xXRealms Αύγουστος 5, 2014 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2014 Βασικά δεν ξέρω πως τα κατάφερα με τις προσπάθειες που έκανα, αλλά πλέον δεν εμφανίζεται στο systray. Παρόλα αυτά όταν είναι ανοικτή η εφαρμογή και τρέχει, την ζημιά της την κάνει. Για να την κλείσω κάνω το εξής: με το που ξεκινήσει ο υπολογιστής αφήνω την εφαρμογή της tp-link ανοικτή, μέχρι να συνδεθεί ο υπολογιστής στο Internet. Μετά την κλείνω (βλέπε συνημμένο screenshot). Ελπίζω να σε βοήθησα.Παιδιά έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα και ακόμα κ στο borderless ακόμα δεν με πετάει αλλα ανα κάποιο χρονικό διαστημα ισως κ λιγότερο απο δυο λεπτα χρειάζεται να κάνω click πρώτα για να πατιούνται τα πλήκτρα του game. Επίσης όταν εχω το bs player και βλέπω ταινία παλι με πετάει στη επιφάνεια εργασίας.Εχω και γω το tp link και το κλείνω καθε φορα αλλά το πρόλβημα υφίσταται.. Επίσης να σημειώσω οτι ανα πιο αραιά διαστήματα ενώ παιζω lol το tp αποσυνδέεται απο το ρούτερ ενω βρίσκει την σύνδεση κ χρειαζεται να πατησω απλα συνδεση και επανέρχεται αμεσως.. έχετε καμια ιδέα? ειναι το ίδιο προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos313 Αύγουστος 6, 2014 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2014 Από τότε που έκανα το post έχω απενεργοποιήσει την εκκίνηση της εφαρμογής της tplink από το msconfig, για την αναζήτηση δικτύου βγαίνει η default εφαρμογή των windows και τόσους μήνες δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα και δεν ασχολήθηκα. Τώρα για τη περίπτωσή σου με προβληματίζει αυτό που λες για τις αποσυνδέσεις. Έχεις εγκαταστήσει του σωστούς και τελευταίους drivers; Τα προβλήματα σου τα έκανε από την αρχή; Αν όχι, από εκείνη τη στιγμή και μετά έλεγξε τι καινούριο έχεις εγκαταστήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXRealms Αύγουστος 8, 2014 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2014 Από τότε που έκανα το post έχω απενεργοποιήσει την εκκίνηση της εφαρμογής της tplink από το msconfig, για την αναζήτηση δικτύου βγαίνει η default εφαρμογή των windows και τόσους μήνες δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα και δεν ασχολήθηκα. Τώρα για τη περίπτωσή σου με προβληματίζει αυτό που λες για τις αποσυνδέσεις. Έχεις εγκαταστήσει του σωστούς και τελευταίους drivers; Τα προβλήματα σου τα έκανε από την αρχή; Αν όχι, από εκείνη τη στιγμή και μετά έλεγξε τι καινούριο έχεις εγκαταστήσει. Όταν αγόρασα το στικάκι δηλαδή πριν από 1 μήνα είχε κ cd που το έβαλα και εγκατέστησα την εφαρμογή από' κει.. Από την επόμενη μέρα αρχησε να το κάνει αυτό...Όσο για τις αποσυνδέσεις τις παρουσιάζει μόνο όταν παίζω LoL και όχι πάντα..Αν είναι θέμα driver πως μπορώ να το τσεκάρω για νέους? Επίσης μήπως σου είναι εύκολο να μου εξηγήσεις βηματικά πως να απενεργοποιήσω την εκκίνηση της εφαρμογής? Τέλος αφότου διάβασα τις λύσεις που είχες πει και παλιότερα δοκίμασα να παίξω παιχνίδια που με πέταγε κ από κει όπως FIFA ή NFS έχοντας βγάλει το στικάκι και δούλευαν σωστά.. (Δεν εχω εγκαταστήσει τίποτα καινούριο μετά το tp..). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos313 Αύγουστος 8, 2014 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2014 Όταν αγόρασα το στικάκι δηλαδή πριν από 1 μήνα είχε κ cd που το έβαλα και εγκατέστησα την εφαρμογή από' κει.. Από την επόμενη μέρα αρχησε να το κάνει αυτό...Όσο για τις αποσυνδέσεις τις παρουσιάζει μόνο όταν παίζω LoL και όχι πάντα..Αν είναι θέμα driver πως μπορώ να το τσεκάρω για νέους? Επίσης μήπως σου είναι εύκολο να μου εξηγήσεις βηματικά πως να απενεργοποιήσω την εκκίνηση της εφαρμογής? Τέλος αφότου διάβασα τις λύσεις που είχες πει και παλιότερα δοκίμασα να παίξω παιχνίδια που με πέταγε κ από κει όπως FIFA ή NFS έχοντας βγάλει το στικάκι και δούλευαν σωστά.. (Δεν εχω εγκαταστήσει τίποτα καινούριο μετά το tp..). Άρα το πρόβλημά σου είναι το tplink και καλό είναι να μην του επιτρέπεις να ξεκινάει κατά την έναρξη των windows. Για να το κάνεις αυτό πατάς στο πλήκτρο start των windows 7, πληκτρολογείς το msconfig στο πλαίσιο search programs and files. Στο παράθυρο που σου ανοίγει επιλέγεις το tab με την ονομασία startup. Από εκεί θα πρέπει να ξετικάρεις αυτό που έχει ονομασία tp link. Εγώ τους drivers τους έβαλα από το site της εταιρείας. Αυτό που εννοώ για τους σωστούς drivers είναι ότι υπάρχουν παρεμφερή μοντέλα με σχεδόν ίδιους κωδικούς, άρα θέλει λίγο προσοχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXRealms Αύγουστος 13, 2014 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2014 Άρα το πρόβλημά σου είναι το tplink και καλό είναι να μην του επιτρέπεις να ξεκινάει κατά την έναρξη των windows.Για να το κάνεις αυτό πατάς στο πλήκτρο start των windows 7, πληκτρολογείς το msconfig στο πλαίσιο search programs and files. Στο παράθυρο που σου ανοίγει επιλέγεις το tab με την ονομασία startup. Από εκεί θα πρέπει να ξετικάρεις αυτό που έχει ονομασία tp link.Εγώ τους drivers τους έβαλα από το site της εταιρείας. Αυτό που εννοώ για τους σωστούς drivers είναι ότι υπάρχουν παρεμφερή μοντέλα με σχεδόν ίδιους κωδικούς, άρα θέλει λίγο προσοχή.Με σώζεις! Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pariah7 Μάϊος 28, 2015 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2015 Εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, αλλα οχι με ολα τα παιχνίδια. Μου το έκανε στο Dyingday και τωρα στο witcher 3 . Σ αλλα δεν το κάνει, πρώτη φορα στα 5 χρονια μου το κάνει αυτο.Εχω εναν ι7920 OC στα 3,4Ghz , 6bg RAM , 670GTX , προσπαθω να δω τι φταίει κ δεν το βρίσκω με τιποτα. Υπαρχει περίπτωση να φταίει ο επεξεργαστής? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos1450 Νοέμβριος 28, 2015 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2015 Παιδιά έχω το ίδιο πρόβλημα με τον φίλο που είπε ότι τον έβγαζε στην επιφάνεια εργασίας αλλά δεν έκλεινε το παιχνίδι κάθε 2 λεπτά. Έχω το ίδιο πρόβλημα. Βλέποντας τις απαντήσεις σας συνειδητοποίησα ότι έχω και εγώ το πρόγραμμα του TP-LINK. Όταν ξαναπαίξω το παιχνίδι θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Νοέμβριος 28, 2015 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2015 (edited) Πω πω πω περονόσπορος έπεσε? Εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, αλλα οχι με ολα τα παιχνίδια. Μου το έκανε στο Dyingday και τωρα στο witcher 3 . Σ αλλα δεν το κάνει, πρώτη φορα στα 5 χρονια μου το κάνει αυτο.Εχω εναν ι7920 OC στα 3,4Ghz , 6bg RAM , 670GTX , προσπαθω να δω τι φταίει κ δεν το βρίσκω με τιποτα. Υπαρχει περίπτωση να φταίει ο επεξεργαστής?Δεν έχει σχέση ο επεξεργαστής. Κάνεις αυτό που λέει ο dimos313 και ξετικάρεις αυτό που δεν θες να φορτώνουν. Ελάχιστα αφήνεις να φορτώνουν. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 28, 2015 από pasjohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos1450 Νοέμβριος 29, 2015 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2015 Παιδιά ακολούθησα τις εντολές σας και τώρα δεν με βγαίνει. Είχα πρόβλημα με το πρόγραμμα της TP-LINK. Τώρα δεν με βγαίνει. Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts