Jump to content

Video capturing πρόγραμμα

asoitis

Recommended Posts

Καλησπέρα,

μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα πρόγραμμα για εγγραφή σε βίντεο σε οτιδήποτε βλέπω στην οθόνη μου? Υπάρχουν διάφορα προγραμματάκια που κάνουν αυτή τη δουλειά, αλλά δεν έχω προηγούμενη εμπειρία για να γνωρίζω κάποιο καλό, οπότε αν έχετε να μου συστήσετε κάποιο είτε freeware είτε μη θα ήταν ευπρόσδεκτο.

Ευχαριστώ.

βασικά θα ήθελα ένα πρόγραμμα το οποίο να κάνεις και την εξής λειτουργία (τα περισσότερα δεν την υποστηρίζουν.

Θέλω να καταγράφει τα πάντα όπως τα βλέπω στο desktop μου.

Για παράδειγμα, αν έχω ανοίξει τον wmp και βλέπω μια ταινία να καταγράφεται και το παράθυρο του wmp και η ταινία κανονικά.

Μακράν το καλύτερο (δεν είναι free, αλλά ξέρεις...):

Camtasia

Software for screen recording and video editing

το camtasia που το έχω δει λιγάκι δεν κάνει σωστά καταγραφή του video που βλέπω στο desktop.

Δείχνει δλδ οτι ανοίγω με τον windows media player classic να δω ενα βιντeο και απο κει και πέρα αντι να έχει καταγράψει το video δείχνει ενα παράθυρο mpc μαυρο! Υπάρχει κάποια ρύθμιση να καταγράφεται κανονικά το βίντεο?

Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να μπορέσει κάποιο πρόγραμμά να κάνει εγγραφή και της ταινίας που αναπαράγει ο player

Χωρίς να θέλω να γίνω αδιάκριτος, να ρωτήσω γιατί θέλεις αυτην την δυνατότητα?

Θέλεις να τσεκάρεις αν ο μικρός αδερφός / γιος βλέπει τίποτα περίεργο στο PC σου?

Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί αν μας πεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις, θα μπορεί να βρεθεί εναλλακτική λύση ;)

Sent from my MB860 using Tapatalk 2

[MENTION=9834]nameless_U$er![/MENTION] Η έκδοση με την οποία το τέσταρα είναι η 7. Αν το έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος και με την πιο πρόσφατη έκδοση καλό θα ήταν να μας το πεί αλλιώς θα το τεστάρω μες την βδομάδα.

[MENTION=5087]CrazyAnt[/MENTION] Καλά κάνεις και ρωτάς. Ο λόγος που θέλω να το κάνω δεν έχει σχέση με την επίβλεψη, είναι κυρίως θεωρητικός, και με ενδιαφέρει να το λύσω γιατί μου φαίνεται περίεργο να μην γίνεται μιας και αποτελεί μια απο τις κύριες λειτουργίες ενός τέτοιου προγράμματος. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα απο τα καλύτερα προγράμματα του είδους..

Ok then. Θα κοιτάξω αν προλάβω να κάνω κι εγώ μερικές δοκιμές με την v8.0.4.1060.

Συμφωνώ, στο ότι ένα τόσο "εξειδικευμένο" πρόγραμμα, θα πρέπει να υποστηρίζει και video...

Edit:

1ο test default ρυθμίσεις:

Έτρεξα video στον windows media player classic home cinema και καταγράφηκαν τόσο ο ήχος όσο και το video! Η αναπαραγωγή του τελικού αρχείου ήταν απροβλημάτιστη (χωρίς μαύρη οθόνη).

Φίλε μου σήμερα πήγα να το δοκιμάσω κι εγώ με την έκδοση 8.0.4 και παρόλα αυτά πάλι δεν δούλεψε. Δοκίμασες εσύ να παίξεις ταινία από το pc σου και σου δούλεψε?

Προσοχή: Αν έβαλες youtube δεν μετράει γτ τα βιντεάκια απο youtube τα "έβλεπε" και πριν..

Όπως περιγράφω και πιο πάνω δοκίμασα με Windows Media Player Classic Home Cinema.

Την τελευατία beta έκδοση που βρήκα εδώ.

Εσύ δοκίμασες με την registered έκδοση του προγράμματος; Ίσως η δοκιμαστική να έχει κάποιο περιορισμό σχετικά με το video.

Τι να σου πω, ίσως να φταίει αυτό, έχεις άλλο υπολογιστή να δοκιμάσεις; Το ξέρω ότι ζητάω πολλά, αλλά τι να πω δεν ξέρω. Τι σου κάνει; Μαύρη οθόνη παλί;

For the record:

Εγώ το δοκίμασα σε Windows 7 x64 Ultimate SP1 με όλες τις ενημερώσεις και το τελευταίο framework.

ναι πάλι μαύρη οθόνη κάνει, ο ήχος βέβαια παίζει κανονικά. επίσης απο youtube παίζει κανονικά και το βίντεο και ο ήχος. Το δοκίμασα σε Win xp Pro 32βιτ sp3. To framework 4 είναι το τελευταίο που μπορεί να εγκατασταθεί στο λειτουργικό μου. Κάποια στιγμή θα το δοκιμάσω και σε win7..

Δεν είναι απόλυτο το ότι φταίει το λειτουργικό, αλλά πιστεύω ότι τα έχουμε αποκλείσει όλα τα υπόλοιπα ενδεχόμενα.

Αν κάνω δοκιμές και σε άλλα συστήματα θα ποστάρω εδώ κι εγώ αποτελέσματα. Εμένα ρε συ μου έπαιξε απροβλημάτιστα out of the box που λένε, για να δούμε.

Ούτε εγώ πιστεύω ότι φταίει το λειτουργικό. Έχω την υποψία ότι φταίει το framework.. Πάλι καλά όμως παίζει σε σένα, πράγμα που σημαίνει πως το πρόγραμμα εν τέλει υποστηρίζει και αυτή τη λειτουργία, η να το πω καλύτερα συνήθως υποστηρίζει και αυτή τη λειτουργία! :magic: καλό βράδυ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.