Ionas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2013 παιδια μήπως μπορεί να μου δώσει τα φώτα του καποιος για το πως να κανω update σ αυτη τη μητρικη ..?θελω να βάλω τον π4 3.0 . Κοιταξα στο registry και μου βγαζει κατι ασχετο με τις εκδόσεις της asus .AMER.MEGATRENDS VERS. 08.00.09 ....21-11-03 κατι τετοιο .ευχαριστώ
Predator_Crack Φεβρουάριος 27, 2013 #2 Φεβρουάριος 27, 2013 Καλησπέρα. Αρχικά, κατέβασε, χρησιμοποίησε και δώσε screenshot από CPU-Z (την καρτέλα mainboard.) ώστε να πάρουμε ακριβείς πληροφορίες για την πλακέτα.Σε πρώτη φάση βλέπω ότι το επίσημο site της asus για την πλακέτα σου, έχει θέσει ώς archive την συγκεκριμένη και δέν ανοίγει κάν.....χμμ. Δώσε screenshot και προχωράμε.EDIT: here
Predator_Crack Φεβρουάριος 27, 2013 #4 Φεβρουάριος 27, 2013 Λοιπόν...1) Κατεβάζεις την τελευταία έκδοση του BIOS από το site που σου έδωσα επάνω. Άν όχι την τελευταία που είναι και BETA, πάς στην προτελευταία (version 1023)2) Από τα Bios-Utilities κατεβάζεις το Afudos BIOS update tool έκδοση 2.26, δηλαδή το πρώτο αρχείο που σε πάει στην πιό νέα έκδοση.3) Παίρνεις ένα στικάκι-usb και αφού δημιουρήσεις έναν φάκελο μέσα με όνομα ότι θές, κάνεις extract/αποσυμπίεση (με winrar/winzip ή ότι άλλο χρησιμοποιείς) το BIOS και το AFUDOS utility. Θα πρέπει στο τέλος δηλαδή να έχεις στον φάκελο το afudos.exe και το ROM αρχείο του BIOS.4) Ακολουθείς τις οδηγίες του παρακάτω [ame=http://www.youtube.com/watch?v=PBaxBHt616U]video [/ame]για να μήν στα γράψω και σε μπερδέψω.Τέλος μπορείς να ενημερωθείς σε αντίστοιχη περίπτωση με πλακέτα ECS στο παρακάτω pdf.5) Εφόσον γίνουν όλα κομπλέ, μετά το RESTART μπαίνεις στο BIOS και κάνεις restore defaults και συγκεκριμένα Optimal/Optimized Defaults. Άν δέν έχει επιλογή τότε Fail safe Defaults. Ανάλογα το BIOS και την μητρική διαφοροποιείται το πώς γράφονται οι επιλογές. ΤΕΛΟΣ αποθηκεύεις και κάνεις έξοδο από BIOS (save and exit setup/αντίστοιχη επιλογή).6) Good luck.
Ionas Φεβρουάριος 28, 2013 Author #5 Φεβρουάριος 28, 2013 σε ευxαριστώ πολυ για τις πληροφορίες !!!το κατεφερα με asusupdate και το εχω φτασει στο 1022 ...οποτε ειμαι μια χαρα .....απλα στην αρχη οταν βοοταρω κατι παει στραβα ...και πλεον δε μπορω να μπω στη Bios με delete ....υπαρχει αλλος τρόπος ?Προφανως τώρα μπορώ να αλλάξω και cpu ?Εκτός της παστούλας και την αλλαγη προκύπτει καμία ενέργεια που πρέπει να κάνω ...? ή μόνο του θα δει το νεο cpu και τελειώσαμε ?thnx
YDinopoulos Φεβρουάριος 28, 2013 #6 Φεβρουάριος 28, 2013 Χρησιμοποιεί USB πληκτρολόγιο; Sent from my GT-S6500 using Tapatalk 2
MC909 Φεβρουάριος 28, 2013 #7 Φεβρουάριος 28, 2013 παιδια μήπως μπορεί να μου δώσει τα φώτα του καποιος για το πως να κανω update σ αυτη τη μητρικη ..?θελω να βάλω τον π4 3.0 . Κοιταξα στο registry και μου βγαζει κατι ασχετο με τις εκδόσεις της asus .Απορια: γιατι χρειαζεται BIOS update για να δει τον 3.0GHz η μητρικη? Στο CPU support (στην ιδια σελιδα που εχει και τα downloads) λεει οτι υποστηριζει τοσο Northwood οσο και Prescott σε ολες (ALL) τις εκδοσεις μητρικων και BIOS.
Predator_Crack Φεβρουάριος 28, 2013 #8 Φεβρουάριος 28, 2013 Απορια: γιατι χρειαζεται BIOS update για να δει τον 3.0GHz η μητρικη? Στο CPU support (στην ιδια σελιδα που εχει και τα downloads) λεει οτι υποστηριζει τοσο Northwood οσο και Prescott σε ολες (ALL) τις εκδοσεις μητρικων και BIOS. Quoted for truth. Ενώ κοίταξα την λίστα μου ξέφυγε η ερώτηση στο thread
Ionas Φεβρουάριος 28, 2013 Author #10 Φεβρουάριος 28, 2013 Χρησιμοποιεί USB πληκτρολόγιο; Sent from my GT-S6500 using Tapatalk 2οχι ..ισιωσε προς το παρον ......ιδομεν
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.