Jump to content

Intel Core i5

AsuS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας...Μπορείτε να μου πείτε έναν επεξεργαστή πιο καλό αλλά όχι να ξεφεύγει πολύ στην τιμή...Intel® Core 750 @ 2.67GHz 2.67GHz θέλω να μου πείτε αν είναι καλός και να μου βρείτε 2 επεξεργαστές που να είναι καλύτερη άλλα όχι δλδ να κάνει ο Intel® Core 750 @ 2.67GHz 2.67GHz 100 ευρό και να μου πείτε με 250 ευρο εναν δηλαδη κοντα στα 100-160 αν αξίζει και αν πουλιέται...Επίσης θέλω να φοράει μητρική asus P7H55-M και θέλω να μου πείτε αν πουλιέται..Δλδ θα πάρω το pc αλλα θα ζητήσω να φοράει Intel® Core 750 @ 2.67GHz 2.67GHz και μητρική Asus P7H55-M γίνετε έτσι.. Αυτά ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Αδερφέ, ανάθεμα με και αν κατάλαβα τι γράφεις.

Θέλεις να σου προτείνουμε καλύτερο επεξεργαστή από τον ι5-750 που να κοστίζει λιγότερο από 160€ και να μπαίνει σε P7H55-M; Την συγκεκριμένη μητρική την έχεις ήδη;

Αρχικά, χλωμό να βρεις τον ι5 750 σε μαγαζί σε τιμή που συμφέρει. Μόνο μεταχειρισμένο.

Γενικά η συγκεκριμένη μητρική παίρνει 1156 επεξεργαστές, που δύσκολο να βρεις καινούριους σε κατάστημα.

Άμα τον βρήκες σε λογική τιμή, δεν είναι κακός επεξεργαστής. Άλλιώς, πούλα την μητρική και πάρε 1155 + νέα μητρική.

Βέβαια από το

πάρω το pc αλλα θα ζητήσω να φοράει Intel® Core 750 @ 2.67GHz 2.67GHz και μητρική Asus P7H55-M

καταλαβαίνω ότι δεν έχεις ούτε τη μητρική...και δεν βρίσκω κάποιο λόγο να θες τη συγκεκριμένη ενώ υπάρχουν ένα κάρο μοντέλα στην αγορά που υποστηρίζουν τους νέους...

ο i5 750 ειναι παμπαλαιος και δεν αξιζει. μπορεις να κοιταξεις σε ενα fm2 με mini itx μητρικη

Αδερφέ, ανάθεμα με και αν κατάλαβα τι γράφεις.

Αυτό.

Μάλλον για κάποια αγορά μεταχειρισμένων πάει ο φίλος αλλά και αυτό μαντεψιά είναι.

ο i5 750 ειναι παμπαλαιος και δεν αξιζει. μπορεις να κοιταξεις σε ενα fm2 με mini itx μητρικη

o i5 παμπαλαιος? :eek:

...τεχνολογια του 2010 και ελαφρως καλυτερος του κορυφαιου FM2 (A10 5800K).

Στα υπολοιπα απολυτα συμφωνος με Volrath.

βασικα ειναι του '09...και δεν προσφεραν τιποτα νεο (αν θυμαμαι καλα) μιας και ηταν "συνεχεια" σε αλλο socket μιας τεχνολογιας που ειχε βγει το 08.

Οσο και να πεις..5 χρονια για cpu ...δε το λες και συγχρονο.

με 180ευρω μπορείς να πάρεις τον i5 3750K αλλα θα χρειαστεί να διαθέσεις άλλο ενα 100ευρω για μια μητρική me chipset z77 και socket 1155.

Πιατεύω αξίζει τα λεφτά που θα δώσεις και θα σε κρατήσει άνετα για 3 χρόνια αυτή η αναβάθμιση...

Για την ακριβεια ο i5-750 kυκλοφορησε Σεπτεμβρη του 2009.Hταν η πρωτη πλατφορμα που ενσωματωσε τον PCI-e controller "on die", καταργωντας τον πατροπαραδοτο northbridge / southbridge σχεδιασμο - η συγκεκριμενη υλοποιηση ειναι αυτη που ισχυει εως και σημερα.

/end of off-topic

με 180ευρω μπορείς να πάρεις τον i5 3750K αλλα θα χρειαστεί να διαθέσεις άλλο ενα 100ευρω για μια μητρική me chipset z77 και socket 1155.

Πιατεύω αξίζει τα λεφτά που θα δώσεις και θα σε κρατήσει άνετα για 3 χρόνια αυτή η αναβάθμιση...

200+ κοστίζει ο 3570Κ και 130+ μια z77 που θα του δίνει όλα τα πλεονεκτήματα του chipset.

Γενικά με την τωρινή τιμολογιακή πολιτική, ο 3570Κ είναι κακή αγορά κατ εμέ.

Ή με (αρκετά) λιγότερα πας σε i5 3470 + h77 ή αν είσαι "ανήσυχος" και πενης πας σε FX 8350.

Καλύτερο όλων και vfm είναι το ι7 3770 + h77 αλλά πιάσε το αυγό και κούρευτο

όταν η μόδα και η ασχετοσύνη πέρι το o/c έχει προχωρήσει τόσο πολύ.

200+ κοστίζει ο 3570Κ και 130+ μια z77 που θα του δίνει όλα τα πλεονεκτήματα του chipset.

Γενικά με την τωρινή τιμολογιακή πολιτική, ο 3570Κ είναι κακή αγορά κατ εμέ.

Ή με (αρκετά) λιγότερα πας σε i5 3470 + h77 ή αν είσαι "ανήσυχος" και πενης πας σε FX 8350.

Καλύτερο όλων και vfm είναι το ι7 3770 + h77 αλλά πιάσε το αυγό και κούρευτο

όταν η μόδα και η ασχετοσύνη πέρι το o/c έχει προχωρήσει τόσο πολύ.

τον βρίσκω στα 180ευρώ εγώ προσωπικά (καινούριο) και γι'αυτό το αναφέρω!!!

μιας και σε αυτή την τιμή για μένα δεν θα βρεί κάτι καλύτερο.

Άμα ψαχτεί και λίγο βρίσκει μία αξιοπρεπέστατη mobo που θα του κρατήσει....

Προσωπική μου και ταπεινή άποψη πάντα!!! :man_in_love: :D

Eννοείται φίλε μου, κάθε απόψη σεβαστή. Μπορείς όμως

να δώσεις ένα λινκ γιατί η χαμηλότερη σκρουτζ τιμή που βλέπω

είναι 211 ευρώ.

ο καλύτερος i5 που υπάρχει σε όποια να ναι τιμή...για πείτε μου παρακαλώ...

Eννοείται φίλε μου, κάθε απόψη σεβαστή. Μπορείς όμως

να δώσεις ένα λινκ γιατί η χαμηλότερη σκρουτζ τιμή που βλέπω

είναι 211 ευρώ.

Ένα θα σου πώ

Jofa

ο καλύτερος i5 που υπάρχει σε όποια να ναι τιμή...για πείτε μου παρακαλώ...

1) Intel Core i5-3570K | Skroutz.gr + Asrock Z77 Extreme4 | Skroutz.gr

αν σκοπεύεις να κάνεις overclocking. 336 ευρώ + ψύκτρα

2) Intel Core i5-3470 Box | Skroutz.gr + Asrock H77 Pro4/MVP | Skroutz.gr

αν δεν σκοπεύεις. 257 ευρώ.

Αν δεν έχεις χόμπι τα benchmarks δεν αξίζει επουδενί η οικονομική διαφορά.

Το ερώτημα όμως είναι: για ποιά χρήση προορίζεται το pc και ποιά κομμάτια έχεις ήδη?

Ο επεξεργαστής που αναφέρεις στο πρώτο ποστ πουλιέται μεταχειρισμένος γύρω στα 80 ευρώ.

Η μητρική που αναφέρεις δεν είναι συμβατή με τους τωρινούς i5 γι αυτό σου προτείνω και μητρικές.

Αναφέρεται σε έναν τύπο που πουλάει κομμάτια hardware σε καλύτερες τιμές, μέσα από γειτονικά φόρουμ

Αν έχω καταλάβει, πρόκειται για καινούρια αντικείμενα, αλλά δεν το ξέρω, όπως δεν ξέρω αν συνοδεύονται από εγγυήσεις καταστημάτων ή παραστατικά

Σε κάθε περίπτωση παντως και μόνο η αναφορά αυτή σαν μέτρο σύγκρισης στην τιμή είναι...αστεία

Εδω συζητάμε για τιμές από καταστήματα σε καινούρια προϊόντα και όχι για μεταχειρισμένα ή άγνωστης προέλευσης ή για αγορές από αγγελίες/ φόρουμ ...

Sent from my MB860 using Tapatalk 2

[MENTION=23268]Trexx[/MENTION]

τον θέλω για gaming και δεν έχω τίποτα..έχω έναν φίλο που έχει asus p7h55-m με intel® core 750 @ 2.67GHz 2.67GHz....και θέλω να μου πείτε και μια μητρική asus να είναι καλή αλλά να μην ξεφεύγει

Μάλιστα. Άρα δεν ξεκινάς απο κει. Οθόνη έχεις?

Αν όχι, πόσα δίνεις για όλα?

Απο που μπορείς να ψωνίσεις?

Αναφέρεται σε έναν τύπο που πουλάει κομμάτια hardware σε καλύτερες τιμές, μέσα από γειτονικά φόρουμ

Αν έχω καταλάβει, πρόκειται για καινούρια αντικείμενα, αλλά δεν το ξέρω, όπως δεν ξέρω αν συνοδεύονται από εγγυήσεις καταστημάτων ή παραστατικά

Σε κάθε περίπτωση παντως και μόνο η αναφορά αυτή σαν μέτρο σύγκρισης στην τιμή είναι...αστεία

Εδω συζητάμε για τιμές από καταστήματα σε καινούρια προϊόντα και όχι για μεταχειρισμένα ή άγνωστης προέλευσης ή για αγορές από αγγελίες/ φόρουμ ...

Sent from my MB860 using Tapatalk 2

Δέν υπάρχει λόγος για αστει'ι'σμους!!! Συγκρίσεις κανουμε και εφόσον υπάρχει αυτή η επιλογή την λέμε!

Υπάρχουν και τα παραστατικά και οι αποδείξεις φίλτατε (και νο λεω με σιγουρια γιατί η στην εταιρία που εργαζόμουν είχε συνεργασια με μεγάλη αλυσιδα καταστηματων και έπερνα ό,τι ήθελα χωρις να πληρώνω τον ΦΠΑ. ή είχα πάρα πολυ καλές εκπτώσεις)

Εξ'αλλου δεν με ΧΑΛΑΕΙ εμένα και είμαι σίγουρος ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΗ που "γλυτώνουμε" αρκετά ευρώ αγοράζοντας ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ και ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ με αποδείξεις, απο forum , κτλ κτλ...

Τεσπά δέν υπάρχει λόγος "διαμάχης".

Απ'οτι γνωρίζω ισχύει η ελευθερία του λόγου και των προτάσεων! (εκτό αν τα 300 βόδια μας τα απαγόρευσαν :hmm:)

Όποια πρόταση κάνει στο παιδί την επιλέγει!

Απλα και όμορφα!!! :hehe:

Συγνώμη αν φάνηκα "επιθετικός". Δεν είχα καμία τέτοια διάθεση!!!! :jump:

Φιλικά, Σωκράτης... :hi:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.