mortisboy Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2004 Βασικα ψαχνω να παραγειλω το DangeDen Maze4 (gpu block) ..... και μαζι και αυτο το Radiatorκαι τα αναλογα ρακορ......το θεμα ειναι με τις διαστασεις των ρακορ του maze ....για πειτε οσοι το εχετε ή ξερετε......γιατι εχω μπερδευτει με το 1/4 και 3/8 ....Ως τωρα τα w/c που εχω φτιαξει ειναι ολα με 1/2.......και δεν ειχα ασχοληθει με αλλα fittings!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 11, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 κατα κανονα, οι διαστασεις μετριουνται εσωτερικα στο λαστιχο (ή αν θες εξωτερικα στο ρακορ) εκτος αν μιλας για τα ταχειας αποσυνδεσης, οποτε μιλας για εξωτερικη διαμετρο του λαστιχου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Σεπτέμβριος 11, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 οκ...καλα το ειχα καταλαβει δηλ το 1/4 ειναι για λαστιχα με 10mm εξωτερικη διαμετρο και 8mm εσωτερικη ....το maze ομως απο οτι διαβασα το δινουν με 1/2 η 3/8 ρακορ ....τι γινεται απλα το ζοριζεις λιγο ή αλλαζω ρακορ ? Υ.Γ (σορρυ για τις ηλιθιες ερωτησεις αλλα αυτον τον καιρο δεν εχω καθολου χρονο και θελω να τα παραγγειλω ολα απ΄εξω .... γιατι δεν θα εχω χρονο να ψαχνω και για parts απο εδω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Σεπτέμβριος 11, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 Γιατί δεν παίρνεις το Maze4GPU από εδώ: http://www.dangerden.com/mall/Blocks/maze4gpu.asp που το έχει σε προσφορά σχεδόν στη μισή τιμή ($39.95) απο το coolercases ??Με τέτοια μικρή αξία είναι σχεδόν απίθανο να το σταματήσουν στο τελωνείο (παρέλαβα κι εγώ ένα πριν από 10 μέρες χωρίς πρόβλημα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 11, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 το 1/4, δεν ξερω που το εννοουν οι γερμανοι. μαλλον αναφερεται στη διαμετρο του σπειρωματος, γι αυτο και δινουν δυο διαστασεις, 8 και 10 χιλιοστα. με τα 1/2 η 3/8 των αμερικανων δεν εχεις προβλημα, βρισκεις παντου. με τα λαστιχα ειναι το θεμα τι θα κανεις. θα πρεπει ντε και καλα να παρεις απο τους γερμανους τα μεγαλα (10 εξωτερικη), οποτε θα καταληξεις στη μεθοδο του ζεστου νερου και το ξεχειλωματος + ανταπτορες κλπ κλπ κλπ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Σεπτέμβριος 11, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 Στη σελίδα του κατασκευαστή του Black Ice Micro II (http://www.hwlabs.com/products/blackicemicro2.htm), γράφει: 9.55 mm OD (3/8 inch) pre-angled inlet/outlet barbed hose connectors(Also available in 6.4 mm OD (1/4 inch) barbed hose connectors) Συνεπώς, η εξωτερική διάμετρος του ρακόρ είναι 1/4", δηλαδή 6.4mm άρα δεν μπαίνει με τίποτα ο σωλήνας 1/2" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Σεπτέμβριος 11, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 George εχεις δικιο για την τιμη δεν το ειχα δει.....αλλα ποσο καιρο εκανε να σου ερθει??? ....και κατσε δηλ. το 1/4 αφου στο watercooling de λεει οτι η εσωτερικη διαμετρος ειναι 8mm και η εξωτερικη 10mm για τα 1/4 fittings του iceMicro extreme ....!!!! ?? Οσο για τα λαστιχα που λες 38.45 δεν με χαλανε και αυτα που εχουν εκει.....και δεν νομιζω να εχω τα προβληματα που λες γιατι το setup αυτο θα ειναι μονo για την vga μου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Σεπτέμβριος 11, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 Το block μου ήρθε σε 2 μέρες (!!!) με "FedEx International Priority Service", πλήρωσα όμως $38.67 για μεταφορικά. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το "FedEx International Economy" με $27.60 και παράδοση 6-8 μέρες.Για το ψυγείο, αφού λέει καθαρά πως τα ρακόρ είναι 1/4" = 6.4mm OD (εξωτερική διάμετρος). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Σεπτέμβριος 12, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 OK.....Οποτε δηλ καπου στα 70 βγαινει απο Αμερικη.....και το ιδιο περιπου και απο Αγγλια...!! .....αλλα ειναι πολυ ελκυστικος ο χρονος με το "priority" ...θα δω αναλογα ποσο θα κανουν και οι Γερμανοι... Οσο για το 1/4 των Γερμανων εχει δικιο ο 38.45 αυτοι τα δινουν τα rad με σπιρωμα 1/4 και βαζεις εσυ το ρακορ που θες......για αυτο λεει στα ρακορ τους "Fitting 1/4" straight with sealing for 8x1 tubes" ....οποτε πιστευω δεν θα εχω ιδιαιτερο προβλημα εαν παρω και το maze με ρακορ 3/8 ....τι λετε και σεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 12, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 το 3/8 ειναι εσωτερικη διασταση του λαστιχου ή εξωτερικη διασταση στο ρακορ, και ειναι κατι παραπανω απο 9 χιλιοστα. τα ρακορ των γερμανων δεν ειναι ταχειας αποσυνδεσης; αν ειναι ετσι, τα 8 χιλιοστα ειναι η εξωτερικη διασταση του λαστιχου, με προφανη προβληματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Σεπτέμβριος 12, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 .....ναι ρε γμτ αυτο σκεφτομαι και εγω και εχω κολλησει ....καααλα....θα μιλησω μαζι τους και αν δεν βγαλω ακρη θα το παραγγειλω απο εδω να τελιωνω.....απλα θα ηθελα να υπαρχει σπειρωμα για να μπορω να βαλω στο ενα γωνιακο ρακορ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Σεπτέμβριος 12, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Τελικα George ειχες δικιο ειναι πιο φτηνο απο Αμερικη το maze ......τα παραγγειλα απο δω το Radiator και απο δω το Maze .....αντε να δουμε !!......ξερει κανεις κανα online με φτηνα τανκ απο plexi????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.