zailon Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2013 γεια σας!!! εχω την lg που αναφερω στο τιτλο εδω και 3 χρονια δεν ειχα ποτε μου προβλημα!εδω και μια βδομαδα μου ανοιγει το menu των ρυθμισεων στη μεση της οθονης χωρισ εγω να εχω πατησει τπτ προηγουμενως και απο μονη τησ ειτε αλλαζει τισ ρυθμισεις ειτε απλα γυριζει το μενου !τη σύνδεσα και με άλλο pc αλλά εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα. Ποιά είναι η γνώμη σας; Χρήζει αλλαγής η οθόνη ή μία επισκευή θα μου κοστίσει λιγότερο (η εγγύηση έχει λήξει); Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Φεβρουάριος 28, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2013 Μήπως έχεις κάνα κοντρόλ από άλλη συσκευή ? και ανοίγει το μενού, το μενού ανοίγει στην ίδια θέση ? δεν συμφέρει να την επισκευάσεις διότι θα πληρώσεις αρκετά !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zailon Φεβρουάριος 28, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2013 οχι δε χρησιμοποιώ τηλεκοντρολ φιλος ! και ναι το μενου ανοιγει συνεχεια στη μεση τησ οθονης!εχετε καμια καλη οθονουλα αν ειναιγια gaming να προτεινετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.