greekfragma Σεπτέμβριος 11, 2004 Author #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 Η συγκεκριμενη υλοποιηση της Asus εχει να δωσει παρα πολλα για τον ψαγμενο χρηστη ο οποιος δεν ειναι και φανατικος του απολυτου υπερχρονισμου.Αντιθετως ειναι αψογη σε θεμα παρελκομενων και σταθεροτητας.η υποστηριξη που παρεχεται απο την επισημη σελιδα της Asus φαινεται να κινειται ολο και περισσοτερο........προσοχη χρειαζεται στην επιλογη του σωστου revision(1.05).Απο αποψη ταχυτητας ειναι καταπληκτικη καθως φαινεται να κουβαλα επαξια την νεα γενια των Α64 επεξεργαστων της AMD με αρκετα υψηλα σκορ σε μετροπρογραμματαΠροσωπικα πιστευω οτι αποτελει διαχρονικη λυση και σιγουρα μια υλοποιηση της Asus κατα κανονα δεν ειναι πεταμενα λεφτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 11, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 Ελπιζω να μην σας κουρασα και να ηταν πετυχημενη η 1η μου παρουσιαση. Ολες οι παρατηρησεις / σχολια ειναι ευπροσδεκτα για την βελτιωση του θεματος ή και για να πειτε την αποψη σας πανω στην μητρικη Χαιρετω και ευχαριστω για τον χρονο σας:hi: :happy2: :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Σεπτέμβριος 12, 2004 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Nice review man... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 12, 2004 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Heheh! Κ καλα οβερκλοκια Γιωργακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Σεπτέμβριος 12, 2004 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Good job !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :clap: :clap: :clap: Αν θυμαμαι καλα μου ειχες πει οτι μεσα στο Σεπτεμβριο θα ερθει στην Ελλαδα .Για πότε το βλέπεις γιατι σκεφτομαι να την αγορασω . Λογικα στο Πλαισιο θα την φέρουν ε ?:banging: :banging: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Σεπτέμβριος 12, 2004 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Μπραβο Γιωργαρε, ωραια μητρικη φαινεται, καλοριζικη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 12, 2004 Author #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 @Fireknight:υπολογιζω μεχρι 20σπετεμβρη να εχει ερθει.......παρε ενα τηλεφωνξο στο πλαισιο ή σε καποιο αλλο μαγαζι που φερνει ασους και ρωτα τους για πιο σιγουρα.εαν σκεφτεσαι σοβαρα την αγορα της προσεξε το ρεβιζιον.....εαν εχεις τη δυνατοτητα να το τσεκαρεις κανε το.@Soki:ευχαριστω μαν.ελπιζω να παει και καλυτερα.......εχω βαλει στα σκαρια μπουστερ για τις μνημες απο τον Χαηπρο οπου αν συνδυαστει και με κανενα νεο βιος που να δινει παραπανω ρευμα(οπως ακουγεται για το επομενο) ελπιζω να γινει τρελο το ριγκ.μην ανησυχεις παντως θα σας κρατησω ενημερους.χεχεχεχεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Σεπτέμβριος 13, 2004 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 .......εχω βαλει στα σκαρια μπουστερ για τις μνημες απο τον Χαηπρο..... Μην σε ακουσει κακομοιρη μου ο Hipro να λες μπουστερ το maximizer του χαθηκες! Δεν θα το παρεις ποτε! Πολυ καλο το review σου! Και η μητρικη φαινεται πολυ καλη, αν και ειναι asus που δεν τις συμπαθω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Σεπτέμβριος 13, 2004 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 To ρεβιζιον μπορω να το τσεκαρω απο το κουτι [το λεει πουθενα στο κουτι ?] ή μονο αν την ανοιξω και κοιταξω εκει που είπες στην παρουσιαση ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 14, 2004 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 ζητας να δεις μεσα στο κουτι...στο πλαισιο του πειραια σε αφηνουν...και κοιτας αναμεσα στις pci...εκει το γραφει Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 14, 2004 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Και πρόσεξε να ειναι τυπωμενο ΠΑΝΩ στην ητρική και όχι σε αυτοκόλλητο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Σεπτέμβριος 14, 2004 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Greekfragma, πώς τα πάει στο Vcore η Asus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 14, 2004 Author #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk [Χθες, στις 14:04] Greekfragma, πώς τα πάει στο Vcore η Asus? Ελα τζιμακο.........δυστυχως η δικια μου ρεβιζιον (1.04) δινει μεχρι 1.75 με το 4ο bios(1005) που εχει βγει.Διαβασα οτι η ρεβιζιον 1.05 υποστηριζει πλεον 1.85 στον πυρηνα.Λογικα με το επομενο bios θα το υποστηριξει και η δικια μου καθως εστειλα ερωτηση-παραπονο στο σαητ της ασους οχι μονο για το λιγοτερο ρευμα στην 1.04 αλλα και για το λιγοτερο ρευμα ΚΑΙ στις μνημες.μνημες η δικια μου 2.7 ενω η 1.05 2.8 με προοπτικες στο επομενο για 2.9 το οποιο συζητειται στα φορουμς του εξωτερικου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 15, 2004 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Γκαντεμιες ρε συ....Επρεπε να γινει κ καλητερη ερευνα ομως πριν....λαμακια μας(φταιω κ γω που δε σου εδωσα το λινκ ποιο μπροστα..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggos1416003198 Ιανουάριος 3, 2005 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 και εγω αυτη τη Motherboard πηρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. REV 1.05 αν και δεν το ειχα ψαξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 3, 2005 Author #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 γενικα σαν μητρικη την βρηκα εξαιρετικη σε εξοπλισμο και πολυ σταθερη.........εγω την ηθελα να ειναι καλη και στα ρευματα για οβερκλοκιν ομως με απογοητευσε.....ναι μεν σταθεροτατες τασεις αλλα επιλογες με το σταγονομετρο......εαν σε ενδιαφερει ενα οβερκλοκιν μικρου μεγεθους ειναι η καλυτερη επιλογη Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggos1416003198 Ιανουάριος 4, 2005 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 βασικα, εγω κοιτουσα προς ASUS μερια γιατι και με την CUSLC-2 που ειχα πετουσα στον ουρανο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGka8lz Δεκέμβριος 2, 2005 #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 να ξεθάψω το ποστ και να πώ το προβλημά μου, εχω αυτην την μητρικη με το τελαιτεο βετα βιος και εναν σεμπρον 2800+ α64 , στο μενού που δήχνει εδώ δεν μου δήχνει το ρεύμα για το cpu και επισης τρέχοντας το cpuz παλι την επιλογή αυτή με τα ρευματα δεν μου την δηχνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Δεκέμβριος 2, 2005 #39 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 CPU VOLTAGE??????Δεν σου λεει κατι αυτο??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGka8lz Δεκέμβριος 2, 2005 #40 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 αυτή η εικόνα είναι απο την παρουσιάση του φίλου μας , στην δικιά μου μητρική δεν υπάρχει αυτή η ένδειξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.