλειά? Π.χ. υλικά που μπορεί να βρει κανεις στο σπίτι -κάποιο λάδι π.χ.- που να έχει παρόμοιες ιδιότητες?
colt3003 Μάρτιος 5, 2013 #7 Μάρτιος 5, 2013 Thanks για το πρώτο ποστ...Τώρα περι πριζών.. λίγο ρηχές μου φαίνονται, όταν τελειώσω με το CD-player που σκούζει το πορτάκι του όμως, θα το σκεφτώ να επεκτείνω τους ορίζοντες μου. Επι του θέματος τώρα... υπάρχει πέρα απο κάτι το τελείως εξειδικευμένο και κάποιο υλικό εύκολα ανευρέσιμο που να μπορεί να κάνει παρόμοια δουλειά? Π.χ. υλικά που μπορεί να βρει κανεις στο σπίτι -κάποιο λάδι π.χ.- που να έχει παρόμοιες ιδιότητες? Για το πορτάκι του cd πρέπει να καταλάβεις απ πού προέρχεται ο θόρυβος. Αν είναι απο τριβή του tray στο σασί μπορείς να χρησιμοποιήσεις γράσο (τα σιλικονούχα είναι ακριβά) έστω και βαζελίνη φροντίζοντας να μην πλημμυρίσεις τα πάντα και μετά πατινάρει ο ιμάντας. Αν πάλι έχει λασκάρει ο ιμάντας και ''χάνει κίνηση'' the proper solution είναι η αλλάγή με τον κατάλληλο. Εναλλακτικά λαστιχάκι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.