Jump to content

Asus K8N-E deluxe....Socket 754

greekfragma

Recommended Posts

Η συγκεκριμενη υλοποιηση της Asus εχει να δωσει παρα πολλα για τον ψαγμενο χρηστη ο οποιος δεν ειναι και φανατικος του απολυτου υπερχρονισμου.Αντιθετως ειναι αψογη σε θεμα παρελκομενων και σταθεροτητας.η υποστηριξη που παρεχεται απο την επισημη σελιδα της Asus φαινεται να κινειται ολο και περισσοτερο........προσοχη χρειαζεται στην επιλογη του σωστου revision(1.05).

Απο αποψη ταχυτητας ειναι καταπληκτικη καθως φαινεται να κουβαλα επαξια την νεα γενια των Α64 επεξεργαστων της AMD με αρκετα υψηλα σκορ σε μετροπρογραμματα

Προσωπικα πιστευω οτι αποτελει διαχρονικη λυση και σιγουρα μια υλοποιηση της Asus κατα κανονα δεν ειναι πεταμενα λεφτα

• Replies 48
  • Created
  • Last Reply

Ελπιζω να μην σας κουρασα και να ηταν πετυχημενη η 1η μου παρουσιαση.

Ολες οι παρατηρησεις / σχολια ειναι ευπροσδεκτα για την βελτιωση του θεματος ή και για να πειτε την αποψη σας πανω στην μητρικη

Χαιρετω και ευχαριστω για τον χρονο σας:hi: :look: :happy2: :hi:

Good job !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :clap: :clap: :clap:

Αν θυμαμαι καλα μου ειχες πει οτι μεσα στο Σεπτεμβριο θα ερθει στην Ελλαδα .

Για πότε το βλέπεις γιατι σκεφτομαι να την αγορασω . Λογικα στο Πλαισιο θα την φέρουν ε ?

:banging: :banging: :banging:

@Fireknight:υπολογιζω μεχρι 20σπετεμβρη να εχει ερθει.......παρε ενα τηλεφωνξο στο πλαισιο ή σε καποιο αλλο μαγαζι που φερνει ασους και ρωτα τους για πιο σιγουρα.

εαν σκεφτεσαι σοβαρα την αγορα της προσεξε το ρεβιζιον.....εαν εχεις τη δυνατοτητα να το τσεκαρεις κανε το.

@Soki:ευχαριστω μαν.ελπιζω να παει και καλυτερα.......εχω βαλει στα σκαρια μπουστερ για τις μνημες απο τον Χαηπρο οπου αν συνδυαστει και με κανενα νεο βιος που να δινει παραπανω ρευμα(οπως ακουγεται για το επομενο) ελπιζω να γινει τρελο το ριγκ.μην ανησυχεις παντως θα σας κρατησω ενημερους.χεχεχεχεε

.......εχω βαλει στα σκαρια μπουστερ για τις μνημες απο τον Χαηπρο.....

Μην σε ακουσει κακομοιρη μου ο Hipro να λες μπουστερ το maximizer του χαθηκες! Δεν θα το παρεις ποτε!:p

Πολυ καλο το review σου! Και η μητρικη φαινεται πολυ καλη, αν και ειναι asus που δεν τις συμπαθω!

Αρχική απάντηση από JiMk [Χθες, στις 14:04]

Greekfragma, πώς τα πάει στο Vcore η Asus?

Ελα τζιμακο.........δυστυχως η δικια μου ρεβιζιον (1.04) δινει μεχρι 1.75 με το 4ο bios(1005) που εχει βγει.Διαβασα οτι η ρεβιζιον 1.05 υποστηριζει πλεον 1.85 στον πυρηνα.Λογικα με το επομενο bios θα το υποστηριξει και η δικια μου καθως εστειλα ερωτηση-παραπονο στο σαητ της ασους οχι μονο για το λιγοτερο ρευμα στην 1.04 αλλα και για το λιγοτερο ρευμα ΚΑΙ στις μνημες.μνημες η δικια μου 2.7 ενω η 1.05 2.8 με προοπτικες στο επομενο για 2.9 το οποιο συζητειται στα φορουμς του εξωτερικου:shifty:

• 3 months later...

γενικα σαν μητρικη την βρηκα εξαιρετικη σε εξοπλισμο και πολυ σταθερη.........εγω την ηθελα να ειναι καλη και στα ρευματα για οβερκλοκιν ομως με απογοητευσε.....ναι μεν σταθεροτατες τασεις αλλα επιλογες με το σταγονομετρο......εαν σε ενδιαφερει ενα οβερκλοκιν μικρου μεγεθους ειναι η καλυτερη επιλογη

• 10 months later...

να ξεθάψω το ποστ και να πώ το προβλημά μου, εχω αυτην την μητρικη με το τελαιτεο βετα βιος και εναν σεμπρον 2800+ α64 , στο μενού που δήχνει εδώ attachment.php?s=&postid=90762 δεν μου δήχνει το ρεύμα για το cpu και επισης τρέχοντας το cpuz παλι την επιλογή αυτή με τα ρευματα δεν μου την δηχνει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.