Tomahawk Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2013 Ψάχνω ένα κινητό μέχρι 40-50ε για το στρατό.Επειδή μια ελάχιστη χρήση internet (λόγω 600mb δωρεάν) με ενδιαφέρει σκεφτόμουν για τοNokia Asha 203...Υπάρχει κάτι που να αξίζει σε αυτά τα χρήματα για καινούργιο ή να δω σε μεταχειρισμένο;Για ποια μεταχειρισμένα να ψάξω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Φεβρουάριος 27, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2013 Για αρχή παρε ενα απλο συμβατο και μετά αργοτερα θα καταλαβεις εσυ ποτε, λογικα οταν πας μοναδα,οτι θα μπορεις να εχεις οποιο κινητο θες....οποτε προτεινω να μην αγοράσεις κάποιο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Φεβρουάριος 27, 2013 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2013 Πάρε ενα απλό χωρίς κάμερα καν. Παιζει να εχεις θέμα αν έχει κάμερα κ τυχείς σε στραβόξυλο.Και πάρε κ ενα psp για μετα το κεντρο. Θα το χρειαστείς ίσως κ στο κεντρο.*GNex* Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Φεβρουάριος 27, 2013 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2013 Κανονικά απαγορεύονται οι συσκευές με φωτογραφική μηχανή στα στρατόπεδα, ειδικά στις μονάδες εκστρατείας. Είναι κανονισμός και καλό είναι να το ξέρεις ότι υπάρχει γιατί υπάρχει η περίπτωση να συμβεί αυτό που είπε ο swatoner. Πάντως όσο πιο απλό τόσο πιο καλό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_dimos Φεβρουάριος 27, 2013 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2013 Για τους λόγους που είπαν οι παραπάνω συν του ότι δεν ξέρεις και με τι άτομα έχεις να κάνεις τις πρώτες μέρες στο Κέντρο καλό θα ήταν να μην πάρεις "το καλό σου" κινητό μαζί.Κατ' εμέ ο "φίλος" του στρατευμένου είναι ένα Nokia 1280Ελαφρύ, μικρό, με μεγάλη αυτονομία, ράδιο, 3.5mm jack και φακό.Επίσης στο site της Nokia λέει για "dust-resistant keypad" άλλο ένα +.Για τιμές δες εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Φεβρουάριος 27, 2013 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2013 στο κεντρο ειναι ολοι τοσο ψαρια που δε θα χρειαστει τιποτα Παρε μια μπαχαντελα παλια ισα να περνεις κανα τηλ τη κοπελια και τους γονεις και μολις πας μοναδα, που κανεις δεν ενδιαφερεται να σε ψαρωνει, βαλε το iphone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Φεβρουάριος 27, 2013 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2013 Iphone?!?!?!? Άστο καλύτερα, ειδικά εάν πας για Τεθωρακισμένα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Φεβρουάριος 27, 2013 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2013 Στο πολεμικο ναυτικο ισχυουν τα ιδια? πρωτα παιρνεις ενα τις πλακας και μετα το καλο? φυσικα εξαρταται και που σε εχουν βαλει αλλα γενικα μιλαμε ετσι και αλλιως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Φεβρουάριος 27, 2013 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2013 Κοίτα, το θέμα είναι ότι στο Κέντρο θα συναντήσεις κάθε καρυδιάς καρύδι, κι επειδή κανείς δεν σε προφυλάσσει από κλοπές δεν λέει να έχεις καλό κινητό. Στην μονάδα αλλάζουν τα πράγματα, πιο λίγα άτομα, καλύτερος έλεγχος κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Φεβρουάριος 27, 2013 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2013 Συμφωνω απολυτα, αρα η λογικη ειναι ιδια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
matteus Φεβρουάριος 27, 2013 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2013 Αν περασεις με επιτυχια την πρωταρχικη εκπαιδευση σε βαζουν σε κληρωτιδα για ενα playstation4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Φεβρουάριος 28, 2013 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2013 Και εγώ έτσι ήμουν. Στο κέντρο με ένα alcatel των 17€ dual sim φακό ραδιο χωρίς ακουστικά και μετά Δλδ τώρα με ένα Blade στην πλάτη. Τελευταίο στρατόπεδο :-D Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Φεβρουάριος 28, 2013 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2013 εγώ είχα το παρακάτω. Έπαιζε ραδιόφωνο χωρίς handsfree και είχε και φακό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech Φεβρουάριος 28, 2013 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2013 Μην αγχώνεσαι με το θέμα του κινητού με κάμερα!! Απλά για το κέντρο (και αυτό σε ορισμένα όχι σε όλα τα κέντρα) πάρε από κάποιον φίλο σου ένα παλιό κινητό χωρίς κάμερα!! Μετά στην μονάδα δεν θα σε ψάξει κανείς αν έχεις κινητό με κάμερα ή όχι!!! Αρκεί βέβαια να μην το βγάζεις επιδεικτικά μπροστά σε ανώτερους κ να μην τραβάς φωτογραφίες μέσα στο στρατόπεδο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Φεβρουάριος 28, 2013 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2013 εγώ είχα το παρακάτω. Έπαιζε ραδιόφωνο χωρίς handsfree και είχε και φακό. Κι εγώ αυτό θα επέλεγα, παρόλο που το 1280 του φίλου παραπάνω, φαίνεται πιο ανθεκτικό, κατά γενική ομολογία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Φεβρουάριος 28, 2013 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2013 Κι εγώ αυτό θα επέλεγα, αν και το 1280 του φίλου παραπάνω, φαίνεται πιο ανθεκτικό, κατά γενική ομολογία. ναι αλλά με το δικό μου το έχεις στην τσέπη της παραλλαγής και χτυπάς με το δάχτυλο το epxress radio και σε δονάει το δάχτυλο. beat that- Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Φεβρουάριος 28, 2013 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2013 ναι αλλά με το δικό μου το έχεις στην τσέπη της παραλλαγής και χτυπάς με το δάχτυλο το epxress radio και σε δονάει το δάχτυλο. beat that- edited Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Μάρτιος 1, 2013 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2013 εδω εισαιT-Mobile Sidekick 3 III - 3D Sticker Camouflage Design | eBay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Μάρτιος 5, 2013 Author #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2013 Καλή φάση το sticker! Για μέσα δε παίζει να πάρω το Desire, αυτό θα καταλήξει στη sis και τη θητεία θα τη βγάλω με ότι επιλέξω τώρα. Ακόμη και στη μονάδα δύσκολα τα πράγματα, ειδικά τώρα που είναι έτσι όπως είναι η κατάσταση και ο κόσμος πεινάει. Για ρίχτε άλλες προτάσεις για μοντέλα! Σκεφτόμουν ίσως για κανένα Blade αλλα φοβάμαι λιγάκι να πάρω touch, λόγω εκπαίδευσης κλπ μη πάθει τίποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Μάρτιος 5, 2013 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2013 Όχι ρε, τρελός είσαι...Μη πάρεις smartphone με καμία, ούτε στο κέντρο, ούτε στη μονάδα...να το φορτίζεις κάθε μέρα; Σε μια βδομάδα θα το κλαις. Πάρε κάνα γερό που να κρατάει η μπαταρία, να είναι έγχρωμο να βλέπεις και καμιά τσόντα. Έχει και ράδιο το συγκεκριμένο και δε χρειάζεται handsfree για να παίξει. Αντέχει και κάνα χτύπημα, άμα λάχει.` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.