artyom Μάρτιος 5, 2013 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2013 Εγώ τώρα έχω 2. Ένα αλκατελ dual sim με 15 ευρώ και ένα Blade με 50 ευρώ. Το Blade το αφήνω πίσω όταν πάμε για ερπην - σπεν κτλ. Του αλκατελ έχει ψιλοδιαλυθει αλλά έχω το Blade. Και επίσης εδώ που ειμαι δεν κλέβουν. Αφήνουν τα galaxy 3 πάνω σε κρεβάτια κτλ δεν τα παίρνουν αλλά αν αφήσεις τπτ χαρτιά υγείας η μωρομαντηλα εκθετιμενα αυτά είναι που παίρνουν :-P Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Μάρτιος 5, 2013 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2013 Όχι ρε, τρελός είσαι...Μη πάρεις smartphone με καμία, ούτε στο κέντρο, ούτε στη μονάδα...να το φορτίζεις κάθε μέρα; Σε μια βδομάδα θα το κλαις. Πάρε κάνα γερό που να κρατάει η μπαταρία, να είναι έγχρωμο να βλέπεις και καμιά τσόντα. Έχει και ράδιο το συγκεκριμένο και δε χρειάζεται handsfree για να παίξει. Αντέχει και κάνα χτύπημα, άμα λάχει. ` σιγά, εδώ και laptop φέρνανε, στο smartphone κόλησες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Μάρτιος 5, 2013 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2013 Πάρε λουκέτο για τα άρβυλα. :-P Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 5, 2013 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2013 Αν δε πας να δείς τι παίζει δεν ξέρεις αν κλέβουν ή όχι.Εμάς πχ laptop κινητά δε κλέψανε ποτέ. Πετσέτες, παντόφλες πάντα λείπανε πχ. Ερχόντουσαν οι ΕΠΟΠ και επειδή ποτέ δε φέρναν τίποτα τα πέρναν απο τους φαντάρους.Εγώ θα ξαναπροτείνω ένα κινητό με φακό φτηνό, άντε να παίζει κ κανα βίντεο και μετά psp όταν πάει μονάδα για να περνάει την ώρα του. Πάρε και 3-4 memory cards γέμισέτες παιχνίδια και θα είσαι άρχοντας. Δεν θα ξέρεις ποιος θα πρωτοθέλει το psp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Μάρτιος 6, 2013 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2013 Άσχετο αλλά έχει κάνεις εμπειρία από θητεία στο 424? Αλλά όχι προπερσυνη πχ:-P Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Μάρτιος 6, 2013 Author #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2013 80 είναι αρκετά εκτός budget!! :/Σκέφτομαι για το Nokia 112...Internet, εφαρμογούλες και καλή διάρκεια μπαταρίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Μάρτιος 7, 2013 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2013 Άσχετο αλλά έχει κάνεις εμπειρία από θητεία στο 424? Αλλά όχι προπερσυνη πχ:-P Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Ω ρε ενα UTP..... τι εμπειρια να χει πως γινοντε καφεδες;χαχαχ Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Μάρτιος 7, 2013 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2013 Η δική μου εμπειρία και γνώμη είναι ίδια με των υπολοίπων.Πάρε ένα τέτοιο και είσαι οκ. Στο κέντρο smartphone κλπ απλά δεν παίζει. Τουλάχιστον σε εμάς τους είχαν πιάσει μερικούς και τους τα είχαν πάρει.Επίσης οι πρίζες δεν είναι πάντα εύκολα προσβάσιμες οπότε θες η μπαταρία να κρατάει 4-5 μέρες. Φακός σημαντικός για το βράδυ και όχι μόνο. Ιδανικά προσπαθείς να βρείς το φτηνότερο κινητό που να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές - δηλ. μπαταρία,φακό και ραδιόφωνο για τις δύσκολες ώρες.Τίποτα άλλο.Μετά στην μονάδα βλέπεις πως είναι τα πράγματα και αναλόγως πράττεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXhale Μάρτιος 7, 2013 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2013 http://www.thelab.gr/eidiseis/neo-kinito-tilefwno-me-kostos-20-dollariwn-120036.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Μάρτιος 7, 2013 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2013 [MENTION=9922]Tomahawk[/MENTION] παρε κανα ΝΟΚΙΑ 100 για αρχη μιας και στο κεντρο θα εχει ψιλοτρεξιμο και δεν θα προλαβαινεις και πολλα.Μετα βαζεις το κανονικο σου..Εγω πηρα το παραπανω τηλεφωνο και ησυχασα μιας και δεν ξερω σε τι περιεργο θα πεσω στην πυλη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Μάρτιος 7, 2013 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2013 Ω ρε ενα UTP..... τι εμπειρια να χει πως γινοντε καφεδες;χαχαχSent from my iPhone using Tapatalk 2 Μετάθεση λόγω παραμεθωριου παίρνω. 175 μόρια πλάτη Έβρου. Τους τελευταίους 3 μήνες υπηρετω στην πόλη μου. Αλλά διάβασα σε ένα φόρουμ για το πως είναι στο 424 και λίγο ξενέρωσα. Ελπίζω για 3ο σώμα Να έρθει η μετάθεση. Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Μάρτιος 7, 2013 Author #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2013 [MENTION=9922]Tomahawk[/MENTION] παρε κανα ΝΟΚΙΑ 100 για αρχη μιας και στο κεντρο θα εχει ψιλοτρεξιμο και δεν θα προλαβαινεις και πολλα.Μετα βαζεις το κανονικο σου..Εγω πηρα το παραπανω τηλεφωνο και ησυχασα μιας και δεν ξερω σε τι περιεργο θα πεσω στην πυλη..Το Desire δε παίζει να το βάλω μέσα, ούτως ή άλλως θα το δώσω στη sis κι εγώ θα πάρω κάποιο μόλις απολυθώ.Το πολύ πολύ να πάρω (πολύ) αργότερα το X8 της οπότε θέλω να τη βολέψω με ένα συμπαθητικό feature phoneγια αρκετό καιρό, γι αυτό το σκέφτομαι για 112/113. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Μάρτιος 7, 2013 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2013 αι στα διαλα ρε με το κινητο...3 σελιδες θεμα..περιμενε 2 εβδομαδες χωρις κινητο να ορκιστεις και μετα παρε οτι κινητο θες.. θα ηρεμησεις και θα νοιωσεις αλλος ανθρωπας... εξαλλου οι 10 πρωτες μερες θα περασουμε αερα,οι υπολοιπες δεν περνανε οι τιμημενες.. λιωσε στον υπνο οσο χρονο θα εχεις και ασε τα κινητα και τα φιδακια.. αμα η μανα κλαιει και η γκομενα βαραει ενεσεις,παρε μια τηλεκαρτα ωσαν το φυλακισμενο και κανε ενα φονι λεγοντας αντρικια,ειμαι καλα τα λεμε σε 2 εβδομαδες.. http://www.thelab.gr/mobile-computing/mpaxatela-gia-strato-now-with-crime-inside-86396.html κανονιστε να φτασετε τις 4 σελιδες παλι Παρε κατι σαν το nokia 1200 και οταν ορκιστεις με το καλο θα μπορεσεις κρινεις καλυτερα απο τον καθενα εδω μεσα για το τι κινητο σε "παιρνει" να εχεις επανω σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.