Volrath Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2013 "Αναβάθμισα" το live msgner σε skype....Αρχικά, τα μηνύματα όταν είμαι offline δεν τα εμφανίζει μόλις μπώ, αλλά αρκετά αργότερα (ίσως όταν μου ξαναμιλήσει). Το κάνει και σε σας;Έπειτα, μου έστειλε ο αδερφός μου το πρωί "αίτηση" να μπει στα contacts μου, ακόμα δε μου έχει έρθει...Στο msn γινόντουσαν όλα αυτά κατευθείαν...χωρίς καθυστέρηση...Τόσο γτπ είναι το skype; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 3, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2013 Βασικά αν δεν ολοκληρωθεί η μετάβαση για να κλείσει η υπηρεσία του MSN τελείως, δεν έχουμε ελπίδα να βγάλουμε άκρη. Εγώ άλλαξα πρόσφατα υπολογιστή στο γραφείο και δε με άφησε να βάλω τον Messanger, έτσι, αφού σύντομα θα κλείσει, έβαλα το skype. Του κόσμου τα περίεργα... Άλλαζα το status και γύρναγε πάλι μόνο του σε online. Με δείχνει σε άλλους που έχουν skype ή messanger ότι μπαινοβγαίνω συνέχεια. Διάφορα κουλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 3, 2013 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2013 Αυτό ήταν που μου είχες σπάσει τα νεύρα προχθές το πρωί Γιώργο που σε έδειχνε το MSN να μπαινοβγένεις σαν τρελλός ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάρτιος 3, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2013 Αυτο με τα μηνυματα το παθαινει και ενω δεν εχω αναβαθμισει απο μσν είναι ξεχωριστο το σκάιπ που χω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 3, 2013 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2013 Στο msn γινόντουσαν όλα αυτά κατευθείαν...χωρίς καθυστέρηση...Τόσο γτπ είναι το skype;ναι.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Μάρτιος 3, 2013 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2013 Θα διαφωνήσω ότι το skype είναι γτπ. Απλώς η τελευταία έκδοση και ότι έχει σχέση με την συγχώνευση του msn/live δέν δουλεύει σωστά αλλά θα φτιάξει.Το skype όταν απλά ήταν skype δούλευε και δουλεύει άριστα χωρίς καθυστερήσεις και ότι άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Μάρτιος 4, 2013 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2013 Τόσα χρόνια χρησιμοποιούσα το Trillian και τελευταία το Miranda IM για να συνδέομαι στους servers του MSN. Θα μπορώ να το κάνω και μελλοντικά ή θα τους κλείσουν τελείως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Μάρτιος 4, 2013 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2013 Κάποια στιγμή θα κλείσουν τελείως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 4, 2013 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2013 15 Μαρτίου κόβεται η πρόσβαση με το MSN Live και Οκτώβρη το service.Microsoft Messenger Service not being retired on March 15th - Neowin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.