GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2004 Το floppy εινα συνδεδεμενο κανονικοτατα κ οαταν βαζω δισκετα συνεχεια μου λεει ....Τοποθετηστε μια δισκετα στην μοναδα Α...! λολ,ειναι καινουριο ....τι λετε να φταιει???τα καλλωδια δεν ειναι λαθος συνδεδεμενα......οταν παταω να δω την δισκετα το φωτακι αναβει αλλα συνεχεια βγαζει το παραπανω μυνημα......!τι κανω τωρα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Σεπτέμβριος 11, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 Το φωτάκι είνμαι μόνιμα αναμμένο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 11, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 Oxi,αφου ειπα οτι τα καλλωδια ειναι σωστα συνδεδεμενα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Σεπτέμβριος 11, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 Μπορει να ειναι χαλασμενη η δισκετα, εχεις αλλες να δοκιμασεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 11, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 εχω δοκιμασει ενα κουτακι καινουριες.......!Το θεμα ειναι οτι προσπαθω να φτιαξω δισκετα για memtest κ δεν λειτουργει το floppy,κ εκτος απο αυτο δεν εχω το nero burn αλλα το express κ δεν μπορω να καψω iso ουτε απο εκει.....! ποιο αλλο προγραμμα ειναι αποκλειστηκα κ μονο για να κανει burn τα iso???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 11, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 Κατέβασε το Alcohol 120%. Μικρό και καίει τα iso. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis Σεπτέμβριος 11, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 Οι δισκέτες είναι φορμαρισμένες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 11, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από jpavly Κατέβασε το Alcohol 120%. Μικρό και καίει τα iso. Ι'll try it! Αρχική απάντηση από Giannakis Οι δισκέτες είναι φορμαρισμένες? Αν τις εχω κανει διαμορφωση λες????ουτε εκει τις βλεπι,λεει παλι να βαλω δισκετα...κτλ,κτλ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis Σεπτέμβριος 11, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 Τουλάχιστον δοκίμασε και άλλη μάρκα δισκέττες πριν πετάξεις το floppy... A! και μια ψήφος ακόμα στο alcohol από εμένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradis1 Σεπτέμβριος 13, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 και μια ψηφος και απο μενα για alcohol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 13, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης [11-09-2004 17:38] Oxi,αφου ειπα οτι τα καλλωδια ειναι σωστα συνδεδεμενα.... Κοιτα μηπως εβαλλες αναποδα το βισμα τροφοδοσιας...(την επαθα και εγω χτες και ειχε την ιδια συμπεριφορα... )...κοιτα επισης μηπως στραβωσες κανενα Pin απο τον οδηγο (επαθα και αυτο χτες αλλα το εφτιαξα τελικα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 13, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 στα floppy η καλωδιοταινία μπαίνει είτε από τη μία είτε από την άλλη πολλές φορές.μήπως το βαλες ανάποδα?οι μητρικές γράφουν που είναι το pin 1, το ίδιο και το floppy, βάλε το κόκκινο ενδεικτικόστο pin1 και στα 2. δοκίμασε και κάνα άλλο καλώδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 13, 2004 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 15:31] στα floppy η καλωδιοταινία μπαίνει είτε από τη μία είτε από την άλλη πολλές φορές. μήπως το βαλες ανάποδα? οι μητρικές γράφουν που είναι το pin 1, το ίδιο και το floppy, βάλε το κόκκινο ενδεικτικό στο pin1 και στα 2. δοκίμασε και κάνα άλλο καλώδιο. Η κοκκινη ενδεικτικη γραμμη του καλωδιου δεν πρεπει να ειναι παντοτε απο την μερια τροφοδοσιας(διπλα στο βισμα τροφ. εννοω);;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 13, 2004 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 ανάλογα αν έχει την προστατευτική κλειστή τρύπα που έχουν μερικά.για σιγουριά και επειδή αλλο καλώδιο έχει άλλο όχι, αρκεί να είσαι "pin2pin compatible:worship: ":p Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 13, 2004 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Nero Express και Nero Burning είναι το ίδιο πακέτο. Κάπου σου δίνεται επιλογή στο Nero Express να γυρίσεις στο κανονικό... Αν χρησιμοποιείς σειρά 6 απλά επέλεξε το ROM από το Smart menu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.