Jump to content

Νέα TV 46-55"

jax7480

Recommended Posts

Βest range Σαλονι 50-60" Καθιστικο 40-50" Κρεβατοκαμαρα 32-40" imo

Βεβαια αν εισαι ο Oνασσης αλλαζουν τα πραγματα.. :baby:

Τελικά παραγγέλθηκε.

Πήγα εν τέλει σε 46 ίντσες και καλύτερα χαρακτηριστικά. Για browsing θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ 1366χ768, αφού με είχε βολέψει.

Παραγγέλθηκε αυτή:

Samsung UE46ES6710 | Skroutz.gr

Μαζί με μικρό pc για να την συντροφεύσει:

::::::::::IN WIN::::::::::

AMD FM2 A4-5300

2x4GB RAM

FM2-A75 μητρική

δίσκους-SSD έχω...

Για κρεβατοκαμαρα 60 πρωτη φορα ακουω. Ποσα τμ ειναι το υπνοδωματιο σου?50?

στα 2.5-3 μετρα η 42αρα μου φαινεται μικρη παντως!

^Σημασία δεν έχει πόσα τ.μ. είναι ο χώρος αλλά πόσο μακριά είσαι από την τηλεόραση!

[MENTION=51]jax7480[/MENTION]

Μεγειές και καλοδούλευτη man!!!

Εγώ θα σου πρότεινα την ίδια με τη δικιά μου καθώς η μόνη διαφορά που έχουν είναι ότι η μία είναι 400hz και η δικιά μου 200hz.

Αν όμως πήγες λόγο χρώματος, τότε οκ!

Όπως και να έχει καλοδούλευτη!

Ναι το ξερω αυτο αλλα τα υπνοδωματια συνηθως ειναι τετραγωνα. Γιαυτο ρωτησα...

Και τι σχέση έχει εάν είναι τετράγωνο ή ορθογώνιο???

Σημασία έχει πόσο μακριά κάθεσαι.

Για να μην ανοίξω άλλο θέμα, ας το συνεχίσω εδώ.

Για την τηλεόραση θα γράψω κάποια άλλη στιγμή πιο αναλυτικά.

Αρκετά καλύτερη πάντως από την προηγούμενή μου Samsung 46B750, αλλά έχουν και 3 χρόνια διαφορά (σχεδόν 4).

Για να δω 3D ταινία στον υπολογιστή πρέπει το καλώδιο HDMI να είναι 1.4a ή μας κάνει το οποιοδήποτε?

Χρειάζεται κάποιος player συγκεκριμένος; (προσωπικά χρησιμοποιώ KMPlayer).

Κάτι άλλο σε απαίτηση υπάρχει?

Σήμερα θα παίξει προβολή με το έταιρον ήμισυ σε 3D το Avatar και θέλω να είμαι σίγουρος πως θα πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα οπτικά (δυστυχώς χωρίς καλό ήχο για την ώρα).

Λίγα λόγια για την TV, όσα τουλάχιστον μπορώ να δω σαν άπειρος στο θέμα:

1) Looks: Η τηλεόραση για τα δικά μου γούστα είναι αρκετά όμορφη, αν και θα ήθελα μικρότερο bezel περιμετρικά. Από τη στιγμή όμως που ήταν η μοναδική που πέρασε WAF χωρίς καν συζήτηση, ήταν σχεδόν μονόδρομος η επιλογή της.

2) Δυνατότητες-multimedia: H τηλεόραση παίζει τα πάντα από divx MP4 με υπότιτλους, μέχρι MKV με DTS και φυσικά υπότιτλους. Μεγάλο μειων το γεγονός πως δεν αναγνωρίζει σκληρούς μεγαλύτερους από 2.0 ΤΒ. Τον Seagate 3.0TB που έχω σε εξωτερική θήκη δεν τον αναγνώρισε.

Η Wi-Fi συνδεσμολογία από το εργοστάσιο δίνει ένα ακόμα + στις δυνατότητες. Τα updates γίνονται άμεσα χωρίς να ψάχνεσαι σε μενού και επιλογές (έχοντας όμως ενεργοποιημένη τη σχετική ρύθμιση). Το smart hub δεν με ενθουσίασε. Θα το ήθελα ΑΡΚΕΤΑ πιο γρήγορο. Το μόνο που μου άρεσε και χρησιμοποίησα είναι το WiFi Direct μαζί με το Note 2, το οποίο δουλεύει άψογα. Δεν ξέρω βέβαια αν δουλεύει σε games ακόμα.

3) Εικόνα: Η τηλεόραση σε δοκιμή που έκανα και όσο μπορώ να καταλάβω με το μάτι δεν έχει bleeding πουθενά. Το μαύρο είναι πραγματικά για σεμινάρια σε σχέση με την παλιά 46B750. Τα χρώματα ρυθμίζονται αρκετά αν και προσωπικά χρησιμοποιώ τη ψυχρή ρύθμιση και στο desktop αλλά και στις ταινίες. Στην Full HD ανάλυση δουλεύει αρκετά καλύτερα από την 46B750 και με λιγότερο input lag.

Χθες είδαμε και την πρώτη ταινία 3D. Έμεινα παραπάνω από ικανοποιημένος. Είναι λιγότερο glossy από την 46Β750 αν και πάλι υπάρχουν αντανακλάσεις. Βέβαια το σαλόνι είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ φωτεινό.

4) Ήχος: Δυστυχώς με τον ήχο δεν έχω μείνει ικανοποιημένος. Περίμενα ελάχιστα κάτι παραπάνω από τα εργοστασιακά ηχεία. Σίγουρα για θέαση ταινιών χρειάζεται ηχοσύστημα, αλλά δεν είναι στις προτεραιότητές μου, οπότε θα μείνω αρκετά με τα ηχεία της τηλεόρασης. Τα ηχεία έχουν ανύπαρκτο μπάσο, κάτι που φάνηκε χθες στην προβολή του Avatar. Οι φωνές από την άλλη ήταν πεντακάθαρες ακόμα και από μεγάλη απόσταση (3.5 μέτρα).

5) VFM: Δυστυχώς δεν νομίζω πως η τηλεόραση έχει καλό VFM. H τιμή που αγοράστηκε εδώ (Νορβηγία) ήταν κοντά στα 1000€ και δεν νομίζω πως δικαιολογεί τα λεφτά της. Από την άλλη δεν υπήρχε καλή εναλλακτική. Δηλαδή ίδια χαρακτηριστικά χωρίς το Wi-Fi και τα 400Hz νομίζω θα ήταν περίπου 200€ κάτω, αλλά δεν υπήρχε κάτι τουλάχιστον στα μαγαζιά που έψαξα.

Γενικά για την ώρα έχω μείνει ευχαριστημένος με την επιλογή, γιατί νομίζω ήταν η καλύτερη δυνατή στη συγκεκριμένη στιγμή. Ήθελα να πάω σε κάποιο από τα νέα μοντέλα της Samsung ή της LG (2013 series) αλλά οι τιμές ξέφευγαν χωρίς λόγο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.