nixterida Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2013 Καλημέρα παιδιά , θα ήθελα την γνώμη σας - πρόταση σας, για κάρτα γραφικών σε διάταξη SLI, το σύστημα αποτελείται απο ι5 3570κ , asus p8z77-v le plus , 8gb ram , 1tb hdd , ssd 120gb , psu tx750M corsair , h100i για ψύξη.Δεν έχω καταλήξει κάπου αλλα μιας και το budget έχει ταβάνι τα 400 ευρώ πρόσφατα είδα τις :EVGA GeForce GTX660 2GB Superclocked | Skroutz.gr Τι λέτε? Υ.Γ: Απο τροφοδοτικό πιστεύω καλά είμαι? Δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα..Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
drizztgr Μάρτιος 4, 2013 #2 Μάρτιος 4, 2013 Γιατι ρε αδερφε να μπλέξεις με SLI? Παρε καμια τουμπανεϊρος καρτουλα με την 400ρα να κανεις τη δουλίτσα σου ήρεμος!
nixterida Μάρτιος 4, 2013 Author #3 Μάρτιος 4, 2013 Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση , γιατί λόγος περι μπλεξίματος? Για ενημέρωσε με ... Υ.Γ: Και Crossfire προτάσεις γνώμες δεκτές !
drizztgr Μάρτιος 4, 2013 #4 Μάρτιος 4, 2013 Γιατι πολύ απλα δεν ειναι όλα τα games optimized για SLI ή CF ! Ενω λοιπόν σε κάποια games θα εισαι άρχοντας σε άλλα θα τελιώσεις τα depon του φαρμακείου της γειτονιάς! +οτι κάθε φορά θα ψάχνεσαι με τον κάθε γ@..driver που θα βγάζουν!Προς θεού δε λέω οτι το SLI ή CF δεν ειναι καλά, απλά προσωπική άποψη ειναι να πάς σε μια καλη μονοπύρινη που να τα παίζει όλα! So simple! Τωρα αν ειναι Τ@υλα σου το SLI ή CF παω πάσο , αλλα καλό θα ήταν να δείς live τι κάνει το SLI ή CF σε κανα φίλο(αν έχεις κανέναν ρε αδερφε) και να αποφασήσεις μετα αν σε καλύπτει η όχι!
Volrath Μάρτιος 4, 2013 #5 Μάρτιος 4, 2013 Κοίτα ότι θα είναι δυνατός ο συνδυασμός θα είναι, θα πατάει π.χ. μία 680 των 470€ στα περισσότερα παιχνίδια. Αλλά θα σου πω τα αρνητικά του (με sli είμαι):Αυξημένες θερμοκρασίες συγκριτικά με μία κάρτα. Άμα έχεις μικρό κουτί ή/και μητρική με μικρή απόσταση στις pcie τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Επίσης επιπλέον καλώδια.Δεν παίζουν όλα τα παιχνίδια καλά με sli. Μερικά εμφανίζουν προβλήματα stuttering, άλλα πρέπει να παίζεις με το nvidia inspector για να φτιάχνεις τα profile άμα δεν υποστηρίζονται ήδη. Αν και γενικά με νέους οδηγούς άμα έχεις υπομονή φτιάχνονται, υπάρχουν κάποια που δεν ασχολήθηκαν καν οι devs να επιλύσουν τα προβλήματα (π.χ. το witcher 1).Η καλύτερη λύση που μπορείς να ακολουθήσεις είναι να πάρεις μία γερή καρτούλα τώρα, και αργότερα - όταν πέσουν οι τιμές (ή βρεις μεταχειρισμένη) παίρνεις και μία 2ρη. Πάντως το psu σου σε καλύβει.
nixterida Μάρτιος 4, 2013 Author #6 Μάρτιος 4, 2013 Case έχω το 600T της corsair, επειδή όπως λές drizzzt με έχει φάει η τ@υλα λέω να πάω για sli - crossfire , δυστηχώς δεν έχω κάποιον να δώ τι παίζει αλλα ευτυχώς υπάρχει και το forum να μαθαίνουμε και όχι μόνο. Ειλικρινά δεν έχω κόλλημα με το αν θα βάλω μια κάρτα η δύο απλά δεν ξέρω μου έχει κολλήσει να βάλω δύο έτσι για αλλαγή πέστο δεν ξέρω.Τα τελευταία 3 χρόνια ήμουν με μία 460 gainward gtx πολύ τίμια κάρτα στα 256 bit έπαιζα τα πάντα , απλά όπως είπες και εσύ για τότε που την πήρα έκανε αρκετά λεφτά γύρω στα 300 + πιστεύεις ότι δεν θα με καλύψουν αυτές οι δύο που έβαλα ποιό πάνω? Είμαι χρόνια gamer , cs , dota only. Αλλα μιας και έχει πεθάνει το cs και δεν παίζω πλέον είπα να ξεκινήσω όταν έχω χρόνο να παίζω κανα bf , crysis.
drizztgr Μάρτιος 4, 2013 #7 Μάρτιος 4, 2013 Αν ειναι τ@υλα αδερφε οτι και να σου πώ δεν εχει νοημα! Οπως ειπε και ο Volrath πατάνε μια 680 οπότε εισαι αρχοντας!Απο κεί και πέρα σε CF και SLI με παλαιώτερες καρτούλες ,που είδα το Crysis μια χαρούλα έπεζε σε μια οθόνη, οπότε λογικά θα εισαι μια χαρα μ'αυτες! Το τροφοδοτικό σου ειναι οτι πρέπει!
nixterida Μάρτιος 4, 2013 Author #8 Μάρτιος 4, 2013 Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις , αν αύριο έχεις χρόνο μην σε κρατάω και τόσο αργά κιόλας , γράψε καμια πρόταση εκτός απο αυτές που έβαλα εγώ!
tavliban Μάρτιος 4, 2013 #9 Μάρτιος 4, 2013 εγώ θα σου πρότεινα 2Χ7950 boost edition αν το σηκώνει η τσέπη σου..δες εδώ και νούμερα από τον the_blade που έκανε σοβαρή δουλειά..http://www.thelab.gr/oi-dikes-sas-parousiaseis/7950-single-1200-1575-7950-crossfire-1150-a-115914.htmlξέρω ότι ξεφεύγεις από το budget, αλλά μιας και το κάνεις για επιδόσεις, λογικά με 500-550€ από εξωτερικό τις βρίσκεις...
nixterida Μάρτιος 4, 2013 Author #10 Μάρτιος 4, 2013 Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας παιδιά , όντως δεν έχω την δυνατότητα να πάω σε αυτήν την επιλογή tavliban γιατί ξεφεύγει λίγο .. εκτός απο αυτές τις δύο evga δεν έχω άλλη επιλογή ? και σε crossfire δεν έχω θέμα! αν μπορείτε γράψτε κανα combo μέχρι 400 - 450 max αν αξίζει θα βρώ δεν κολλάμε στα 50 ευρώ...
nixterida Μάρτιος 5, 2013 Author #11 Μάρτιος 5, 2013 Τελικά παράγγειλα 2 χ Υπολογιστές & Hardware :: Προϊόντα Αναβάθμισης :: Κάρτες Γραφικών :: Asus Radeon HD 7870 2GB GDDR5 HD7870-DC2-2GD5-V2 - E-Gate | Η πύλη στον κόσμο των υπολογιστών Ευχαριστώ για την βοήθεια ....
Papakitou Μάρτιος 5, 2013 #12 Μάρτιος 5, 2013 Υπάρχει 7870 tahiti με 215 ευρώ στο digital master και παραγγειλες αυτές; *S2
nixterida Μάρτιος 5, 2013 Author #13 Μάρτιος 5, 2013 Να το ακυρώσω? μιας και έχω ενημερώσει να σταλθούν απο Δευτέρα.... για δώσε λινκ!
tavliban Μάρτιος 5, 2013 #14 Μάρτιος 5, 2013 ε ναι... με την αιτιολογια οτι τις βρηκεςαπό αλλο μαγαζι στα 215, μπας και ψηθουν να σου κανουν την εκπτωση...
nixterida Μάρτιος 5, 2013 Author #15 Μάρτιος 5, 2013 Είναι όμως καλύτερες οι κάρτες που λέει ο φίλος ποιο πάνω? Αν ναι πείτε μου να ενημερώσω γιατί πριν λίγο πήρα τηλέφωνο και έκανα παραγγελία.. Αν μπορείτε δώστε μου και το λινκ λίγο. Ευχαριστώ και πάλι!
Trexx Μάρτιος 5, 2013 #16 Μάρτιος 5, 2013 Nαι. Δεν είναι καλύτερες υλοποιήσεις αλλά είναι καλύτερες κάρτες (ανώτερος πυρήνας).Γενικά με τα λεφτά που ζητάνε οι asus κοντεύεις την τιμή των 2 χ 7950. 7870ΧΤ (πλησιάζει reference 7950): VTX3D Radeon HD7870 2GB GDDR5 Black Edition | Skroutz.gr7950: AMD 7950, AMD, Κάρτες Γραφικών, HardWare, Ηλεκτρονικό Κατάστημα Ψηφιακής Τεχνολογίας, (πάνω δεξιά).Μπορεί να μην έχουν τη φάτσα της asus αλλά είναι και οι δύο καλύτερες κάρτες.
Papakitou Μάρτιος 5, 2013 #17 Μάρτιος 5, 2013 Ακύρωσε τες αδερφε και παρε δυο από τα πυροβολα που σου ειπα.. Και τσάμπα μεταφορικά αν δεν κάνω λαθος *S2
nixterida Μάρτιος 5, 2013 Author #18 Μάρτιος 5, 2013 Έγεινε ... ακυρώνω και πάω για τις VTX3D , Ευχαριστώ πολύ και πάλι ..
nixterida Μάρτιος 15, 2013 Author #19 Μάρτιος 15, 2013 Για να μην ανοιγω αλλο θεμα επειδη σημερα παρελλαβα τις καρτουλες για να γινει σωστα η εγκατασταση απλα τοποθετω τις καρτες και βαζω drivers οπως θα εκανα αν ειχα μια? Θα τις αναγνωρισει και τις δυο?
drizztgr Μάρτιος 17, 2013 #20 Μάρτιος 17, 2013 Δες απ'το control panel της ATI αν ειναι ενεργοποιημένο το CF!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.