aGka8lz Δεκέμβριος 2, 2005 #41 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 δειται και αυτό που λέω για το cpuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 2, 2005 Author #42 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 μηπως να ξαναγυρισεις σε official bios?τα beta της Asus ποτε μου δεν τα συμπαθησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGka8lz Δεκέμβριος 2, 2005 #43 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 to θεμα ειναι οτι φοβάμε οτι δεν θα βλέπει το cpu παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 2, 2005 Author #44 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 στειλε ενα mail με το προβλημα σου στο support της Asus.εγω παντως σου προτεινω να βαλεις και καποιο αλλο βιος να δοκιμασεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGka8lz Δεκέμβριος 2, 2005 #45 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 mολις εκανα update sto βιος με το λαστ σταμπλ που εβγαλε η ασους αλλα και πάλι τα ιδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιανουάριος 23, 2006 #46 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 Φιλοι μου, εχω αυτήν την τρι*****ρατη μιτρική εδώ και 1.5 χρόνο περίπου. Την ονομάζω έτσι, γιατί μου έχει βγάλει το λάδι. Όχι μόνο κάτι τρελά κόλπα στο Flashάρισμα του BIOS αλλά παίζει και με το Vcore όπως και καθε άλλη ASUS. Εγω δίνω 1.80 αυτη δίνει 1.45 .... Ο,τι να ναι. Εν το μεταξύ την εχω αλλαξη 3 φορές με RMA !!!Αρε αθάνατο Computer Praxis!!!!Φιλε aGka, φορτωσε (αν το φορτωσει) το official μανίσιο BIOS που έχεις απο το CD της μητρικής. Αν δεν φτιάξει πέτα την.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιανουάριος 23, 2006 #47 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 XAAAAaa!λοοοοοοοοοοολ!εμένα κόλλησε στο flasharisma των ΒΙΟΣ πριν μια week περιπου....και she is DEAD.... πήρα πιστωτικό 130 eyro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιανουάριος 24, 2006 #48 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 Ενα σου λεω.... 3RMA την εχω κανει!!! lol! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGka8lz Μάϊος 1, 2006 #49 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2006 εγω την πεταξα εδω και καιρο!αλλα βγαινουμε οφφ και χαλαμε το θρεντ του φιλου μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.