vagsk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2013 Προσπαθώ να φτιάξω έναν SPD/IF connector για σύνδεση μητρικής και κάρτας γραφικών ώστε να περνάω τον ήχο από το HDMI. Ξέρετε που μπορώ να βρω κάτι τέτοιο σε Ελληνική αγορά κατά προτίμηση; Χρειάζομαι μάλλον 2 τέτοια κομμάτια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pithiki Μάρτιος 3, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2013 συμφωνα με How to Use The SPDIF Connector Available on GeForce Video Cards | Hardware Secrets θέλεις αυτο[ame]http://www.amazon.co.uk/GaoHuiHong-Video-Graphics-Spdif-Audio/dp/B00B5T1ZVS/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1362316483&sr=8-7[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Μάρτιος 3, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2013 Ναι το έχω διαβάσει αυτό και έχω μια προσωρινή λύση για το καλώδιο SPD/IF που δουλεύει. Η μητρική μου δεν έχει standard αντιστοίχιση των pinouts οπότε θέλω μια failproof μέθοδο ότι δεν θα μπει το καλώδιο ανάποδα ... έστω και εκ παραδρομής. Πιθανώς κάποιο κατάστημα με ηλεκτρονικά να φέρνει τέτοια. Έχουν και κωδικό molex. Το σημαντικό στην όλη ιστορία είναι το γατζάκι που φτιάχνει τον προσανατολισμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.