yanni Σεπτέμβριος 12, 2004 #41 Σεπτέμβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από duende το θεμα ειναι οτι αυτοι οι "κακομοιρηδες" κανουν μαθημα στα παιδια του κοσμακη.και δεν υπαρχει περιπτωση να μιλαει καποιος ετσι και να ειναι το εντελως αντιθετο στη διδασκαλια του.καποια απωθημενα θα του βγαινουν και εκει ΟΚ ρε παιδιά μην γενικεύεται και έτσι. Απλά ο τύπος στράβωσε που βλέπει τους πληροφορικάριους να διορίζονται αμέσως. Και εγώ μαθηματικός είμαι και εγώ μανίκι θα φάω με το εκτός έδρας ΑΝ περάσω στο ΑΣΕΠ, διότι είμαστε και πολλοί, αντίθετα τα παιδιά στην πληροφορική μάλλον δεν θα έχουν πρόβλημα μιας και υπάρχουν αρκετά κενά, αλλά κανείς δεν φταίει σε κανέναν. Όλοι κάναμε τις επιλογές μας? ’ραγε αν υπήρχε τεράστια ανεργία στον τομέα της πληροφορικής ο εν λόγο κύριος θα έβριζε? Ή μήπως θα κορόιδευε διότι ήταν ποιο έξυπνος και πέρασε Μαθηματικός - Φυσικός ή δεν ξέρω και εγώ τι? Και στην τελική τι να πουν και οι απόφοιτοι της Γυμναστικής ακαδημίας.....
Kanonieris Σεπτέμβριος 13, 2004 #42 Σεπτέμβριος 13, 2004 Καθηγητής τρελ/μίου της Σταυρούπολης ήταν το παλικάρι!Πάντως βελτιώνεται....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.