STINK Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2013 Μετά από 3 μήνες συμβίωσης με το SONY Xperia P έχω καταλάβει ότι δεν χρησιμοποιώ το κουμπί για το Menu(δεξί) και από την άλλη ότι χρησιμοποιώ πολύ συχνά το Recent Apps(παρατεταμένο πάτημα μεσαίου πλήκτρου).Αυτό που θέλω για αρχή είναι το το δεξί πλήκτρο να δουλεύει ως Recent Apps.Αν μπορώ να αλλάξω και το παρατεταμένο πάτημα του κεντρικού θα ήταν καλό αλλά δεν με απασχολέι τόσο.Θα προτιμούσα λύση που να μην απαιτεί root ή custom rom.Τέλος θα πρέπει με κάποιο τρόπο να ενεργοποιήσω και το Οverflow Μenu Βutton(αυτό που είναι 3 τελίτσες)Μου φαίνεται παράξενο σε ένα τόσο παραμετροποιήσιμο λειτουργικό να μην ύπαρχουν λύσεις out of the box για το συγκεκριμένο θέμα.Υ.Γ.Μήπως θα ήταν καλό να στείλω και ένα mail στην SONY; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Μάρτιος 4, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2013 Eπειδη ημουν στην ιδια φαση με σενα δουλευω με αυτο το προγραμμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Μάρτιος 4, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2013 Eπειδη ημουν στην ιδια φαση με σενα δουλευω με αυτο το προγραμμαΜόλις το δοκίμασα κάνει αυτό ακριβώς που λέει αλλά δεν μου αρκεί ως λύση.edit:Μόλις έστειλα και το παρακάτο mail στην SONY:I have bought an Xperia P before 3 months and I have the latest Android version 4.0.4.I have realize that I don't use the hardware menu button so often, and I want to assign/remap to this button the recent apps function instead of long press of home button.Also I want to enable Οverflow Μenu Βutton(3 dots).Is there any solution or plan to change this in future update? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.