digitaltiger Φεβρουάριος 16, 2014 #181 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2014 Οχι,αυτό συμβαίνει λόγο των απότομων αλλαγών στα fps,(π.χ απ 45 πέφτει στα 20 γρήγορα).Κανονικά φτιάχνει με vsync αλλά....θα δοκιμασω απο περιεργεια και το d3doveridder να δω τι παίζει εκεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Φεβρουάριος 24, 2014 #182 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2014 Γιατι σε προβληματιζει αν πεφτει κατω απο 60 fps;Πανω απο 40 να ειναι και εισαι κομπλε.Με τα παρακατω settings παιζω με μια 780 και ειναι απο 45 εως 62 fps αναλογα το περιβαλλον και completely playable. Ουτε stuttering ουτε τιποτα.[ATTACH]60644[/ATTACH]To tearing βεβαια ειναι μονιμο αλλα δεν εχω καταλαβει απο τι εξαρταται.Και σε πολυ χαμηλωτερα settings το εχω με το κιλο.Κάτω από 50 fps ήταν unplayable. Φαινόταν λες και είχε μια "αλυσίδα" η κάμερα πάνω της. Με d3doverrider και παίζοντας με τα settings έγινε playable. Κάτι παραπάνω από τα settings που είχα πίσω. Α, και 0 screen tearing, ενώ χωρίς vsync άπαπαπαππα.Πάντως ήταν inconsistent το παιχνίδι. 60fps στις πόλεις παγωμένα, 35fps στο μικρό νησάκι...Πολύ καλό παιχνίδι ΕΚΤΟΣ από το platforming προς το τέλος. Εκεί Χρηστέ μου έριξα πολύ βρησίδι για το χειρισμό - δεν έβγαζε κανένα νόημα. Πατάς πάνω για να σκαρφαλώσεις δε προχωράει. Πατάς shift πάνω προχωράει. Στο επόμενο, πατάς shift πάνω σε πετάει στην άβυσσο - reload. Shift πάνω, πάνω, δεξιά σε σκοτώνει. Shift πάνω, πάνω shift δεξιά, δεξιά κτλ κτλ κτλ...έγινε παιχνίδι μνήμης...Αυτό, κάνα-2 άλλα σημειά με το χειρισμό (φούκιν κονσόλες με τα 8 πλήκτρα τους) και η κακή σχετικά απόδοση ήταν τα μελανά του σημεία. Αλλά γενικά άξιζε. Ιδιαίτερα η μάχη με το NW legendary πλοίο ήταν όλα τα λεφτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Φεβρουάριος 24, 2014 #183 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2014 Σαν highlight κρατάω τον ωραίο χειρισμό με 360like gamepad και τα ωραία ταξιδάκια με τις αναπάντεχες και καμιά φορά δύσκολες μάχες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavroslam Φεβρουάριος 25, 2014 #184 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2014 παιδια καλημερα.μπορει καποιος να μου πει που κανει save το παιχνιδι?το θελω μπας και ξεκολησει με επανεγκατασταση γιατι χαθηκε η κεντρικη αποστολη και δεν μου την εμφανιζει στο χαρτη.δεν ξερω τι εγινε η πατησα κατι εγω γιατι την αφησα σε καποια φαση γιατι δεν μπορουσα να την βγαλω και εκανα παραπλευρες αλλα απο την στιγμη εκεινη και μετα χαθηκε και δεν την εμφανιζει στον χαρτη....ξερει καποιος τι να κανω για να ξεκολησει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavroslam Φεβρουάριος 25, 2014 #185 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2014 ειμαι στο [ame=http://www.youtube.com/watch?v=fsyzvwliWOY] Sequence 4 Memory 2 (Nothing Is True[/ame]στο 0% και δεν το εμφανιζει στο χαρτη αν και παω εκει αλλα δεν μου λεει να ξεκινησω την αποστολη Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Φεβρουάριος 25, 2014 #186 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2014 [MENTION=1199]Volrath[/MENTION] δεν ξερω τι λες με τα 35 fps στα νησακια , εγω με 4670 + 7870 τα επαιξα ολα φουλ και smooth ....το θεμα με τα κουλα του παιχνιδιου ... υπαρχει οντως , και συνηθως το βλεπουμε σε μικρα αντικειμενα... αλαλ και τα προηγουμενα assassin ειχαν και αυτα κουλες στιγμες . ο χειρισμος .... ειναι αριστος οπως ειναι αυτην την στιγμη ... [MENTION=18149]stavroslam[/MENTION] τα saves (σε εμενα τουλαχιστον) , ειναι στον φακελο οπου ειναι εγκατεστημενο το assassin .... δες λιγο ιντερνετ απο το σημειο που κολλισες , ισως να σου ζηταει να πας σε καποια περιοχη και απλα να μην στο εμφανιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavroslam Φεβρουάριος 25, 2014 #187 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2014 @Volrath δεν ξερω τι λες με τα 35 fps στα νησακια , εγω με 4670 + 7870 τα επαιξα ολα φουλ και smooth ....το θεμα με τα κουλα του παιχνιδιου ... υπαρχει οντως , και συνηθως το βλεπουμε σε μικρα αντικειμενα... αλαλ και τα προηγουμενα assassin ειχαν και αυτα κουλες στιγμες . ο χειρισμος .... ειναι αριστος οπως ειναι αυτην την στιγμη ... @stavroslam τα saves (σε εμενα τουλαχιστον) , ειναι στον φακελο οπου ειναι εγκατεστημενο το assassin .... δες λιγο ιντερνετ απο το σημειο που κολλισες , ισως να σου ζηταει να πας σε καποια περιοχη και απλα να μην στο εμφανιζειαυτο ειναι το θεμα οτι δεν λεει τιποτα να κανω πουθενα.δεν μου εχει αναθεσει αποστολη καμια.κενο.ειναι απλα σαν να γυριζω γενικα στο χαρτη χωρις να μου λεει να κανω οτιδηποτε....καμια ιδεα?τωρα για τα save το γραφει ετσι ακριβως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Φεβρουάριος 25, 2014 #188 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2014 [MENTION=18149]stavroslam[/MENTION] Το game original ή απο τον θειο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavroslam Φεβρουάριος 25, 2014 #189 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2014 @stavroslam Το game original ή απο τον θειο; γκουχου γκουχου θειο reloaded Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Φεβρουάριος 25, 2014 #190 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2014 (edited) Εαν ηταν original τα saves ειναι μεσα στον φακελο Ubisoft Game Launcher τωρα ομως δεν ξερω. ( Λογοκριθηκε ) :sorry: Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 25, 2014 από takis-pa Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavroslam Φεβρουάριος 25, 2014 #191 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2014 Εαν ηταν original τα saves ειναι μεσα στον φακελο Ubisoft Game Launcher τωρα ομως δεν ξερω ισως ειναι στα κρυφα αρχεια του AppData στο Local, ψαξτο λιγο.λετε να λυθει το θεμα με την κεντρικη αποστολη αν κανω επανεγκατασταση?υπαρχει αλλος τροπος να την φορτωσω παλι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 25, 2014 #192 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2014 γκουχου γκουχουθειο reloaded Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Φεβρουάριος 25, 2014 #193 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2014 [MENTION=18149]stavroslam[/MENTION] αν θυμάμαι καλά, αντί για τον φάκελο του saves στο ubisoft launcher, μετά από κάποια updates, τα save πήγαιναν στο 3dsavegames, μέσα στο φάκελο του παιχνιδιού. Αν δεν είναι ούτε εκεί, googlαρε λιγάκι τη version του παιχνιδιού που έχεις (π.χ. 1.0.3) κ το sequence που θες κλπ κλπ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavroslam Μάρτιος 8, 2014 #194 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2014 Παιδια το πέρασα απο την αρχη το παιχνίδι σε reloaded εβαλα και την 1,06 αλλα χάνει τα save και ξεκινάει παλι απο την αρχη οταν ανοίγω το παιχνίδι.τι να κανω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάρτιος 8, 2014 #195 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2014 Φίλε το παιχνιδάκι δεν προχωράει αν ειναι σπασμένο. Θα σταματήσεις εκει που πρεπει να ανοίξεις κατι χάρτες στο καράβι σου και θα σου ζητήσει να συνδεθεις στη ubisoft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavroslam Μάρτιος 8, 2014 #196 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2014 Φίλε το παιχνιδάκι δεν προχωράει αν ειναι σπασμένο. Θα σταματήσεις εκει που πρεπει να ανοίξεις κατι χάρτες στο καράβι σου και θα σου ζητήσει να συνδεθεις στη ubisoft.Προχωράει κανονικα σε μένα αλλα το έβαλε και φίλος και δεν του κανει save αν βγει επιφάνεια εργασίας και μπει παλι.Οσο αφορα για τα πλοία ναι.αλλα ολα τα υπόλοιπα δουλεύουν κανονικα.Τωρα υπαρχει κατι για να κρατάει τα save? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Μάρτιος 8, 2014 #197 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2014 Παιδάκια δε μιλάμε για σπασμένα.. εκτός αν εννοείται ότι σας έσπασε το δισκάκι, οπότε πρέπει να αγοράσετε άλλο. Το παιχνίδι έχει μια έκδοση και κάνει save ή τοπικά ή στο cloud του uplay/ubisoft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavroslam Μάρτιος 8, 2014 #198 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2014 Παιδάκια δε μιλάμε για σπασμένα.. εκτός αν εννοείται ότι σας έσπασε το δισκάκι, οπότε πρέπει να αγοράσετε άλλο. Το παιχνίδι έχει μια έκδοση και κάνει save ή τοπικά ή στο cloud του uplay/ubisoft.Εχεις δίκιο συγνώμη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Μάρτιος 10, 2014 #199 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2014 Για οποιον δεν χορτασε, το Freedom cry DLC ( οχι το freedom cry standalone)στα 10 ευρω πλεον. Ωραιο ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Μάϊος 10, 2014 #200 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2014 πήρα και γω το παιχνιδάκι....το βάζω όλο χαρά με την 780 μου και βλέπω ναι μεν όμορφα γραφικά με έντονα χρώματα κτλ, αλλά αδικαιολόγητα βαρύ, tearing (με vsync on είναι unplayable στα 30fps!!!!) και 2 μπαρες πάνω κάτω (παρά την ανάλυση 1920χ1200)...πείτε ρυθμίσεις γιατί τον λίγο χρόνο που έχω για παίξουμε κατιτις δεν γίνεται να τον αφιερώνω ψάχνοντας εδώ και εκει για settings... Λίγο στον λάμπη που κοίταξα διαπιστώνω ότι είχατε τα ίδια προβλήματα....μετά από τόσο καιρό λύθηκαν; και πως; ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts