Jump to content

Επιλογή GPU!

nixterida

Recommended Posts

Εντάξει όλα καλά με το θέμα εγκατάστασεις έκανα και τεστάκια , αρκετά καλά νομίζω πάνε έκανα και ποστ στο άλλο θέμα που έχεις ως τίτλο unigine heaven 4.0! Έχω μια απορία όμως που παρατήρησα χθες βράδυ , παρατήρησα πως αν δεν έχω ανοιχτό το gpuz η μια κάρτα η κάτω και ποιο συγκεκριμένα το ανεμηστιράκι της δεν τρέχει με το που ανοίξω πάλι το gpuz τρέχει κανονικά... όλα αυτα εννοείται τα βλέπω οπτικά και όχι μόνο μέσα απο το corsair link.Έτσι δουλεύει το crossfire / sli ? η παίζει κάτι άλλο ? Μια βοήθεια παρακαλώ...

Έχω την εντύπωση ότι, αν αναφέρει το gpuz "crossfire enabled", είσαι εντάξει. Αλλά ας απαντήσει και κάποιος με crossfire για επιβεβαίωση.

Εννοείται το γράφει 2 gpu`s enabled , το θέμα δεν είναι αν δουλεύουν οι κάρτες μια χαρά πάνε και από θέμα temp`s κλπ απλά επειδή δεν είχα ποτέ ξανά δύο κάρτες δεν ξέρω αν όντως έτσι είναι..πάντως σε sli από ότι μου είπε ένα παιδί δεν γίνεται αυτό..

Graphics Core Next. Είναι η καινούρια αρχιτεκτονική gpu της amd. Ανάμεσα στα άλλα, περιλαμβάνει και μια λειτουργία ulps (ultra low power state) που, μετά από μακροπερίοδο idle, κάνει power down και σβήνει και ο ανεμιστήρας. Αυτά σε μονή κάρτα - Στο crossfire δεν ξέρω πως παίζει (ίσως σου σβήνει τη δεύτερη μόνο).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.