serpico75 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2013 Καλησπέρα.Ίσως κάποιος ιός ή κάποιος άλλος έχει αλλάξει password σε Yahoo! mail account, και δε μπορύμε να κάνουμε login.Απ' τις δύο confirmation ερωτήσεις, θυμόμαστε την απάντηση μόνο στη μία, ενώ είναι απαραίτητη καί η δεύτερη. Οπότε, δε μπορεί να μας σταλεί νέος κωδικός για το sign in.Αυτό είναι το πρόβλημα. Δεν έχουμε σωστό password για sign in, ούτε και τις 2 απαντήσεις γιά να μας στείλει η Yahoo! νέο κωδικό.Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε; Έχει λύσει κανείς ανάλογο πρόβλημα;Ευχαριστώ γιά το χρόνο σας ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Μάρτιος 2, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2013 Είχα παρόμοια πρόβλημα, και κατάφερα και έκανα log in από την εφαρμογή στο Google play το Yahoo mail :-P Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Μάρτιος 2, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2013 Ευχαριστώ γιά την απάντηση.Μπορείς να με κατευθύνεις λίγο περισσότερο;p.s. Έχω μόνο pc με windows. Μπορεί να γίνει δουλειά έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Μάρτιος 2, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2013 Δεν ξέρω. Δεν είχες μπει από κάνα άλλο pc ώστε να μπεις και να είναι ήδη sign in? Τι να πω. Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.