javaneze: Νοέμβριος 29, 2013 #101 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2013 Τραγικο optimization.. 2χ780, 1080ρ, 62fps!Oυτε το crysis 3 δεν ειναι τοσο βαρυ!Οχι δεν ειναι τοσο βαρυ.Απλα δεν παει πιο πανω το παιχνιδι.Και 800*600 να βαλει αναλυση μεχρι 62.4 fps παει το ανωτερο.Δεν εχω ξαναδει σε παιχνιδι αυτο τον περιορισμο.Αν θυμαμαι καλα και ολα τα προηγουμενα ACs, μεχρι τοσο δινουν.[MENTION=1278]aqua[/MENTION] φιλε προφανως εισαι με sli/cf για να lockαρεις στα 62.Mε μια καρτα lockαρει στα 30 fps το vsync. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqua Νοέμβριος 29, 2013 #102 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2013 Οχι δεν ειναι τοσο βαρυ.Απλα δεν παει πιο πανω το παιχνιδι.Και 800*600 να βαλει αναλυση μεχρι 62.4 fps παει το ανωτερο.Δεν εχω ξαναδει σε παιχνιδι αυτο τον περιορισμο.Αν θυμαμαι καλα και ολα τα προηγουμενα ACs, μεχρι τοσο δινουν.[MENTION=1278]aqua[/MENTION] φιλε προφανως εισαι με sli/cf για να lockαρεις στα 62.Mε μια καρτα lockαρει στα 30 fps το vsync.Ενταξει τι φολα ειναι αυτη παλι πρωτη φορα τη βλεπω,εκλεισα τη μια καρτα και εριξα settings στο game,και αλλου κλειδωνει στα 60 και αλλου 30,μιλωντας για απειρο stuttering,ενταξει δεν παιζεται ετσι το παιχνιδι,μιλαμε για χοντρη φολα vsync on με μονη καρτα,προφανως καποιο κολπο καινουργιο ειναι που δουλευει σαν το adaptive vsync(half refresh rate),που οταν το game δεν κλειδωνει στα 60 το ριχνει στα 30,αλλα εδω μιλαμε οτι δεν παιζεται το game απο stuttering με vsync-on εκτος και αν ριξω στο τερμα τα settings να κλειδωσω στα 60,μιλαω παντα για μονη καρτα,με διπλή παει αφρος,επισης δεν κλειδωνω στα 62 κλειδωνω στα 60,ειδα τα screens του [MENTION=10015]csaris[/MENTION] στα 62.5 και μαλλον η οθονη του παιζει πανω απο 60hz για να κλειδωσει στα 62.5 που ειναι το max για το συγκεκριμενο game. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Νοέμβριος 29, 2013 #103 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2013 Ενταξει τι φολα ειναι αυτη παλι πρωτη φορα τη βλεπω,εκλεισα τη μια καρτα και εριξα settings στο game,και αλλου κλειδωνει στα 60 και αλλου 30,μιλωντας για απειρο stuttering,ενταξει δεν παιζεται ετσι το παιχνιδι,μιλαμε για χοντρη φολα vsync on με μονη καρτα,προφανως καποιο κολπο καινουργιο ειναι που δουλευει σαν το adaptive vsync(half refresh rate),που οταν το game δεν κλειδωνει στα 60 το ριχνει στα 30,αλλα εδω μιλαμε οτι δεν παιζεται το game απο stuttering με vsync-on εκτος και αν ριξω στο τερμα τα settings να κλειδωσω στα 60,μιλαω παντα για μονη καρτα,με διπλή παει αφρος,επισης δεν κλειδωνω στα 62 κλειδωνω στα 60,ειδα τα screens του [MENTION=10015]csaris[/MENTION] στα 62.5 και μαλλον η οθονη του παιζει πανω απο 60hz για να κλειδωσει στα 62.5 που ειναι το max για το συγκεκριμενο game.Κλείσε το vsync από το παιχνίδι και κατέβασε το D3DOverrider και κάνε force το vsync και triple buffering από εκεί. Εγώ δοκίμασα και το adaptive vsync από nvidia cpanel αλλά με το D3DOverrider πάει ακόμη καλύτερα.Απ'ότι διάβασα έχουν κάνει πατάτα με το triple buffering γι'αυτό και πέφτει στα 30fps σε κάποια σημεία αλλά απ'ότι ανέφεραν άλλοι με το πρόγραμμα αυτό διορθώνεται το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Νοέμβριος 29, 2013 #104 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2013 ειδα τα screens του [MENTION=10015]csaris[/MENTION] στα 62.5 και μαλλον η οθονη του παιζει πανω απο 60hz για να κλειδωσει στα 62.5 που ειναι το max για το συγκεκριμενο game.Tα 62.4 ειναι το max που πιανει με vsync OFF. Στα screens που ειδες ειναι 780sli με vsync off γι αυτο δεν ειναι 60 αλλα 62.4 .Οντως φολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Νοέμβριος 29, 2013 #105 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2013 Σε πολλα παιχνιδια με vsync on γινεται αυτο.Οταν μπορει να κρατησει τα 60 μενει εκει αλλιως πεφτει στα 30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PANOSMAMBAX Δεκέμβριος 7, 2013 #106 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2013 (edited) όντως το παιχνίδι κολλάει στα 62fps {κλειδώνει} όποτε και tri sli να έχετε έτσι θα είναι! Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 7, 2013 από PANOSMAMBAX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Δεκέμβριος 13, 2013 #107 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 Κατέβασα το game στο PC για να δω πώς είναι αλλά στα γραφικά δεν με ενθουσίασε...μήπως στο PS4 θα είναι καλύτερο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Δεκέμβριος 13, 2013 #108 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 Κατέβασα το game στο PC για να δω πώς είναι αλλά στα γραφικά δεν με ενθουσίασε...μήπως στο PS4 θα είναι καλύτερο???Οχι, χειρότερο είναι.Τι κάρτα γραφικών έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Δεκέμβριος 13, 2013 #109 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 Gainward GeForce Link to comment Share on other sites More sharing options...
CENTRAL Δεκέμβριος 14, 2013 #110 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2013 Κρίμα πάντως...Σαν τίτλος έχει πολύ ενδιαφέρον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Δεκέμβριος 15, 2013 #111 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Tι κριμα ρε μαν;Το παιχνιδι τα σπαει, το πιο ωραιο που εχω παιξει μεσα στο 2013.Και με το pc της υπογραφης σου θα το παιζεις ανετα στα full του οποτε θα απολαυσεις και γραφικαρες στα εξωτικα νησια με τη ζουγκλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herc Δεκέμβριος 15, 2013 #112 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Το παιχνιδι ειναι απιστευτο.Γραφικαρες που σε πολλα σημεια μενεις μ@λ@κ@ς και απο την πλευρα τις εμπνευσης, αλλα και απο την πλευρα τις υλοποιησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Δεκέμβριος 15, 2013 #113 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 (edited) *fixed* Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 15, 2013 από kyr.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CENTRAL Δεκέμβριος 15, 2013 #114 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Tι κριμα ρε μαν;Το παιχνιδι τα σπαει, το πιο ωραιο που εχω παιξει μεσα στο 2013.Και με το pc της υπογραφης σου θα το παιζεις ανετα στα full του οποτε θα απολαυσεις και γραφικαρες στα εξωτικα νησια με τη ζουγκλα.Έτσι όπως τα λέγατε παραπάνω απογοητεύτηκα...Το έχω ήδη παραγκείλει και το περιμένω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Δεκέμβριος 15, 2013 #115 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Αν και δεν το προχωρησα αρκετα το παιχνιδι ειναι πολυ καλο( και καλυτερο φυσικα απο το προηγουμενο της σειρας )!Γραφικα απιστευτα οντως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 15, 2013 #116 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Πωωω τι ζημια εχω παθει με τα τοπια ρε παιδια... Εκει που εισαι στο νησι με τα πρασινα νερα και δυει ο ηλιος. Θανατος... Μου ερχεται να καθομαι εκει να ανεβαινω στα δεντρα σαν το πηθικι να χαζευω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Δεκέμβριος 15, 2013 #117 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Πρώτα χαζεύω για κάνα δεκάλεπτο την θέα απο το viewpoint και μετά βουτάω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Δεκέμβριος 16, 2013 #118 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2013 Πωωω τι ζημια εχω παθει με τα τοπια ρε παιδια... Εκει που εισαι στο νησι με τα πρασινα νερα και δυει ο ηλιος. Θανατος... Μου ερχεται να καθομαι εκει να ανεβαινω στα δεντρα σαν το πηθικι να χαζευω... Μάριε να το προσέξεις αυτό, αρχίζω και ανησυχώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Δεκέμβριος 16, 2013 #119 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2013 Αν ασχοληθει κανεις με το multi ας σφυριξει κι απο δω.javaneze παιζω κι εκει. Ψιλοδυσκολο μου φανηκε, ή δεν εχω καταλαβει καλα πως παιζεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Δεκέμβριος 18, 2013 #120 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2013 Πωωω μάγκες σήμερα έβαλα την AMD R9 290 και έπαθα πλάκα με το game...απίστευτα γραφικά μιλάμε.....Τώρα θα πάω να το αγοράσω κιόλας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts