sakinor Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2013 χαιρεται,εχει ενας συγγενης μου ενα txt pro. του επεσε τις προαλλες και η μιση οθονη εσπασε . η αφη του λειτουργει κανονικα . εχει κανεις ιδεα ποσο θα κοστισει μια επισκευη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kousein Μάρτιος 3, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2013 συνηθως οταν συμβαινει κατι τετοιο δεν αξιζει να το πας επισκευη γιατι τσουζει η αλλαγη οθονης.Ισωσ ομως αν καποιο παλικαρι απο εδω ξερει ακριβως θα σου πει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
al3x Μάρτιος 3, 2013 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2013 LCD Display Screen Replacement for Sony Ericsson TXT Pro CK15 CK15i Tools | eBayReplacement LCD Display Screen for Sony Ericsson TXT Pro CK15 CK15i Free Tools | eBayLCD Display Screen Repair for Sony Ericsson TXT Pro CK15 CK15i Tools | eBayλιγο να πιανουν τα χερια σου... τα καταφερνεις... συνηθως υπαρχουν και βιντεακια που σε βοηθουν πως να κανεις την αλλαγη της οθονης.αλλιως σε καταστημα.. νομιζω ξεκινουν απο κανα 70ρι στην καλυτερη των περιπτωσεων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kousein Μάρτιος 3, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2013 μια χαρα...ευκολο φενεται παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Μάρτιος 3, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2013 απο το e-bay αδυνατο μου ειναι καθως δεν κανω αγορες εξωτερικου. μαλλον με βλεπω να παω σε κανενα καταστημα αλλοδαπων στην ομονοια να μου πουν τιμες γιατι με 70 ευρω παιρνεις καινουργιο:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Μάρτιος 3, 2013 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2013 Αφου με 70Ε παιρνεις καινουργιο τοτε παρε καινουργιο.πιο φθηνα πολυ δυσκολα θα βρεις κατι...40Ε κανει μονο η οθονη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris92 Μάρτιος 3, 2013 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2013 καλοριζικηοριστε και μια λιστα καταστηματων με διαφορα ανταλλακτικα κινητων:e-clickwap5hamzatel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.