Jump to content

Gaming οθονη εως 400 ευρω

kousein

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εδω ειμαστε λοιπον.

Υστερα απο την αγορα τις Samsung UE32EH6030 TV LED 3d τις οποιας η αποδοση στα games δεν ειναι αυτο που περιμενα ψαχνω λοιπον μια καλη οθονουλα για games με το συστημα που διαθετω.Δεν θα ηθελα να ξεπερασω τα 400 ευρω αλλα θα ηθελα να ξεπερασω τις 24 ιντσες αν μπορω.Θα ηθελα να παω σε 27 αρα πχ.

Εχοντας διαβασει πολλα threads εχω δει οτι προτεινουν LG IPS277L | Skroutz.gr αυτην καποια παιδια.

Επειδη εχω ηδη LG η οποια ειναι ΠΟΛΥ σκοτεινη..ειμαι λιγο φοβισμενος να παω παλι σε LG (ενω το support τους ειναι καλο αποτι εχω ακουσει).Απο την αλλη ακουω οτι ειναι καλα να παω σε 120hz αλλα μαλλον τα λεφτα μου δεν φτανουν αφου θελω εως 400 ευρω.

Τι μου προτεινετε εσεις?

Αφού θες 27άρα τα 120Hz τα ξεχνάς διότι θές πάνω απο 400 (εκτός απο μία acer που είχα δει παλιότερα αλλά δεν θυμάμαι μοντέλο). Η συγκεκριμένη LG είναι πάρα πολύ καλή επιλογή. Την έχω δει απο κοντά και μου άρεσε, δεν έχει προβλήματα bleeding και η φωτεινότητα της είναι καλή στα μάτια μου. Υπάρχει και η αντίστοιχη της ASUS Asus MX279H | Skroutz.gr με το ίδιο panel αλλά είναι ακριβότερη. Άμα θες 120hz οπωσδήποτε θα πρέπει να αυξήσεις το budget σου, αλλιώς πρέπει να πέσεις 3 ιντσες ;) Στην επιλογή monitor θα πρέπει να σκεφτείς τι θές περισσότερο (δεν γίνετε να έχεις τα πάντα ολα :p): Hz, viewing angels, καλά χρώματα, design, βάση (αν θες να προσαρμόζεται στο ύψος [σημαντικό για μένα]), ίντσες και inputs.

εμενα με ενδιαφερει περισσοτερο να εχει καλυτερα χρωματα στα games..καποια στιγμη ισως κανω μια επενδυση για καλυτερη GPU οποτε για ποσο πανω μιλαμε στα 120 hZ?

αμα παω τωρα στα 120 hz και σε 24αρα θα εχει νοημα?δεδομενου οτι ι 6950 μου δεν την παλευει για τοσο μεγαλες αναλυσεις...

Επειδή σκοπεύεις να δώσεις ένα αρκετά μεγάλο ποσό,

προτείνω πρώτα να πειραματιστείς. Δανείσου, αν έχεις την δυνατότητα,

μια nvidia κάρτα και παίξε με την οθόνη που έχεις να δεις τι γίνεται.

Διαφέρουν τα χρώματα και θα δεις διαφορές. Ενδεχομένως να σου αρέσει

περισσότερο. Αν δεν σου κάνει ούτε αυτό, τότε όντως πας σε οθόνη.

Έχε υπόψιν σου πάντως ότι αν μιλάμε για απαιτητικό gaming

120Hz και 6950 δεν πανε μαζί. Βασικά καμία λύση μονής κάρτας

δεν θα σε καλύψει.

Ναι απο τα συμφραζομενα στα ποστ του φορουμ καταλαβα πανω κατω οτι xωρις SLI/crossfire τα 120 hz δεν τα πιανεις με αξιοπρεπεια.οποτε ειναι out of the question για μενα προς το παρον.

Τωρα οσο αναφορα για το αν μπορω να δανειστω nvidia ισως κατι να μπορω να κανω σε αυτο αλλα και παλι δεν θελω να αλλαξω GPU τωρα.ειναι κριμα.Ελεγα να παω σε nvdia αλλα καπου κοντα στα χριστουγεννα.Η LG που εχω τωρα εχει αρχισει και παραδιδει το πνευμα της και θελει αλαγη ουτως η αλλος.το θεμα ειναι να βρω κατι σε value for money οσο αυτο ειναι εφικτο βεβαια γιατι οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω,δεν μπορεις να τα εχεις ολα.:bigsmile:

δεν είναι υποχρεωτικό να πιάσεις 120fps για να εκμεταλευτείς μια 120hz οθόνη. Δεν θα είναι σαν μια 60hz άμα δεν πιάσεις 120fps στο game.. Την διαφορά στην κίνηση και στο πόσο περισσότερο fluid θα σου φένονται οι κινήσεις μπορείς να το καταλάβεις ακόμη και απο την κινηση του mouse στο desktop, άν έχεις κάποιον γνωστό που έχει 120hz οθόνη πάνε να την τσεκάρεις να δεις και εσύ άμα οι διαφορές αξίζουν στα μάτια σου.

Απλά άμα σε ενδιαφέρουν πολύ τα χρώματα και οι γωνίες θέασης τότε πρέπει να πας σε IPS panel. Προσωπικά άν είχα μια 32 Samsung TV, δεν θα με πολυ έννοιαζε αυτό, θα έπαιρνα μια 120άρα καθαρά για οθόνη υπολογιστή και θα είχα την 32άρα για ταινίες.

μαλιστα.καταλαβα.

εγω τωρα για ταινιες πλεον εχω την 32αρα που ειναι οτι πρεπει.Απλως τωρα πρεπει να δω τι θα κανω για games γιαυτο ζηταω γνωμες.Εμενα τα χρωματα με ενδιαφερουν περισοτερο.Αλλα αποτι ειδα τα 120 ξεφευγουνε πολυ σε τιμες ρε γμτ.οποτε λεω να παω προς το παρον σε κατι μεγαλυτερο και καλυτερο απο αυτην που εχω τωρα.δυστυχως δεν εχω καποιον γνωστο με 120αρα για να παω να δω τι παιζει... :(

την είχα και την έστειλα πίσω. Έχει σοβαρά προβλήματα backlight bleeding. Στα χρώματα είναι καλύτερη απο την Benq που έχω τώρα αλλά δεν παλευόταν στο μαύρο background. Άμα σε ενδιαφέροθν τα χρώματα, απλά μην πάρεις 120+ Hz. Πάρε την LG IPS277L | Skroutz.gr ή την Asus MX279H | Skroutz.gr Θα σου έλεγα και την Dell 2713 αλλά είναι ακριβή + ότι πάσχει απο μεγάλο black glow απο έρυνα που είχα κάνει σε διάφορα forums. Μπορεί βέβαια να βελτιώθηκε τώρα με κάποιο νέο revision. ;) Αφου σε ενδιαφέρει Χρώματα ">" απόδοση, τότε πας για IPS. :)

τωρα μολισ κοιταζα την S27A750D η οποια ειναι ΤΝ βεβαια αποσο βλεπω εδω αλλα εχει καλες κριτικες.

ξερεις τι παιζει με αυτην?

επισης θα εχουνε θεματα με το responce time στα games αυτες που μου προτεινεις?επειδη εχω ηδη LG θα ηθελα να παω σε κατι αλλο αλλα μονο αμα βεβεωθω απο αυτο το φορουμ :) οτι αξιζει να παω !! :yes4:

δεν ξερω και ποσο εχει βεβαια η Samsung.απλως διαβασα οτι ειναι καλη.

η samsung είναι εξαιρετική οθόνη, τα χρώματα είναι καλύτερα απο αυτές που συζητάμε (TN-120hz). Απλά έχει το εξής κακό (για μένα), είναι glossy το πανελ, δηλαδή "καθρεφτίζει". Αν δεν σε ενοχλεί αυτό, σε σχέση 120hz - χρώματα είναι ποιο πανω απο τις άλλες που είναι matte το πανελ. Άμα μπορείς να δώσεις τα λεφτά που ζητάει είναι πολύ καλή οθόνη. Επίσης ακόμα ένα κακό είναι ότι δεν έχει προσαρμοσμένη βάση.

Όσο για το input lag, μια χαρα είναι και σε αυτό τον τομέα τα IPS πανελ, δεν θα το παρατηρήσεις (λογικά). Απλά στις 120Hz σχεδόν εξαφανίζεται, όπως επίσης μειώνεται κατα πολύ το ghosting και το trailing - shuttering και βελτιώνεται το smoothness της κίνησεις, το νιώθεις ποιο cripsy και άμεσα δηλαδή το πανελ στις κινήσεις.

ωραια οποτε μενει να βρω και ποσο κοστιζει για να δω τι θα κανω.

Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω ακριβως τι ειναι το glossy που λες αλλα θα το ψαξω για να βεβαιωθω.

καλα δεν παιζει...ειναι πανακριβη τελικα.

οποτε παω LG IPS277L ή Asus MX279H μαλλον.

Αν δεν σου κανει κοπο πεσμου μια για την Asus αμα ξερεις τι διαφορες εχει απο την 277.(εκτος του οτι ειναι ασπρη) :p

Απο ότι έχω διαβάσει η απόδοση στο Panel είναι η ίδια (και οι 2 είναι AH-IPS). Απο το στυλ το χρώμα και την μάρκα δεν έχουν διαφορές. Πολλοί προτιμούν την LG λόγο της τιμής.

Όσο για το glossy δες εδώ

και θα καταλάβεις όταν λέω "καθρεφτίζει". Αλλά το καλό με το glossy είναι ότι τα χρώματα σου φαίνοντα καλύτερα σε σχέση με το matte που χρησημοποιεί anti glare coating.

Όσο για την ASUS VG278HE θα σου έλεγα να την πάρεις αλλά είχα προσωπικά πρόβλημα bleeding (με 2 κομμάτια) και την έστειλα πίσω. Το τι εννοώ μπορείς να το το δείς εδώ, σε video που την έχω τραβήξει [ame]http://www.youtube.com/watch?v=OTh5h72TL6s[/ame]

Εκτός απο αυτό η οθόνη είναι καλή, super responsive 144Hz και τα χρώματα της μου άρεσαν αρκετά για TN panel.

Πιστεύω με την LG θα μείνεις ικανοποιημένος και δεν θα ξεφύγεις στην τιμή.:)

νασε καλα φιλε μου..σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου...θα δω τι θα κανω και θα ενημερωσω.

Tην S27A750D δεν την βρίσκω στον skroutz.

Προσωπικά και εγώ προσανατολίζομαι προς την LG IPS277L-BN.Mιας και δεν παίζω FPS δεν ξέρω κατα πόσο με ενδιαφέρουν τα 120hz.

[MENTION=21700]kousein[/MENTION] Tελικά ποιά επέλεξες?

μαλλον σε αυτην θα παω φιλε μου και εγω αφου οι γνωμες ειναι καλες.αν την παρεις πρωτος μου λες και εσυ την δικη σου .το πιο πιθανο ειναι να την παρεις δλδ γιατι εγω εδωσα και κοντα 400 ευρω για τιβι την προηγουμενη εβδομαδα και τωρα ειμαι πιο στεγνος και απο ερημο.:rofl:

Προσωπικά και εγώ προσανατολίζομαι προς την LG IPS277L-BN.[MENTION=21700]kousein[/MENTION] Tελικά ποιά επέλεξες?

Είμαι πρόσφατα κάτοχος της και δηλώνω ότι είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει:worship:

Εμενα το μονο που με απασχολουσε ποιο πολυ ηταν να ξεφυγω λιγο απο LG γιατι αυτη που εχω τωρα εινε πολυ σκοτεινη.Αλλα αφου ειδα τα δικα σου σχολια και τις συμβουλες απο τον Hellhammer οτι ειναι αρκετα φωτεινη και ειμαι σχεδον πεπεισμενος.υπολογιζω σε 2 βδομαδες ομως να μπορεσω να κανω την αγορα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.