CENTRAL Ιανουάριος 6, 2014 #141 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 Επίσης δεν ενθουσιάστηκα απο το side story στη σημερινή εποχή (ενα tablet που τα κάνει όλα ) Το side story μου φάνηκε κι εμένα άσχετο και με έβγαλε από το πνεύμα. Άντε να βρει κανείς καλό ρούμι τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Ιανουάριος 6, 2014 #142 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 To side story ουσιαστικα ενα interactive cutscene ηταν.Νομιζω οτι το εβαλαν μονο και μονο για την εισαγωγη στον κοσμο της Abstergo entertainment industries, ωστε να μπορουν να δικαιολογησουν αμετρητα μελλοντικα assassin's creed αφου πλεον ο Desmond δεν ειναι απαραιτητος.Υ.γ. οποιος επιθυμει λιγο παραπανω gameplay (3 ωρες λεει η ubisoft) εναντι 10 ευρω, κυκλοφορησε το Far cry DLC οπου παιζεις σαν Adewale.Δεν το εχω δει ακομα, λεω να ασχοληθω λιγο με τα DLCs του ΙΙΙ πρωτα και επειτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιανουάριος 6, 2014 #143 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 (edited) η αληθεια ειναι πως το παρατραβηξανε το παιχνιδι , μην ξεχναμε πως ειναι το 6ο στην σειρα , δηλαδη ποοοοοοοοοοσα ακομα θα βγαλουνε ? Επισης στο black flag , αντι η χρονολογια στο animus , να παρει πιο πανω , .... παει πιο πριν απτο 3 .... Θα το παιζουν και τα παιδια μας αυτο το παιχνιδι XD Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 6, 2014 από kpetros Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Ιανουάριος 6, 2014 #144 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 τουλαχιστον αυτο καραξιζε,μεγαλες διαφορες απτους προκατοχους του και πολυ ομορφο γενικα σαν παιχνιδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosX Ιανουάριος 6, 2014 #145 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 (edited) To side story ουσιαστικα ενα interactive cutscene ηταν.Νομιζω οτι το εβαλαν μονο και μονο για την εισαγωγη στον κοσμο της Abstergo entertainment industries, ωστε να μπορουν να δικαιολογησουν αμετρητα μελλοντικα assassin's creed αφου πλεον ο Desmond δεν ειναι απαραιτητος.Υ.γ. οποιος επιθυμει λιγο παραπανω gameplay (3 ωρες λεει η ubisoft) εναντι 10 ευρω, κυκλοφορησε το Far cry DLC οπου παιζεις σαν Adewale.Δεν το εχω δει ακομα, λεω να ασχοληθω λιγο με τα DLCs του ΙΙΙ πρωτα και επειτα."ευχαριστώ δεν θα πάρω " που λένε , μετά θα μου δώσουν ενα με το παιδί του μαυρογένη που το είχε κάνει μια ταβερνιάρα ιθαγενή που είχε βαφτεί λευκή για να βρει δουλειά στην ταβέρνα και τελικά ήταν απο το τρίτο ερείπιο δεξιά του asassinoχωριού , τελικά θα μάθουμε οτι ο μαυρομουσιάς είναι templar που έχει σκελετούς-πειρατές ! (κάπου εκεί θα κάνει ντεμπούτο και ο ξάδελφος του τζόνι, του πατέρα ντέπ και τις γυναίκας του )ολίγον spoilerαρισμα αυτό που περιμένω είναι στο/α επόμενο/α να βλέπω την πορεία του πατερο-δολοφόνου και τα ψυχολογικά τις ύπαρξης που θα των στοιχειώσουν μέχρι να τον σφάξει .....ασε μας κουκλίτσα μου!:help1: γενικά απο εκεί που κούναγες τον μπάρμαν(ντεσμοντ) το να παίζεις COD χωρίς όπλο(θα βάραγε με την ταμπλέτα? ) και ουσιαστικά πέρα απο χαφιές καμία αλλη ανατροπή κάτι να σε ερεθίσει . Ειδικά στο τέλος φώναζε "ετοιμαστείτε να πειδάτε απο ταράτσα σε ταράτσα σε καμία Αθήνα του 2004 με των altair "artyom άξιζε γιατί ξεκουράστηκε το μάτι σου , δεν ήταν τόσο τραγικό με τον προκάτοχο (ινδιάνος με ψυχολογικά )είμαι υπερβολικός αλλα όταν εγώ στο μυαλό μου χωρίς να είμαι σεναριογράφος κάνω ποιο λογικές σκέψεις απο των επαγγελματία τις UBI (η το team αν προτιμάμε ) κάπου κολλάει το story Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 6, 2014 από panosX Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιανουάριος 6, 2014 #146 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 chill xD μας εχει μεινει ακομα -αρχαια assassinoελλαδα -assassinoαιγυπτος - assassinoανατολη με σαμουραι (αυτο μου φαινετε καλο consept) - world war 1+2 -τελος IRAQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Ιανουάριος 6, 2014 #147 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 Υ.γ. οποιος επιθυμει λιγο παραπανω gameplay (3 ωρες λεει η ubisoft) εναντι 10 ευρω, κυκλοφορησε το Freedom cry DLC οπου παιζεις σαν Adewale.Το εχω αγορασει, δεν ξετρελαθηκα κιολας να πω την αληθεια μπορουσα και χωρις αυτο.Ασε που καπου στη μεση μου εχει κλειδωσει την κυρια αποστολη και απο χθες ειμαι στο ψαξιμο το πως και γιατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosX Ιανουάριος 6, 2014 #148 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 (edited) chill xD μας εχει μεινει ακομα αρχαια- assassinoελλαδα θα συμμετάσχει και ο λιακό - assassinoαιγυπτος ανακατεύομαι - assassinoανατολη με σαμουραι (αυτο μου φαινετε καλο consept) Αγγελόπουλος ολα θα κυλάνε χαλαρά - world war 1+2 Καίγονται τα μάτια μου -τελος IRAQ Βομβιστική επίθεση στα γραφεία τους μπας και σταματήσουν OFFTOPIC προσωπικά περιμένω [ame=http://www.youtube.com/watch?v=FiteS-OnBMI]αυτό [/ame](για τις παλιές καλές εποχές που κάποια πράγματα ήταν απλά ) καθώς η κοιλιά που γίνετε στο assasinostory αρχίζει ν α με κουράζει (και η ταινία που λένε οτι θα βγεί την βλέπω για πατάτα στο τέλος ) Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 6, 2014 από panosX Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Ιανουάριος 6, 2014 #149 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 η αληθεια ειναι πως το παρατραβηξανε το παιχνιδι , μην ξεχναμε πως ειναι το 6ο στην σειρα , δηλαδη ποοοοοοοοοοσα ακομα θα βγαλουνε ? Επισης στο black flag , αντι η χρονολογια στο animus , να παρει πιο πανω , .... παει πιο πριν απτο 3 .... Θα το παιζουν και τα παιδια μας αυτο το παιχνιδι XDΓια μενα μακαρι να βγαζουν ενα καθε χρονο να ευχαριστιεμαι.Καθε ενα που βγαζουν ειναι και καλυτερο απο το προηγουμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιανουάριος 6, 2014 #150 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 Για μενα μακαρι να βγαζουν ενα καθε χρονο να ευχαριστιεμαι.Καθε ενα που βγαζουν ειναι και καλυτερο απο το προηγουμενο.τα παντα εχουν μια αρχη-μεση-και τελος , οσο φοβερο και να ειναι ενα παιχνιδι , πρεπει να τελιωνει , μετα αρχιζει το κραξιμο για milkαρισμα ( και με το δικιο τους ο κοσμος) , ασε που αυτην την στιγμη , εχουν γινει ολα τοσο αχταρμας με οσα αφορουν το πραγματικο storyline , που μεχρι και αυτοι στην ubisoft θα εχουν μπλεξει τα μπουτια τους. (αμα θελανε , AC black flag, θα μπορουσανε ανετα να το βγαζανε ως εναξαρτητο παιχνιδι , σκετο Black Flag , και να εισαι απλα πειρατης , χωρις το υποβαθρο του assassin , την ιδια επιτυχια θα ειχε ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herc Ιανουάριος 6, 2014 #151 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 (αμα θελανε , AC black flag, θα μπορουσανε ανετα να το βγαζανε ως εναξαρτητο παιχνιδι , σκετο Black Flag , και να εισαι απλα πειρατης , χωρις το υποβαθρο του assassin , την ιδια επιτυχια θα ειχε )Καμια σχεση, και ουτε την ιδια επιτυχια θα ειχε.Τι gameplay θα ειχε το παιχνιδι, διαφορετικο η ιδιο Τα παιχνιδια εξελισονται και δεν μενουν ιδια.Ευχαριστες ολες οι προσθηκες του παιχνιδιου. Ελπιζω να γραφουν το επομενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιανουάριος 10, 2014 #152 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2014 Είναι κανείς ανάμεσα sequence 4-6?Αν ναι ας ανεβάσει το save game αρχείο του εδώ η σε π.μ θα με βοηθούσε απίστευτα!Ευχαριστώ :help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 10, 2014 #153 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2014 Γιατι τι επαθες? Ευκολο ειναι το game. Κολλησες καπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιανουάριος 10, 2014 #154 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2014 Ημουν sequence 6 αλλά ξεχάστηκα και δεν αποθήκευσα το save όταν έκανα format... Απλά για να μην το κάνω απτήν αρχή όλο πάλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 10, 2014 #155 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2014 Εγω δυστυχως το εχω τελειωσει. Αν θελεις στο στελνω παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιανουάριος 11, 2014 #156 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2014 σημερα πηρα πρεφα ...πως τα saves ..αποθηκευονται στον φακελο του παιχνιδιου .... nikol dafuq? με αποτελεσμα ολα τα saves να φαινονται σε ολους τους χρηστες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Ιανουάριος 15, 2014 #157 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2014 Βγηκε σημερα το Assassins-Creed-Liberation-HDΕχει κανεις αποψη;Για τα γραφικα βασικα, θα ειναι σοϊ ή θα ειναι σαν να παιζεις σε android; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιανουάριος 15, 2014 #158 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2014 το δα και εγω αυτο .... κοιτοντας μερικα βιντεο στο youtube... ετσουξαν τα ματακια μου ...κατι μεταξυ assasin 1 και 2 . Αλλα νταξ , ετσι και αλλιως προοριζοταν για το ΠΣΠ , οποτε να μην εχουμε και παραλογες απαιτησεις . Θα το δοκιμασω οταν κανω 100% το black flag Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιανουάριος 15, 2014 #159 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2014 (edited) Και για να μην ψάχνεστε: Assassin's Creed Trailer,gameplay: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=XIwdRIXHVvI]Assassin's Creed Liberation HD - Justice for All [uK] - YouTube[/ame] [ame] [/ame] Το μόνο αρνητικό για μένα ειναι οτι είναι γυναίκα,κατι που εμενα προσωπικά μου χαλάει όλη την ατμόσφαιρα και την κουλτούρα του assassin. Εκτός αυτού φαίνεται αρκετά βελτιωμένο οπτικά και ωραίο storyline. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 15, 2014 από digitaltiger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιανουάριος 16, 2014 #160 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2014 Παντως το πανε εκει στην ubi τερμα προς εδω καθε λιγο dlc και βλακειες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts